Rükzan Sağır Epstein ve Madam'ın kızları kimlere sattıklarını ne zaman öğreneceğiz?
HABERİ PAYLAŞ

Epstein ve Madam'ın kızları kimlere sattıklarını ne zaman öğreneceğiz?

Reşit olmayan kızları ağına düşürüp zengin dostlarına menfaat karşılığı satmaktan suçlu bulunan Ghislaine Maxwell, 20 yıl hapis cezası aldı. Madam lakaplı İngiliz sosyetiğin, milyarder sevgilisi Jeffrey Epstein’ın seks amaçlı insan kaçakçılığı şebekesine yardım ettiği mahkeme huzurunda kanıtlandı. Epstein 2019’da yakalanınca hapiste öldüğü için Madam yargılandı. Tanık kadınların hepsi Madam tarafından nasıl tuzağa düşürüldüklerini anlattı. Yüzleştiler, hesaplaştılar. Evet, buraya kadar her şey adalet inancımızı bir nebze tatmin ediyor. İyi ama… Adaletin görevi burada bitiyor mu? Bu Epstein ve Madam ikilisi, bu genç kızları kimlere sattı? Suçlular belli, mağdurlar belli ama tecavüz edenler nerede? Epstein’ın bir müşteri listesi olduğundan bahsedildi. Ama bu liste hiçbir zaman yayınlanmadı. Daha ilginci de Amerikan medyası bu listenin üzerine hiç gitmedi. Bu kızlara kimlerin tecavüz ettiği sorgulanmadı.

Haberin Devamı

Epstein ve Madamın kızları kimlere sattıklarını ne zaman öğreneceğiz

PİLOT İSİMLERİ SAYMIŞTI

Epstein, Virgin Adaları’ndaki evinde çok sayıda genç kız ve kadına cinsel tacizde bulunmakla suçlanmıştı. Bu adada siyaset ve iş dünyasından olan güçlü, nüfuzlu dostlarını ağırlamıştı… Epstein’ın ‘Lolita Express’ adıyla anılan özel jetiyle bu adaya götürülenler arasında ABD eski başkanları Bill Clinton ve Donald Trump, aktör Kevin Spacey, İngiliz Prens Andrew gibi isimler olduğunu, bizzat Epstein’ın 25 yıllık özel pilotu Larry Visoski, mahkemedeki ifadesinde belirtmişti.

Epstein ve Madamın kızları kimlere sattıklarını ne zaman öğreneceğiz

Başka uçuşlarda da keman virtüözü Itzhak Perlman, eski senatörler George Mitchell ve John Glenn’i taşıdığını açıklamıştı. Şimdiye kadar tecavüz suçlamasında bulunan bir isim öne çıktı. İngiltere Kraliçesi’nin oğlu Prens Andrew’u suçlamasıyla dikkat çeken Virginia Roberts. Aynı zamanda Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) profesörü Marvin Minsky ve eski New Mexico eyaleti valisi Bill Richardson’ı da cinsel saldırıyla suçladı. Roberts, geçenlerde Prens ile 12 milyon Sterlin’e anlaşarak sessizliğe büründü… Gelinen noktaya bakınca ortada genç kızları kimler için kaçırdığı belli olmadan yargılanıp hapse atılan bir KADIN var…

Haberin Devamı

Epstein ve Madamın kızları kimlere sattıklarını ne zaman öğreneceğiz

TESADÜF MAĞDURİYETİ Mİ?

Johnny Depp ve Amber Heard’ün hiç gerek yokken yatak odalarındaki en mahrem anlarına kadar her ayrıntının canlı yayınlanan duruşmalarla öğrenildiği dünyada, bu kadar ciddi kişilerin bahsinin geçtiği bir davadan tek bir isim çıkmıyor... En zengin insan Elon Musk da geçen haftalarda bu konuyu diline dolamış, malum müşteri listesinin neden bulunamadığını söylemişti. Öte yandan Maxwell ve Epstein’ın davet davet gezip birlikte fotoğraf çektirmediği ünlü isim çok az.

Elon Musk da bunlardan biri. Bir partide aynı karede poz verdiği için eleştirilen Musk, “Madam tüm gece herkesle fotoğraf çektirmek için yarışıyordu. Poz çektirdikleri kişileri değil, asıl o partilere davet eden Hollywood patronlarını sorgulayın” demişti. Kimlerle aynı karede bulunduğumuz her geçen gün daha önemli hale geliyor. Basit bir rastlantı, aradan yıllar geçse de hesap vermek zorunda kalınan bir soruna dönüşebiliyor…

SAMİMİYETSİZ BİRKAÇ ŞEY

  • Barbie, House of Gucci çekimleri gibi Hollywood yapımlarının setinden paylaşılan görüntüler filmin büyüsünü bozmuyor mu?

Epstein ve Madamın kızları kimlere sattıklarını ne zaman öğreneceğiz

  • FaceTime’ın o saygısız kapanma sesi telefon yüzüne kapatılmış gibi hissettirmiyor mu?
  • Zamanı adeta büken Anne Hathaway ve Shakira, yaşlanmayı durdurmanın sırrını keşfetmiş ve kadınlarla paylaşmıyor olabilir mi?

Epstein ve Madamın kızları kimlere sattıklarını ne zaman öğreneceğiz

  • İnsanların tabaklarındaki hayvansal yemeği sorgulaması için insan eti tadında vegan burger gibi rahatsız edici projelerin işe yaramadığını hala anlamamış olabilir miyiz?
  • Genellikle ‘ifşacıların’ başvurduğu deep fake videolar, kayıpların bulunması gibi hayırlı işlerde kullanılsa olmuyor mu?
Sıradaki haber yükleniyor...
holder