Sabanur Kıraç Her kadının hoşlandığı erkeği tavlamak için yaptığı 8 saçma şey
HABERİ PAYLAŞ

Her kadının hoşlandığı erkeği tavlamak için yaptığı 8 saçma şey

Haberin Devamı

Eğer bir peri masalında yaşasaydık karşılıklı olarak ilk görüşte birbirimize aşık olurduk. Böylece kimse birbirini etkilemek için aşırı emek harcamak ya da aptal durumuna düşmek zorunda kalmazdı. Ya da en azından mükemmel bir dünyada yaşasaydık bunu sadece erkekler yapardı, kadınlar da bir köşede oturup ruh eşlerinin kendilerini tavlamalarını beklerdi. Ama ne yazık ki gerçek hayat ne bir masal ne de mükemmel! Gerçek hayatta erkekler kadar kadınlar da hoşlandıkları kişiyi etkilemeye uğraşmak zorunda. Bu uğraş sırasında da hep aynı klişe aptallıklardan geçmeye mecbur.

Eğri oturalım doğru konuşalım. Tüm kadınların ilişkinin başında ortak paydada buluştuğu 8 aptallığa birlikte göz atalım...


1- Yemeğe gitmemize rağmen sadece salata sipariş vermek


Şahsen ben bir oturuşta bir buçuk acılı ve soğanlı Adana’yı nefes almadan mideye indirebilecek kapasitedeyim. Yine de hoşlandığım adamla ilk buluşmalarımda hep salata sipariş verdim ve onu da genellikle bitirmedim. Neden? Çünkü ilk buluşmalar ile beyne giden oksijen arasında garip bir bağ var. Her ne hikmetse çoğumuz salata sipariş vererek ya “Narin, kibar, naif” kadın imajı çizeceğimizi sanıyoruz ya da hemcinslerimiz hep aynısını yaptığı için bunu bir kural veya kanun filan sanmışız! Belki de “Formuma dikkat ediyorum” ya da “Ben hep çok az yerim, çok masrafsızımdır” imajı vermeye çalışıyoruzdur ondan da emin değilim. Bildiğim tek şey belki de tüm ilişki boyunca gideceğimiz en iyi restoranlarda sadece salata sipariş vermenin gerçek bir aptallık olduğu! Malum ilişki ilerledikçe erkekler, kadınları çoktan tavladığını düşünür ve gidilen restoranlar Fransız, İtalyan ya da Uzak Doğu mutfağından Adana, Antep, Hatay sofrasına oradan da McDonald’s, Burger King ya da Domino’s Pizza’ya doğru evrim geçirir. Biz de o canım restoranlarda yediğimiz otlarla kalırız...


2- Hiç keyif almadığımız konulardan saatlerce konuşmak


Tuttuğunuz takımın bu sene şampiyon olup olamayacağı gerçekten zerre kadar umurumuzda değil. Dinlediğiniz müzik tarzı da hiç tarzımız değil! Ama bunları yüzünüze söyleyerek sizi kaybetmekten korktuğumuz için ve daha da önemlisi “Cool kız” izlenimimizi kaybetmek istemediğimizden bu konularda sizle saatlerce sohbet ederiz. Siz anlatırken sanki dünyanın en önemli konusundan bahsediyormuşsunuz gibi dinleriz. Ve tabii her dediğinize hak veririz. Arayada kulaktan dolma, sosyal medyadan okuma birkaç yorum kattık mı tadından yenmez.


3- Makyajla uyuyup uyanır uyanmaz tekrar makyaj yapmak


İllaki mükemmel görünmek zorundayız. Kirpiklerimiz kıvrık ve kalın, yanaklarımız pembe ve canlı, dudaklarımız nemli ve ışıl ışıl olmalı. Anamızın karnından da makyajla doğmuşuz gibi karşınızda her an her saniye porselen bebek gibi görünmek için aşırı enerji harcarız. Eninde sonunda bizi makyajsız göreceğinizi bile bile bunu yaparız evet... Bizi “Doğal” halimizle beğenmeniz bizim için çok önemlidir çünkü(!)



4- Parfüm banyosu yapmak


Sizle buluşacağımız son ana kadar parfümle yıkanırız. Evden çıkmadan, asansörden inmeden, arabaya binmeden, hep biraz daha! Kulak arkasına bir fıs, boyuna bir fıs, göğüs arasına, saçlara, kıyafetlere ve bileklere de ayrı birer fıs... Şayet evimize gelecekseniz de aynısını yatak ve yastığa uygularız. Ta ki parfümümüz bitene ya da siz aşırı parfümden zehirlenene kadar. Çünkü güzel kokmazsak bizi beğenmezsiniz değil mi(!)

5- İç çamaşırlarımıza takıntılı olmak


Sizle buluşacağımız gün ne kadar rahatsız olursa olsun en güzel iç çamaşırlarımız giyeriz. Bırakın rengini, tipi bile birbirine uymayan takımların yanından bile geçmeyiz. Hatta belki de yenilerine dünya para bayılırız. Çünkü o çamaşırlar bizi daha seksi bulmanızı sağlar. Eğer külotumuz başka sutyenimiz başka renk ya da marka olursa bizle sevişmekten vazgeçme ihtimalinize karşı temkinli olmamız şart(!) Tabii ilişki ilerleyince anneanne donlarına döneceğimiz de kesin...


6- Hiç yemeyeceğimiz yemekleri ve içecekleri evimizde barındırmak


Siz seviyorsunuz diye dolaba biraları dizmek, protein barlara dünya para bayılmak, yulaf ezmesini dolabımızdan eksik etmemek bir numaralı görevimizdir. Malum erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Güzel olduğumuz kadar düşünceliyizdir de. Hem zaten o aptal protein barlarını biz de seviyoruz, ne tesadüf değil mi (!)


7- Hesap ödemek için kavga etmek


“Seninle paran için beraber değilim” ya da “Ben de kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum” veyahut “Bak ne kadar masrafsız ve alçak gönüllüyüm” imajını vermek için her hesabın üstüne atlarız. Hesabı ödememize ya da paylaşmamıza izin vermeniz için sizinle tartışırız. Hesabı ödeyince rahatlamış, tatmin olmuş gibi davranırız. Halbuki içten içe bizimle tartışmanızı ve o hesabı ödetmemenizi bekliyor olabiliriz.


8- Her aptalca esprinize kahkahalarla gülmek


Sizinle iyi vakit geçirdiğimizi düşünmeniz için sürekli kıkır kıkır oluruz. Yaptığınız en kötü espriye bile aşırılı bir kahkaha patlatırız. O kadar çok sahte güleriz ki eve gittiğimizde yanaklarımız ağrımış olur. Malum yeterince gülmezsek sizi elimizden kaçırma ihtimalimiz artar... Bu arada bilmenizi isterim ki attığımız kahkaha sayısının ve şeklinin IQ seviyemizle hiçbir alakası yoktur!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder