Selahattin İmamoğlu Nereye kadar sabır Sayın Kocaman?
HABERİ PAYLAŞ

Nereye kadar sabır Sayın Kocaman?

Haberin Devamı

Nereye kadar sabır Sayın Kocaman?
Aragones’in 20 küsur yıldır kazanılamayan kupanın önemini anlamaması normal olabilir, ama Sayın Kocaman’ın anlamaması kabul edilemez. Soruyorum kendime: Mutlak galibiyet gereken maçta çıkılan kadro ve oyun düzenini kim anlayabildi?
Buca maçının notları:

Siz nasıl bir anlam bulursunuz bilemem, fakat benim anlamakta zorluk çektiğim noktalar var. 9 deplasman maçında 4 gol atabilen Buca, Sayın Kocaman’a göre “şampiyonluğun en büyük adayına” deplasmanda tam 3 gol atabiliyor. (Bir not: 4 golün 2’si Fenerbahçe’ye atıldı!!!) 2 kupa maçında toplam 7 gol yiyen takımdan, taraftar nasıl başarı bekleyebilir ki?

7 golün de mi tek suçlusu Serkan Kırıntılı? Değil tabii ki. Bu kadro ve oyun düzeni ile takımın patronu Buca’yı ciddiye almazsa oyuncular da maçı ciddiye almaz. Niang, Alex, Topuz ve Emre “Buca finalinde” nasıl oynamaz?
Maçtan sonra Sayın Kocaman “Bu maç, gidecek ve kalacak oyuncular hakkında taze ve gerekli bilgileri verdi” dedi. Bu beyanat da anlaşılması zor geldi bana. Dünkü maç bir nesilin göremediği kupanın tamam ya da devam maçıydı; kadroyu şekillendirmek için oynanan hazırlık maçı değil!

Kadro belli: Alex varsa galibiyet şansı var, yoksa yok! İlk yarıda oynanan 23 maçtan kaç tanesini takım çevirebildi? Sayın Kocaman, Alex’i oyundan aldığı hangi maçta takım gol atabildi veya oyunda üstünlük kurdu? Buca maçı, kadroyu şekillendirme maçı ise Lugano’nun ne işi var? Daha 3 gün önce Sivas maçında yedekti.
Fenerbahçe’nin ilk yarı bilançosu :

-Şampiyonlar Ligi'nden elendi
-UEFA Avrupa Ligi'nden elendi
-Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendi (Matematiksel şansı var!!!)
-Lig’te 9 puan geride.

Sayın Kocaman, daha 5-6 hafta önce “İLK YARIYI LİDER BİTİRECEĞİZ” derken kendisi dışında kim inandı? Evet, matematiksel şansı vardı, ama mental olarak maalesef şansı yoktu.
Bazı yorumculara göre: "Fenerbahçe maçları zevk veriyor". Evet, ama Fenerbahçe taraftarına değil, dışarıdan izleyenlere zevk veriyor. Çünkü her iki kalede pozisyonlar oluyor, sürekli heyecan ve gerilim var.

Bir de taraftara soralım: Kaç tane maçı rahat izlediniz? Deplasman maçlarından bahsetmek bile istemiyorum! 8 maçta 4 mağlubiyet, +1 kupa + 2 Avrupa mağlubiyeti!
Şimdi de “BU TAKIM ÖYLE YA DA BÖYLE ŞAMPİYON OLACAK” beyanatı oldu. Sayın Kocaman takımınız hiçbir final maçı kazanamadı, oysa önümüzde 17 final var!!! Paok 2, Young Boys 2, Bursa, Trabzon, Beşiktaş, Galatasaray, Buca finallerinden hiçbiri kazanılamadı. Bunların hepsi finaldi; şimdi Fenerbahçe’nin 17 tane Trabzon finali var. Artık tek görev şampiyonluğuna inanamayan milyonlarca taraftarı inandırmak değil, asıl sahaya çıkan 11’i bunu inandırmak!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder