Rükzan Sağır İrem Derici usulü Hollywood intikamları
HABERİ PAYLAŞ

İrem Derici usulü Hollywood intikamları

Ülkece çok kaossuz geçen magazin gündemimiz İrem Derici’nin eski sevgilisi Cem Belevi hakkında yaptığı açıklamalar ile birden alevlendi. Derici, Belevi’nin kendisini aldattığını ve elinde ses kayıtları olduğunu söyleyerek ‘aşk adam’ imajı çizen Belevi’nin doğrudan itibarını hedef aldı. Sevmiş bir insanın incinen duygularının intikamı ağır oluyor. Hollywood bu tür intikam hikayeleriyle dolu. Bu örneklerin çoğu ‘soğuk yenen yemekler’ sayılsa da Derici, onların yanında yine merhametli kalıyor. Sizi ex* aşkların zehirli ve yaratıcı rövanşlarıyla dolu kısa bir tura çıkarıyorum…

Haberin Devamı

1.5 YIL BEKLEDİ

Olivia Wilde (38), iki çocuk sonrası yedi yıllık nişanlısı Jason Sudeikis’i (46) 2020’de terk etmişti. İki ay sonra da şarkıcı Harry Styles (28) ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Önceki gün filminin tanıtımı için konuşma yapan Wilde’a sahnede ulaştırılan zarfın içinden Sudeikis’in çocuklar için istediği velayet belgeleri çıktı.

MİLYON DOLARLIK BEDEL

Son ‘James Bond’ Daniel Craig’in (54) nişanlısı Satsuki Mitchell’i (43) oyuncu Rachel Weisz (52) uğruna terk etmesi, ona pahalıya patladı. 2011’deki ayrılıkta aldatıldığını öğrenen Mitchell, Craig’in kredi kartından 1.2 milyon dolarlık alışveriş yaptı.

YENİ AŞKLA EX TAKLİDİ

Rockçı Avril Lavigne (37) ile Deryck Whibley (42) 2006-2009’da evliydi. Kötü ayrıldılar. Lavigne, daha sonradan evlendiği Nickleback solisti Chad Kroeger (47) ile birlikte olmaya başladı. Whibley, 2012’deki Cadılar Bayramı partisine, o dönem sevgilisi olan eşi Ari Cooper (31) ile katıldı. Çift, Lavigne ve Kroeger kılığına girmişti. Lavigne’in sevgilisi çifte “Biz de sizin gibi giyinmek isterdik, ama tüm partilerde ünlü biri gibi giyinme zorunluluğu vardı” diyerek tepki göstermişti.

ÖLÜMÜNÜN KLİBİNİ ÇEKTİ

Rapçi Kanye West (44), olaylı bir şekilde boşandığı Kim Kardashian’ın (41) yeni aşkı komedyen Pete Davidson’a (28) taktı. Davidson’ı dövmekle tehdit etmekle kalmadı. ‘Eazy’ şarkısına çektiği klipte Davidson’a benzeyen birinin canlı canlı mezara konulduğu görüntüler yer aldı.

Haberin Devamı

DUBLÖRÜNÜ KİRALADI

Popçu Justin Timberlake (41), kendisine ihanet etmekle suçladığı eski sevgilisi Britney Spears’ı (40) solo kariyeri için basamak olarak kullandı. Grubundan ayrılıp tek başına yaptığı ilk albümde kalbi kırık bir erkeği anlatan şarkılar yaptı.

İrem Derici usulü Hollywood intikamları

‘Cry Me A River’ şarkısının klibinde de kendisini aldatan sevgiliyi, Spears’ın ikizi gibi bir kadın oynadı. Spears, bu klip çıkmadan önce Timberlake’in kendisini arayıp “Gelecek klipte sen de varsın.

Ama endişelenme, büyük bir mesele yok, istersen değiştirebilirim” dediğini ama nasılsa önemli bir şey olmayacağını düşündüğünden izin verdiğini söyledi. Spears, “Klibi görmeden kabul etmem hataydı” dedi.

İrem Derici usulü Hollywood intikamları

SEKS SIRLARINI İFŞA ETTİ

ABD’li model Amber Rose (38), kendisine çok benzeyen Kim Kardashian ile aşk yaşamaya başlayan Kanye West’ten intikamını altı yıl sonra aldı. 2016’da attığı bir tweet’te “Kanyeciğim, popo bölgenle artık oynamıyorum diye deliriyor musun?” yazdı.

West’in bu tür bir fantezisi olduğunu ima etti. West bu sözlere “Ex aşklar delirebilir ama hiçbirinin o bölgeme dokunmasına izin vermem. Bunu hiçbir zaman yapmam. O bölgeden tamamen uzak dururum” diyerek yanıt vermişti.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder