Selin Çakar Evlat Kokusu; pamuk ipliğine bağlı hayatlar
HABERİ PAYLAŞ

Evlat Kokusu; pamuk ipliğine bağlı hayatlar

Haberin Devamı

Dün Kanal D’nin davetiyle ‘Evlat Kokusu’nun ön gösterimine katıldık. Dizi ekibi tam kadro oradaydı ve herkesin heyecanı yüzünden okunuyordu.

Bir diziyi sinema perdesinde izlemek benim için oldukça keyifliydi. Evlat Kokusu sağlam bir hikaye ile geliyor. İddialı karakterler barındırıyor içinde. Belli ki her biri kendi güç savaşını verecek. Kimi zaman mağlup düşecekler, kimi zaman galip gelecekler. Ama her biri kendi iç hesaplaşmalarını yaşarken zorlu sınavlardan geçecekler.

Evlat Kokusu; pamuk ipliğine bağlı hayatlar

Bugüne kadar yayınlanan tanıtımlar kafanızda mutlaka bir izlenim oluşturmuştur. Ancak ben çok daha farklı bir hikayeyle karşılaştım. En az üç dört sahnede şaşırdığımı söylemeliyim. Ben çok başka bir şey beklerken olaylar çok farklı bir yöne aktı.

Karakterler arasında beni en çok etkileyenlerden biri Yeşim Salkım’ın canlandırdığı Hünkar Akbaş oldu. ‘Devlet gibi kadın!’ derler ya aynen öyleydi ve onu Hünkar Akbaş yapan hikayeyi de ayrıca merak ettiğimi söylemeliyim. Yeşim Salkım’ın performansı oldukça başarılıydı. Bu karakteri onun yerine başka biri oynasaymış illa bir tarafı eksik kalırmış.

Ama orada öyle biri vardı ki küçücük haliyle herkesin üzerinde büyük bir etki bıraktı; Çınar Akbaş’ı canlandıran Alihan Türkdemir. Hem oyunculuğuyla hem de tatlılığıyla hepimizin kalbini çalmayı başardı ki Çarşamba akşamı diziyi izlediğinizde bana hak vereceksiniz. Gösterim sonrası yanına gidip ‘Tebrik ederim çok başarılıydın ve çok tatlısın’ dedim. ‘Bir fotoğraf çekilebilir miyiz?’ dediğimde, ‘Neden?’ diye sordu. ‘Çünkü bu diziyle ilgili bir yazı yazacağım ve senden de bahsetmek istiyorum.’ dedim. Ancak bu açıklamadan sonra fotoğraf için izin koparabildim:) .

Evlat Kokusu; pamuk ipliğine bağlı hayatlar

Diziyi izlediğim süre boyunca en çok dikkatimi çeken şeylerden biri de belli ki tüm oyuncular oynadıkları karakterleri benimsemişler ve sevmişler.

Son bir şey; Barış Kılıç’ın oynadığı dizilerdeki vakur haline bakmayın; dün fazlasıyla enerjik ve neredeyse her an gülüşü yüzünden eksik olmayan bir Barış Kılıç vardı. Pozitif enerjisi neredeyse gözle görülecek kadar güçlüydü. :)

Evlat Kokusu’nda bir anda değişmiş, bambaşka yollara gitmiş, pamuk ipliğine bağlı hayatlar izleyeceksiniz. Çarşamba akşamı saat 20:00’de ben de sizlerle birlikte ekran başında olacağım. Şimdiden iyi seyirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder