Selin Çakar Ekranda yeni bir sayfa: 46 Yok Olan
HABERİ PAYLAŞ

Ekranda yeni bir sayfa: 46 Yok Olan

Uzun zamandır merakla beklediğim bir işti ‘46 Yok Olan’. E kolay değil çok uzun bir aradan sonra süresi ‘60’ dakika olan bir dizi izleyecektim. Star Tv’nin uygulamasından diziyi açtığımda süre çubuğunda ’01:01:00’ sayısını görmek oldukça garip geldi diyebilirim.

Erdal Beşikçioğlu yine tam karakterinin adamıydı. Dizideki Murat karakterini sanırım ondan başkası canlandıramazdı. Böyle bir hikaye için Melis Birkan belki aklıma gelmeyecek bir isim olurdu ama ‘Ceyla’ karakteri için kendisi oldukça iyiydi.

Haberin Devamı



Lakin hikayede bazı şeyler fazla hızlı geçiştirilmiş gibiydi. Örneğin Murat’ın katılmayı istediği Şaman ayini. Sizce de bu ayine katılımı fazla kolay olmadı mı? Evet uzun süre iz sürdüğünü anladık ama kızla tanışır tanışmaz kendini ayinin ortasında bulması bana biraz garip göründü.

Tabii sektörün şu halinde ve yayınlandığı saat sebebiyle ‘46 Yok Olan’ın izlenme oranlarının belli bir seviyede olacağını yapımcıları da öngörmüştür. Dezavantajı ise zirveyi kapatan Survivor’ın o saatlerde hala devam ediyor olması... Önümüzdeki haftalar ’46 Yok Olan’ın Survivor’dan seyirci çekmeyi başarmasını umuyorum.

Ben sevdim. Yormayışı, süresi, karakterleri izlemek için yeterli sebepler...

İkinci Şans geliyor

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın yeniden bir araya geleceği aslında uzun zamandır konuşuluyordu. Nitekim geçtiğimiz günlerde ikilinin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşım durumu doğruladı.



Yapımcılığını Şükrü Avşar’ın yapacağı filmin yönetmen koltuğunda ise Özcan Deniz kendisi oturacakmış. Filmin senaryosunu kimin yazdığını, nasıl bir hikaye seyredeceğimizi henüz bilmiyoruz ama bu ayrıntılar da birkaç hafta içinde netleşir sanıyorum. Her iki oyuncunun da son oynadıkları dizilerdeki performansları ve motivasyonları bir seyirci olarak beni çok doyurmamıştı açıkçası.

Umarım yıllar önce yakaladıkları Bahar-Seymen uyumunu sağlam bir aşk hikayesiyle bu sinema filminde yeniden yakalarlar.

Kış Güneşi olmadı

Benzer hikayelerin, benzer karakterlerin seyirciyi fazlasıyla sıktığı her akşam bir dizinin değil bir yarışma programının zirveye oturmasından gayet net anlaşılıyor bence.

Sürekli aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek neyin kafası anlayamıyorum gerçekten. Şükrü Özyıldız – Aslı Enver ikilisini sevmeme rağmen içindeki bulundukları hikaye o kadar kasvetli ve dram yüklü ki, yok yani seyredemiyorum. Keşke iki oyuncu bir romantik komedide buluşsaydı. Efe-Mete ikizlerinin hikayesi dramdan komediye evrilseydi.

Haberin Devamı



Köşkler, arabalar, hizmetçiler, havada uçuşan milyon dolarlar belli ki artık seyirciye inandırıcı gelmiyor...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder