Rükzan Sağır Hayır! Kalıcı makyaj değil: Filenin Sultanları'ndan maç boyu akmayan makyaj sırlarını aldım
HABERİ PAYLAŞ

Hayır! Kalıcı makyaj değil: Filenin Sultanları'ndan maç boyu akmayan makyaj sırlarını aldım

Bir göz kalemi çekip rüzgarlı ortamda pandaya dönmemek hayaldi, gerçek oldu. Maç boyu durmadan koşan, zıplayan A Milli Kadın Voleybol Takımı yıldızlarının makyajları akmadığı gibi yapıldığı ilk andaymış gibi kalıyor. Önce hasetlenip ‘kalıcı makyaj’ diye düşündük. Ama maç sonrası makyajsız hallerini de görünce şoktan şoka girdik. Zehra Güneş, kadınların “Nasıl, nasıl?” isyanına kayıtsız kalmadı, ünlü bir kozmetik markasının suya dayanıklı göz kalemi, rimel ve sabitleyicisini kullandığını duyurdu. Tuğba Şenoğlu ve Beliz Başkır da şunları söyledi:

Haberin Devamı

TUĞBA ŞENOĞLU: Üst üste antrenman ve maçlara çıktığımız haftalarda göz çevremin dinlenmiş görünmesi için krem ve serum kullanıyorum. Maç günlerinde cilt bakımıma ekstra önem veriyorum. Makyaj öncesi kullandığım nemlendirici ve bazlar sayesinde makyajım daha kalıcı oluyor. Cildim ne kadar iyi olursa makyajımın ömrü o kadar uzun oluyor, kalıcı makyaja ihtiyacım olmuyor.

BELIZ BAŞKIR: Maç öncesi yüzüme nemlendirici sürüp göz odaklı makyaj tercih ediyorum. Kalıcı, etkisi uzun süren kapatıcı ve rimel kullanıyorum. Pudra ile sabitliyorum. Gözüme dokunmamaya çalışıyorum. Kalıcı makyaja gerek duymuyorum.

KRALİÇE ARI'DAN 40 YAŞ DERSLERİ

Kural 1: Herkesi memnun etmeye çalışma

Dünya yıldızları için güzellik algısını değiştirdi. Kıvrımlı güzellik neslini doğurdu. Oysa Beyonce, ünlenene kadar hep kardeşi Solange gibi ince olmayı hayal etmiş. Hayranları ‘Beyhive’ olarak adlandırılıyor. Yani ‘arı kovanı’. Üstelik bu kovan her geçen gün büyüyor. Beyonce, 40 yaşına zirvede girmesinin kendisine de sürpriz olduğunu söylüyor. Bu mesleği 30’lu yaşlarından sonra sürdürebileceğini sanmazken en iyi dönemini yaşıyor. Işte Beyonce’nin ağzından başarıya giden yoldaki tavsiyeler:

  • 'Hayır’ demenin gücünü öğrenin. Birçok kadın hayatını herkesi memnun etmeye çalışarak geçiriyor. Ben de bunu yapıyordum ve bu beni hiç mutlu etmedi.
  • ‘Hayır’ deyince hayatınızın kontrolünü elinize alıyorsunuz.

GİZLİLİK GÜCÜ

  • Sanatım insanların ilgisini çekecek kadar anlamlı ve güçlü olmazsa ve onlara ilham vermezse yanlış bir iş yaptığımı düşünürüm. Onun için benim yerime müziğimin konuşmasını tercih ediyorum.
  • Gizlilik güçtür. Bu sayede yıkılmaz oluyorsunuz. Hayat kalitem ve akıl sağlığımı korumak için gizliliğe muhtacım.
  • Artık kendimle yarışamayacak noktadayım. Geçmişteki kendimi rahat bırakıyorum. Çünkü körpe Beyonce, bugün olduğum kadınla asla başa çıkamaz.
  • Enerjimi harcadığım şey hedefime hizmet etmiyorsa onun için daha fazla kendimi yormayı bırakıyorum.
  • En büyük hedefim günlük hayatımda da sahnedeki kadar özgür hissedebilmek.
  • 40 yılda çok çalıştım. Bu hayatın bedelini her gün kurallara harfiyen uyarak ödedim. Artık daha çok eğlenmek istiyorum.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder