Selin Çakar ‘Çoban Yıldızı’ dün akşam ekranda parladı
HABERİ PAYLAŞ

‘Çoban Yıldızı’ dün akşam ekranda parladı

Haberin Devamı

Tanıtımlarıyla dikkat çeken, Fox Tv’nin yeni dizisi ‘Çoban Yıldızı’ dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle seyirciden tam not almayı başardı. Ben başından sonuna özenle hazırlanmış bir iş izledim.

Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilen sahneler seyirciye büyülü bir atmosfer sundu. Özellikle de kullanılan müzikler sahneleri daha da etkileyici kıldı.

Selin Şekerci’yi komedide daha başarılı bulduğum çok kez dile getirmişimdir. Ama dün akşam Zühre’yi izlerken ekranda bambaşka bir Selin Şekerci ve çok gerçek bir karakter gördüm. Yürüyüşünden bakışlarına, kıyafetlerinden saçındaki tokasına kadar capcanlı bir Zühre vardı karşımızda.

‘Çoban Yıldızı’ dün akşam ekranda parladı

Şükrü Özyıldız’ın canlandırdığı Seyit karakterinin ise stili oldukça başarılıydı. Kısa saçları, yüzündeki yara izi, üzerindeki parkasıyla dün akşam Şükrü Özyıldız’ı değil, başından sonuna Seyit’i izledik.

İlk bölümün temposu başından sonuna hiç düşmedi. Hikayenin karakterlerini sıkılmadan, gereksiz uzatmalar izlemeden tanıdık. Çoban Yıldızı izlenme oranlarıyla da üst sıralarda yer almayı başaracaktır. Yolu açık, reytingi bol olsun.

İstanbullu Gelin bu akşam görücüye çıkıyor


Uzun zamandır tanıtımları yayınlanan ve daha başlamadan sosyal medyada konuşulmaya başlanan İstanbullu Gelin bu akşam Star Tv ekranında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

En son Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide yer alan Özcan Deniz ile Aslı Enver başrolleri paylaşacak. Dizide dikkat çeken bir diğer isim ise Salih Bademci oldu. Kiralık Aşk’taki Sinan rolünden sonra başarılı oyuncunun tercihi bir dram dizisinden yana oldu. Dizinin kadrosunda dikkat çeken bir diğer isim ise Fırat Tanış oldu. Uzun zamandır ekranlarda görmediğimiz başarılı oyuncu Adem karakteri ile hikayedeki yerini alacak.

Sosyal medyada en çok konuşulan ise Aslı Enver’in hayat vereceği Süreyya karakterinin sade güzelliği ve ışıltısı oldu sanırım. Gerçekten de izlediğimiz tanıtımlarda enerjik, kendi ayakları üzerinde duran, ışıldayan bir Süreyya gördük.

‘Çoban Yıldızı’ dün akşam ekranda parladı

Gözümü rahatsız eden tek şey ise Özcan Deniz’in saç modeli oldu. Umarım ilerleyen bölümlerde daha farklı görürüz. Sadece ben değil başka seyirciler de bu durumu dile getirdiler.

Bu akşamki ilk bölümü gerçekten merakla bekliyorum. Umarım seyirciyi ekranda tutmayı başaracak iyi bir ilk bölüm izleriz.

‘Kötü’ karakter saç, makyaj ve kıyafetle yaratılmıyor


Çok eskidendi. Hatta eski Türk filmlerinde olan bir şeydi. Kötü kadınların ağır makyajları, kabarık saçları ve gereğinden fazla iddialı kıyafetleri olurdu. Sanırım bu durumun üzerinden bir kırk yıl falan geçti. Yani o saç modelleri, janjanlı kıyafetler demode oldu.

Dolayısıyla kötü bir kadın karakter yaratmak için hala bu yolu seçmek boş bir çabadan öteye gitmiyor, gidemiyor. O yüzden lütfen artık kadın oyuncuları kötü göstereceğiz diye boya küpüne sokup çıkarmayın. Kötü göstereceğim derken abiyeleri, topukluları giydirerek üzerlerinden rüküşlük akıtmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder