Sabanur Kıraç Sevgilinle mutlu olmak için söylemeyi öğrenmen gereken 10 yalan
HABERİ PAYLAŞ

Sevgilinle mutlu olmak için söylemeyi öğrenmen gereken 10 yalan

Haberin Devamı

Sağlıklı her ilişkinin temeli karşılıklı sevgi, saygı ve güvene dayanır. Yalan ve kandırmaca en büyük aşkların bile sonunu getirebilir. Sevgiline asla yalan söylememelisin! Giydiği kıyafet onu şişman gösteriyorsa açıkça ve öküzce ona şişko de. Annesinden nefret ediyorsan ona tüm nedenlerini tek tek anlat. Sana eski sevgililerini sorarsa en ince detayına kadar onlardan bahsetmekten çekinme hatta eğer elinde fotoğraflar varsa ona görsel bir sunum hazırla. Ve eğer tüm bunları yapar ve yeterince uslu bir çocuk olursan belki sen de bir gün şirinleri görebilirsin!
Yani hala şirinlere inanıyor, tüm hikayelerin sonu mutlu sonla bitiyor, gökten de üç elma düşüyor sanıyorsan sevgiline hiç yalan söylemeyebilirsin. Çünkü bu yazı senin için değil! Ama eğer gerçeklerin zaman zaman acıttığını, herkesin her şeyi en ince detayına kadar bilmesinin kimseye bir fayda sağlamadığını, bazen beyaz yalanların hayat ve ilişki kurtardığını biliyor ve anlıyorsan o zaman bu yazıyı okuyacak yaşa gelmişsin demektir. Çünkü ne kadar istesen de atların kanatları, cici annelerin sihirli değnekleri ya da külkedilerinin beyaz atlı prensleri olmayacak. Eğer mutlu olmak istiyorsan bu mutluluğu kendin yaratmak zorundasın. Ve bunu yaparken bazı ufak ve beyaz yalanlardan destek almalısın. Çünkü ne dünya mükemmel bir yer, ne de ilişkiler kusursuz. İşte gerçekten mutlu olmak istiyorsan sevgiline söylemeyi öğrenmen gereken 10 yalan...


1- Ailesi ve arkadaşları hakkında gerçekten ne hissettiğin
Sevgilinin annesinden hoşlanmıyor olabilirsin. Muhtemelen o da senden hoşlanmıyordur. En yakın arkadaşı yavşağın teki de olabilir, kendini beğenmiş ukalanın biri de... Ne yazık ki bu konuda yapabileceğin de, söyleyebileceğin de hiçbir şey olamaz! Çünkü ne onu, ne ailesini, ne de arkadaşlarını eleştirmek, değiştirmek ya da onlara saygısızlık etmek sana düşmez! Eğer ailesinden veya arkadaşlarından birini sevmiyorsan bile her zaman sevgi dolu davranmalısın. Onlarla ne kadar samimi olup ne sıklıkta görüşeceğini sen belirleyebilirsin ama bunu yaparken de akıllı olmalısın. Özellikle ilişkinin başında senin hakkında iyi ya da kötü şeyler söyleyip sevgilini sana bağlayabilecek veya senden soğutabilecek yegane insanların bu kişiler olduğunu unutmamalısın!



2- Önceki ilişkilerinin ciddiyeti

Yazmaktan en çok bıktığım konu bu. Şimdiki sevgiline eski sevgilini anlatma kardeşim. Sevgilin tabii ki merak edecektir, tabii ki soracaktır ama bu senin her şeyi en ufak detayına kadar anlatman gerektiğini göstermez! Ya “Eskiler, eskiden kaldı” de geç ya da “Ben eskilerden bahsetmeyi sevmiyorum” diyerek konuyu kapat. İlla da bir şeyler söylemen gerekiyorsa abartma hatta yumuşat. “Hayatta en çok sevdiğim insandı, bir tek onunla olmak istemiştim, onunla evlenmek için deliriyordum, çok güzeldi veya yakışıklıydı” gibi cümleleri ve hisleri kendine sakla. Sevgilinin aklında “Acaba hala eski sevgilisini mi seviyor, arasa ona geri döner mi” gibi soru işaretleri bırakmak istemezsin! Hem zaten sen bir anlatsan da söz konusu eskiler olunca o ister istemez senin anlattıklarını kafasında onla çarpacaktır. O yüzden bu konuda dilediğin kadar yalan söyleme hakkına sahipsin!



3- Eski sevgilinin yataktaki başarıları
Ne kadar sarhoş olursan ol, seni ne kadar zorlarsa zorlasın ya da onu ne kadar acıtmak istersen iste asla ve asla eski sevgilinle seks hayatınızdan yeni sevgiline bahsetme! Yani bu işin iyi niyeti de olmaz intikam almak için söylenmesi de. Çünkü bir kez seni gözünde başkasıyla canlandırırsa o imajı aklından bir daha atamaz! Sana kendiyle yatakta ne kadar mutlu olduğunu soruyorsa daha önce hiç olmadığın kadar mutlu olduğunu söylemek zorundasın. Ona “Daha iyileri de olmuştu” demek ya da bunu ima etmek istemezsin!



4- Daha önce kaç kişiyle birlikte olduğun

Eskiler hakkında konuşma demem yetmiyor o yüzden en ince detayına kadar uyarıyorum. Sevgilin ondan önce kaç kişiye aşık olduğun veya kaç kişiyle birlikte olduğun gibi sorular sorarsa normal rakamı en az ikiye bölme hakkına sahipsin. Sevgilinin ya da bir başkasının geçmişinde kaç tane çeltik olduğunu bilmesine göre yok. Mümkünse bu konuyu hiç açma ama o açıyor ve seni bir rakam söylemeye zorluyorsa gönül rahatlığıyla yalan söyleyebilirsin. Çünkü muhtemelen o da sana söyleyecektir!





5- Arkadaşlarınla çıktığın gece neler olduğu/konuşulduğu

Kız kıza ya da erkek erkeğe çıktığınız geceler neler yaşandığı ya da konuşulduğu o gecede ve o gurup içinde kalmalıdır. Sakın ha eve gelip o gece kaç kişinin size asıldığını ya da arkadaşlarınızın size gülmeniz ya da teselli etmeniz için anlattıklarını sevgilinizle paylaşmayın. Eğer bu gecelerin sonunun gelmesini istemiyorsanız mümkünse beyaz ve tatlı bir yalan hazırlayın. Sakin sakin oturup, işlerden, eşlerden ve çocuklardan bahsettiğinizi söyleyin.



6- Yüzünün tam ortasında çıkan sivilcenin büyüklüğü

Sevgiliniz size tüm yüzünü kaplayan o korkunç sivilcenin ne kadar kötü göründüğünü sorduğunda ona asla “Korkunç göründüğünü” söylemeyin! Sevgiliniz ne yaparsa yapsın o anda o sivilceden kurtulamayacağına göre onun moralini bozmanın ya da ona kendini çirkin hissettirmenin bir anlamı yok. Yalanınızı söyleyin ve inandırıcı olun lütfen!



7- Yanlışlıkla kaçırdığı gazın ses ve kokusu

Hadi ama! Hepimiz insanız! Hepimizin başına gelebilir. Eğer sevgiliniz yanlışlıkla gaz çıkardıysa hemen onunla dalga geçmeyin. Onu utandırıp üzerek elinize hiçbir şey geçmeyecek! Hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam edin. Bir dahaki sefere aynı şey sizin başınıza geldiğinde onun da benzer bir olgunluğu göstermesine şükredeceksiniz!



8- Senin için pişirdiği yemeğin lezzeti

Tamam sevgilinin yaptığı yemeğin sabunu biraz eksik olmuş olabilir. Az biraz daha uğraşsa ev yapımı bir bomba elde edecek kadar korkunç bir şey de ortaya çıkarmış olabilir. Ve hatta sizi tüm gece kustura bile bilir. Acımasız olmayın ve ona daha önce yediğini bir şeyin midenize dokunmuş olduğunu söyleyin. Yemeği ne kadar kötü olursa olsun ona iltifat edin. Unutmayın marifet iltifata tabiidir. Eğer ona yemeğinin kötü olduğunu söylerseniz muhtemelen şevkini kırarsınız ve bir daha size bir şey pişirmeye korkmasını sağlarsınız. Eğer ona iltifat eder onu cesaretlendirirseniz kısa zamanda mutfakta daha iyi olmasını sağlarsınız. Ya da en kötü ihtimalle onu kırmadan eve bir yardımcı almanın yolunu bulursunuz!



9- Platonik aşık olduğun kişiler

Bugüne kadar sevgilisinin kardeşine veya ebeveynine, en yakın arkadaşına ya da patronuna platonik olarak aşık olan onlarca insan tanıdım. Zararsız ufak takıntılardı bunlar. Ne zamanki bu zaaflarından sevgililerine bahsettiler anında o ilişkinin bitmesine neden oldular. Eğer saplantı halinde değilseniz, yani sevgilinizi bırakıp o kişiyle birlikte olmak gibi bir niyetiniz yoksa. Hissettiğiniz şeyler sadece hayranlık derecesindeyse lütfen çenenizi tutun ve size bu iddialarla gelseler bile yalan söyleyip inkar edin! En masum takıntınızı bile söylemek size sadece sorun getirecektir!



10- Sahip olduğun en iyi sevgili

Bugüne kadar birlikte olduğun en güzel/yakışıklı, başarılı, yatakta iyi, ilişkide mükemmel, ailenin en sevdiği, arkadaşlarının en hayran olduğu sevgilin tabii ki şimdiki sevgilin! Öyle olmasa bile öyle! Yani o en iyisi. Hem de her konuda! Eskiler mi? Hepsi tu kaka! Hepsi kötü! Bir tek şimdiki sevgilin mükemmel! Unutma hangi konuda olursa olsun ve kim sorarsa sorsun en iyisi şimdiki!

10

Sıradaki haber yükleniyor...
holder