Sabanur Kıraç Sevgilinizin sizi aldattığını gösteren 10 işaret
HABERİ PAYLAŞ

Sevgilinizin sizi aldattığını gösteren 10 işaret

Sevgilinizin sizi aldattığını anlamanız için sevişirken başka birinin ismini bağırmasını beklemeniz ya da onu aksiyon üzerinde basmanız gerekmiyor. Kıyafetlerinde saç teli veya hem cinsiniz parfüm kokusunu bulamamanız da aldatılmadığınız anlamına gelmiyor. O sizi aldatıyorsa bunu zaten içten içe biliyorsunuz aslında. Hem zaten konu aldatılmak olduğunda ben daha hiç kimsenin “Aaa hiç beklemiyordum, çok şaşırdım” dediğini duymadım. Herkes aldatıldığını içten içe hissediyor özünde. Ama kimi sevdiğine konduramıyor “Benim sevgilim yapmaz” diyor, kimiyse kendine konduramıyor “Beni hayatta aldatmaz” diyor. Halbuki aldatılmanın çok az bir kısmı ne kadar güzel, başarılı, akıllı, çekici veya seksi olduğunuzla ilgili. Burada “kim niye aldatır”ın detaylarına girmeyeceğim. Çünkü o bambaşka ve upuzun bir yazının konusu. Ama aldatılıp aldatılmadığınızı merak ediyorsanız ve daha da kötüsü aldatıldığınızdan şüpheleniyorsanız işte size “aldatanlar”ın klasik davranışlarından bazıları. Okuyun ve kendiniz karar verin.

Haberin Devamı



1- Görünümüne eskisinden daha fazla dikkat etmesi

Ne giydiğine, nasıl koktuğuna, saçına veya modaya daha önce hiç önem vermeyen sevgiliniz bir anda daha iyi görünmek için sabahın köründe kalkmaya, kendine aşırı bakmaya ve kendine sürekli yeni şeyler almaya başladıysa dikkatli olmanızı öneririm. Pek çok aldatan, birlikte olduğu yeni kişiye daha iyi görünmek için uğraşır. Ama unutmayın bu tek başına yeterli bir işaret de değildir. Çünkü sevgiliniz ufak çaplı bir orta yaş bunalımı geçiriyor da olabilir. Ya da daha iyi görünmeye çalıştığı kişi siz olabilirsiniz. O yüzden dikkatli olun. Bir insanın kendine iyi bakmak istemesinde yanlış hiçbir şey yok. Ama bu değişim bir gecede gerçekleştiyse de tehlike çanları çalabilir!

2- Yalanlar, yalanlar, yalanlar

Unutmayın aldatan sevgili hiç durmadan yalan söyler. Çünkü en ufak bir konuda açık vermek istemez. Son zamanlarda sevgilinizin çok fazla yalan söylediğine inanıyorsanız ve hatta bazı yalanlarını yakaladıysanız aman dikkat! Kimse durduk yere yalan söylemez. Ufak şeyler hakkında yalan söylemesi bile bir işaret olabilir çünkü yalan her zaman daha fazla yalanı doğurur. Ve yalan, ilişkideki her türlü kötülüğün gerçek anasıdır. İçine yalan girmiş bir ilişkiyi kesinlikle zor günler bekler!

3- İnternete duyduğu ilginin artması

Haberin Devamı

Facebook’tan nefret eden, Twitter’ı saçma bulan, maillerini evden asla kontrol etmeyen sevgiliniz birden internet manyağı olduysa durum biraz vahim demektir. Siz ona yıllarca sosyal medyada ne bulduğunuzu anlatamamışken o bir anda tanıdığınız, tanımadığınız birçok insanın fotoğraf ve durumlarına yorum yapmaya başlayan birine döndüyse maalesef ki bu işte bir iş olabilir. Hele ki yaptıklarını sizden saklıyor, yanına geldiğinizde ekranı kapatıyor ve şifrelerini değiştiriyorsa şüphelenmekte çok haklısınız! Korkarım ki henüz aldatılmadıysanız bile her an aldatılabilirsiniz veya duygusal olarak çoktan aldatılıyorsunuz...



4- Cep telefonu alışkanlıklarının değişmesi

Gizli ve uzun telefon konuşmaları, telefonunun sürekli sessizde ve yüzü yere dönük durması, aniden eklenen ve değişen şifreler, çalan telefonlara sizin yanınızda cevap vermek istememesi ve telefon çaldığında heyecanlanması teker teker kötü işaretler. Hele bir de hepsi bir arada oluyorsa yanmışsınız demektir. Sevgilinizin durup dururken sizden bu kadar saklamaya ihtiyaç duyacağı ne olmuş olabilir ki? Hayır, maalesef ki doğru cevap sizin için bir sürpriz hazırlıyor olabileceği de değil!

5- Evden uzak geçen gecelerin sıklaşması

Haberin Devamı

Gerek işi, gerek arkadaşları, gerekse ailesini bahane ederek eskiden yapmadığı kadar çok eve geç geliyorsa her ne kadar hepsi için geçerli bir sebebi de olsa şüphelenmekte haklısınız. Ama yine de hemen sonuca varmadan önce biraz gözlem yapmakta fayda var. Hep aynı insanlarla buluştuğunu mu iddia ediyor, eve alkollü mü geliyor, nerede olduğuyla ilgili çok az ya da çok aşırı fazla mı detay veriyor... Ve asıl soru, neden sizi de götürmüyor!

6- Her zamanki cinsel isteklerinin bir anda yok olması

Normalde her fırsatta sizi sevişmek için sıkıştıran sevgiliniz artık siz isteseniz bile uzak duruyor, yorgun olduğu gibi bahaneler uyduruyorsa iştahını başka yerde doyuruyor olabilir! Sevişmeden iki gün duramayan sevgilinizin iki haftadır size dokunmaması hiç ama hiç normal değil!

7- Adını ilk defa duyduğunuz yeni arkadaşların türemesi

Tanıdığınız ve güvendiğiniz arkadaşlarının yerini adını ilk kez duyduğunuz arkadaşlarının alması da bir işaret olabilir. Sizi tanıyan ve seven arkadaşlarına yalan söyletmesi zor olacağı gibi bu yeni arkadaşları da onu yoldan çıkarıyor olabilir. Daha da paranoyakçası o arkadaşlar aslında ilişki yaşadığı kişinin takma adı olabilir. Sevgilinizin arkadaşlarını yakından tanımanız ve onları yakınlarınızda tutmanız her zaman avantajınıza olacaktır!



8- Bilgisayarın veya telefonun ekranına gülümseyerek bakması

O gülümsemeyi sizden iyi hiç kimse bilemez. Çünkü bir zamanlar sizle ilgili bir şey olduğundan da aynı şekilde gülümsüyordu. Sevgilinizin flört ederken değişen vücut dili ve ruh hallerini hatırlayın. İlişkinizin başında size nasıl kur ve naz yaptığını düşünün. O halleri şimdi yeniden gündeme geldiyse ve ne yazık ki muhatabı siz değilseniz neler olduğunu aslında çok iyi biliyorsunuz!

9- Duygusal olarak mesafeli olması

Güzel sözlerin, romantik anların, el ele tutuşmaların ve sarılarak uyumaların yerini ev arkadaşı modu aldıysa ilişkinizde bir şeyler ters gidiyor demektir. Aşırı tepkisizlik de aşırı tepkiler de eşit derece tehlike sinyalleri çalabilir. Onunla konuşmaya çalıştığınızda hemen sinirlenmesi “Sen bana yalancı mı diyorsun!”, “Ne saçmalıyorsun” diye çıkışması ya da her zaman sevdiği bir davranışınızın karşısında tepkisiz kalması kötüye işaret. Aldatmıyorsa bile soğuyor olabilir, aman dikkat!

10- Sizi aldatmayla suçlaması

Suçlu psikolojisinin temelidir okları karşı yöne çevirme çabası. Eğer siz ondan şüphelenirken o size çemkiriyorsa ve bu suçlamalarda bulunması için hiçbir gerekçesi yoksa dikkatli olun derim. Hedef şaşırtmak çok klasik bir taktiktir. Siz “Hayır ya ne alakası var” açıklamaları yaparken o çoktan yasak elmayı ıssırmış olabilir!

Bu maddelerin bazılarını veya hepsini sevgilinizde gözlemliyorsanız hemen ilişkinizin iplerini çekmeyin. Yine de dikkatli olun. Belki sevgiliniz size anlatmadığı bir dönemden geçiyordur. Belki iş yerinde veya arkadaş çevresinde sorun yaşıyordur. Onu aldatma ile suçlamadan önce karşınıza bir oturtun ve onda gördüğünüz farklılıklardan bahsedin. Ona sorunun ne olduğunu sorun. Unutmayın ilişkinizin geleceği doğru iletişimi kurup kuramadığınıza bağlı olabilir!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder