Rükzan Sağır Bennifer'ın şifresi
HABERİ PAYLAŞ

Bennifer'ın şifresi

Bu kez başka

Benniferın şifresi

Jennifer Lopez, namıdiğer JLo ile Ben Affleck’in düğüne sayılı günler kala yarım kalan aşkı 17 yıl sonra alevlendi. Çiftin geri dönüşü muhteşem oldu. JLo’nun doğum gününü geçen ay İtalya’da süper yatta kutladılar. O günden bu yana en ikonik tutkulu karelerini yeniden veriyorlar. Bunun için özel fotoğrafçı bile tuttular! Bu aşkın özünde çiftin birbirine olan ve sönmemiş zaafı yatsa da mayası bu kez başka. 50’lerinde kariyerinin zirvesine çıkan JLo’nun serveti halen 150 milyon dolar. Bu, 35 yıllık bir yıldız kariyeri için çok az bir kazanç. Kendisinden çok sonra ünlü olan şarkıcı Rihanna ise 33 yaşında milyarder oldu.

Haberin Devamı

Benniferın şifresi

Süper çift kriterleri

Benniferın şifresi

Kendisinden 17 yaş küçük Lady Gaga ile serveti eşit. JLo bu arayı kapatmak için son iki yıldır hamle yapıyor. Çünkü artık müzik de oyunculuk da milyarder olmaya yetmiyor. JLo’nun kıvrımlarına özenerek kariyer yapan Kim Kardashian (40) 15 yıl ekranda olmasına rağmen milyarderliğe bakım ve iç giyim markası kurduktan sonra ulaştı. JLo da geçen yıl bakım markası kurdu. Hatta nişanlısıyla ortak oldular. Ama istediği ilgiyi uyandıramadı. Çünkü milyarderlik formülündeki bir kriter zayıftı. Eski nişanlısı Alex Rodriguez ile ‘super couple’ (süper çift), yani bir ‘marka’ olamadı.

Tahta oynuyorlar

Benniferın şifresi

Rihanna bakım ve iç giyim markasını Suudi milyarder sevgilisi Hassan Jameel’in Orta Doğu bağlantılarını ustaca kullanarak büyüttü. Ama milyarderlik statüsü rapçi ASAP Rocky ile ‘süper çift’ olduğu aşkıyla geldi. Keza Kim Kardashian ile kocası rapçi Kanye West de birbirini büyüterek markalaştı. JLo-Affleck ilişkisinin kodlarında milyarderlik var. Attıkları her adım ile ‘süper çift’ tahtını ele geçirmeye oynuyorlar. Hatta markalarının adı bile hazır. Hayranları onları 20 yıldır ‘Bennifer’ lakabıyla anıyor. JLo bugünlerde bir iç giyim markası da kurarsa bu kimseyi şaşırtmaz.

NOT: Bu yazıda adı geçen her biri tek tek alanında çok başarılı bu kadınların hiçbiri bir erkek desteği ile milyarder olmuş değil. Onlar ilişkilerini yönetmeyi çok iyi başaran kadınlar. Eski Hollywood’da güçlü bir erkekle birlikte olan kadınların gördüğü itibar algısını alaşağı ettiler. Partnerlerini markalarının bir unsuru haline getirerek ünlüler dünyasındaki ezberleri de bozuyorlar.

Haberin Devamı

Misafirin aşılısı makbul

Benniferın şifresi

Hayatlarımızın COVID-19’dan sonraki bölümünde görgü kuralları da değişti. Sosyal hayattaki diyalogların da ona göre düzenlenmesi gerekti. ABD’li davranış uzmanları aşılı hayat görgüsünü şöyle sıralıyor:

  • Aynı ortamı paylaşmak zorunda olmadığınız kimseye aşılı olup olmadığını sormayın. Aşılıysanız karşınızdaki sormadan kibarca söyleme inceliği gösterin. k Sosyal medyada aşılanma pozu paylaşmak teşvik ettiğinden etik bir hareket.
  • Aşı sonrası maskesiz dolaşmak istemek ayıp değil. Ancak yasalar izin verse bile aşılanma bitene kadar kalabalık ortamlarda takmayı sürdürün.
  • Aşıyla ilgili tereddüt yaşayanların fikrini tek seferde değiştiremeyebilirsiniz. Kendi deneyimlerinizi paylaşmanız yeterli.
  • Aşılanmamış kimseyi misafir etmek zorunda değilsiniz. Bu konuda açık davranmak görgüsüzlük olmaz. Aşılanma hakkı olduğu halde bunu kullanmadıysa kendinizi rahat hissetmediğinizi söyleyin. Çocuğunuzun arkadaşlarının ailesine, “Eğer aşılanmadıysanız bahçede, açık havada görüşsünler” diyebilirsiniz.
  • Pandemi boyunca iletişimi kestiğiniz kişilerle yeniden diyalog kurabilirsiniz. “O kadar uzun süre sosyal hayattan mahrum kaldım ki nasıl iletişim kuracağımı unuttum” diyerek adım atabilirsiniz.
  • Aşılıysanız bile bir restoranda görevlilerle maskenizi takıp konuşun. Tuvalete maskenizle girin.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder