Sabanur Kıraç Bir erkeğin asla evlenmemesi gereken 15 kadın
HABERİ PAYLAŞ

Bir erkeğin asla evlenmemesi gereken 15 kadın

Haberin Devamı

Geçen hafta yazdığım “Tanımanız ama asla evlenmemeniz gereken 10 erkek” yazıma çok sayıda erkekten tepki aldım. Hepsi aynı yazının kadın versiyonunu yazmamı istiyordu. İşte erkekler için uzak durulması gereken kadınlar listesi. Ne yaparsanız yapın bu kadınlarla evlilik kararı almadan önce iki kez düşünün!

Eğer kadınsanız ve bu yazıyı okuyorsanız aşağıdaki maddelere dikkat edin. Hiçbir aklı başında erkek bu tip kadınlarla evlenmek istemez. Ama daha da önemlisi hiçbir kadın bu şekilde davranarak mutlu olamaz. O yüzden kendinize dürüst olun ve bu maddelerden herhangi birinin size uyduğunu düşünüyorsanız kendinizi bir an önce toparlayın!

1. Zengin Koca Avcıları
Bu tip kadınları tanımak çok zor değildir aslında. “Nereye gitmek istersin” dediğinizde hep en pahalı yerleri seçen, sürekli marka kıyafetlerinize veya aksesuarlarınıza iltifat eden ve aslında ne kadar zengin olduğunuzu anlamak için sorular soran kadınlardan uzak durun. Çünkü bu kadınlar aşkınızın değil sadece paranızın peşindedir. Ve çok büyük ihtimalle paranız olmadığında veya ona koklatmayacağınızı hissettikleri anda da tüyeceklerdir...



2. Diva Kılıklılar
Standartları tavanda tutan, her şeyin en iyisi olmazsa arıza çıkartan ve sizi parmaklarının ucunda oynatmaya çalışan bu kadınlara dikkat edin. Başlarda sahip oldukları güç ve duruş size çekici gelebilir ancak bir divanın hayatında önemli olan tek bir şey vardır o da kendisidir.



3. Kontrol Manyakları

Ne zaman sevişeceğinizden saat kaçta yemek yiyeceğinize, hangi filmi izleyeceğinizden hangi gömleği giyeceğinize kadar karar veren kadınlar en son beraber olmak isteyeceğiniz kadınlardır. Sizi öylesine yorar ve öylesine bıktırırlar ki bir süre sonra sırf sussunlar diye ne isterlerse yapmaya başlamış bulursunuz kendinizi. Bu şekilde bir hayat geçmeyeceği için bu tip bir kadınla evlilik kararı almadan önce iyi düşünün derim.



4. “Seni Değiştireceğim”ciler
Yaptığınız hiçbir şeyi beğenmeyen, inceden inceden size ayar veren ve sürekli sizi değiştirmeye çalışan kadınlar size kendinizi defolu gibi hissettirecektir. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen ve olmadığınız bir kişiye çevirmeye çalışan bu kadınların önce akıl sağlıklarını sonra da size olan aşklarını sorgulamanızı öneririm.



5. “Sadece Senin İçin Yaşıyorum”cular
Bir insanın hayatının odağı olmak ilk duyduğunuzda kulağa harika geliyor olabilir. Ama tüm hayatını sizin üzerinize kurmuş biri kısa bir süre sonra sizi boğmaya başlayacaktır. Üstelik kendi zevkleri, arkadaşları veya hobisi olmayan bir kadının size sarması an meselesidir. En kötüsü de aynı bağlılığı sizden de bekleyecektir. Hayatınızda ondan başka şeyler olması onu rahatsız edecek ve üzecektir.



6. “Ben yemek yemem”ciler
“Hem az masraflı hem de incecik, daha ne olsun” dediğiniz duyar gibiyim. Ama bir süre sonra tek başınıza yemek yemekten sıkılacak, sürekli “Ben onu yemem, bunu yemem” demesinden bıkacaksınız. Üstelik kendi yemeyen birinin sizin açlığınızı ya da iştahınızı düşünmesini de bekleyemezsiniz. Haa tabi bir de “Ayyy onu nasıl yiyorsun”lar başlayınca iyice bunalacaksınız. Şimdiden uyarayım.



7. Sahteler
Silikonlu göğüsler, şişme dudaklar ya da estetikli burundan bahsetmiyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz en nihayetinde. Ben size sadece duygularında sahte olan kadınlardan uzak durmanızı şiddetle öneririm. Mutlu değilken çok mutluymuş numarası yapan, umurunda bile değilken çok aşıkmış gibi davranan, kısacası duygularında dürüst olmayan ve sizi yanlış yönlendiren kadınlara dikkat edin. Her şeyin çok iyi gittiğini sandığınız bir anda kendinizi kapının önünde bulabilir ve bu şoku uzun süre üzerinizden atamayabilirsiniz!



8. Sindirella’lar
Hayatı bir peri masalı zanneden ve yaşadığı zorluklardan onu çekip kurtarması için Beyaz Atlı Prensini bekleyen kadınlardan da uzak durun. Çünkü bu kadınlar hayattaki tüm ümitleri o hayallerindeki adama bağlamışlardır. O adam karşılarına çıkınca her şeyin mucizevi bir şekilde düzeleceğine, kocaman bir sarayda sonsuza kadar mutlu yaşayacaklarına inanırlar. Bu kadınları hayal kırıklığına uğratmamak imkansızdır. Gerçeklikten bu derece uzak kadınlara dikkat edilmesi gerekir.



9. “Her Şeyi Bilirim, Her Şeyi Gördüm”cüler
Fazla bilmiş ve fazla görmüş bir kadını mutlu etmek çok ama çok zordur. Hele bu kadın bir de bu eski deneyimlerini size hava atmak için kullanıyorsa ondan hemen vazgeçin.



10. Evlilik Meraklıları
“Kim olduğun, nasıl biri olduğun önemli değil, önemli olan benimle evlenecek misin evlenmeyecek misin” havalarında olan kadınlara da çok dikkat etmelisiniz. Terk dertleri evlenmek olan bu kadınlar genelde evlendikleri hızla boşanırlar. Aşkı, sevgiyi ve hatta mantığı da umursamazlar. Tek dertleri parmaklarına o yüzüğü taktırmaktır. Sorun bu kadınların kötü kalpli kadınlar olması değildir. Bu durumda olmaları ailelerinden veya toplumdan gelen baskı ya da yaşlarının ilerlemesi yüzünden biyolojik saatlerinin zorlamasından kaynaklanıyor olabilir. Ama tek derdi evlenmek olan bir kadın size hak ettiğiniz sevgiyi de aşkı da veremeyecektir.



11. İlgi Budalaları
Bu tip kadınlar 7/24 sizden haber ve ilgi beklerler. Siz onların dışında herhangi başka bir şeye konsantre olduğunuz anda bunalıma girer ve size kendinizi suçlu hissettirirler. Her şey onlarla ilgili olmalı ve tüm dünya onların etrafında dönmelidir. Aksi takdirde hayatı size dar edeceklerdir. Bu kadınları mutlu etmek de onlardan kurtulmak da çok zordur.



12. Söyleyecek Sözü Olmayanlar
Anlatacak hikayeleri, deneyimleri veya anıları olmayan kadınlar da uzak durulması gereken kadınlardır. Bu kadınlar genelde kendi ayakları üzerinde duramayan, kendi hayatları olmayan ve çoğunlukla çok sıkıcı kadınlardır. Uzun süre dırdırcı ve çok bilmiş bir kadınla çıkan erkeklere ilk bakışta çok çekici gelebilirler. Ama bir süre sonra onlarla hiçbir şey paylaşamadıklarını gören erkekler için büyük hayal kırıklığına dönüşürler. Eğer bir ev arkadaşı değil de hat arkadaşı arıyorsanız bu kadınlardan uzak durmalısınız...



13. Bağımlılar
Geçen hafta erkekler için yazdığım gibi bağımlılığının ne olduğu hiç önemli değil, eğer bir kadın alışverişe, dedikoduya, işine ya da herhangi zararlı bir maddeye bağımlıysa ona dikkat edin. Çünkü o bağımlılık sadece onun değil sizin de hayatınızı olumsuz etkileyecektir. Onu vazgeçirmeye çalıştığınız her saniye kavga edecek ve bir süre sonra bağımlılığının sizden daha değerli olduğunu hissedeceksiniz...



14. Kronik Yalancılar
Yalan söylemeyi adet haline getirmiş bir kadından koşarak uzaklaşın. Çünkü hep söylediğim gibi güven olmayan ilişkide hiçbir şey olamaz! Üstelik çocuklarınızı bir yalancının büyütmesini, onlara ilk öğreteceği şeyin yalan söylemek olmasını istemezsiniz!



15. Sadakatsizler
Daha ilk buluşmada size önceki sevgililerini nasıl aldattığını anlatan ve bu aldatmalara bir bahane bulan kadından korkmalısınız. Aldatmayı normalleştiren kişi sizi de her an aldatabilir.

Öyle ya da böyle bu kadınlar hayatınızın bir bölümünde karşınıza çıkacak. İlk bakışta size çekici gelecek pek çok özellikleri olabileceği gibi en korkutucu huylarını da iyi kamufle etmiş olacaklar. Ancak ne zaman ki bu maddelerden birini birlikte olduğunuz kadında görürsünüz işte o zaman ilişkinizin geleceğini sorgulamalısınız. Evleneceğiniz kadının iyi bir eş, iyi bir anne ve hepsinden önemlisi iyi bir insan olup olmadığına emin olmalısınız!

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder