Şafak Coştu Açelya ile Akla Takılanlar
HABERİ PAYLAŞ

Açelya ile Akla Takılanlar

Ben her zaman göz önünde olan insanların yaşamlarına, söylemlerine, davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini düşünürüm. Bunun önemini her geçen gün vasıfsız ünlülerimizle daha çok anlıyoruz. Yeteneksiz “ünlülük” de bir yerde kendini gösteriyor ve saman alevi gibi yok olup sönüyor. Ama kimi insanlar var ki ne bir gafı, ne toplumu irrite edici bir açıklaması, ne gündemde kalma derdi olmuştur. Şimdi bu durumda kulağınıza çok kolaymış gibi gelebilir. Fakat toplumun sürekli değişen yapısına uyum sağlamak ama sağlarken de çizginden çıkmamak, duruşunu korurken unutulmamak herkesin yapabileceği bir durum değil elbette.

Haberin Devamı

Açelya Akkoyun da bunlardan biri. Senelerdir hiç değişmeyen çizgisiyle toplumun genelince kabul görmüş, kendini sevdirmiştir. Her zaman yaptığı işle gündeme gelmiştir. Sanırım bunda Açelya Akkoyun’un, “ne yaparsam yapayım kaliteli yapayım” anlayışı da çok etkili olmuştur. Yer aldığı projeler konusunda hep çok seçici davranıyor.

Kuşak programları genelde eğlence odaklıdır fakat Açelya Akkoyun’un Akla Takılanlar programı bilgi ve eğlencenin nasıl güzel harmanlandığını bize gösteriyor. Birbirinden uzman konu ve konuklarla tadında bir 60 dakika yaşatıyor bizlere. Her işinde olduğu gibi bu işte de profesyonelliği ve kaliteyi ön plana koymuş Açelya. Karantina sonrası yeniden ekranlara gelen programı, topluma katkı sağlayıcı nitelikte.

Topluma örnek olacak kişilerin katlanarak artması dileğimle, yeni sezonda tüm başarılar onun olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder