Selin Çakar Günün galipleri ve mağlupları
HABERİ PAYLAŞ

Günün galipleri ve mağlupları

Haberin Devamı

Pazartesi akşamlarının zirvesi haftalardır değişmiyor. İpi göğüsleyen İçerde'yi , Atv’nin seyirci kaybetmeden yoluna devam eden dizisi Kırgın Çiçekler takip ediyor. Üçüncü sırayı ise ‘7’nin üzerindeki izlenme oranıyla Survivor alıyor.

Dün akşam Kanal D ekranında ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan İsimsizler dizisinin alacağı izlenme oranı zirveye ortak olmaya yetecek mi göreceğiz. Ancak asıl rekabet önümüzdeki hafta yani 3 Nisan Pazartesi akşamı yaşanacak. Star Tv’nin iddialı projesi Söz de aynı akşam yarışa dahil olacak.

Salı akşamı da zirvesi haftalardır değişmeyen bir diğer gün. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da Anne dizisi de başladıkları haftadan beri zirvenin iki ortağı. Üçüncü yine değişmiyor ve Survivor listedeki yerini alıyor.

Kanal D bu akşam da yeni bir projeyi seyircisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Emre Kınay gibi iki iddialı ismin bulunduğu Kara Yazı dizisi görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Bir tarafta ‘güç’ ile diğer tarafta ‘namus’ ile yaşayan ve hayatın bir yerde bir şekilde karşı karşıya getireceği iki babanın hikayesini seyredeceğiz.

Günün galipleri ve mağlupları

Çarşambanın galibini söylemeye gerek var mı bilmiyorum. Diriliş Ertuğrul her hafta rakiplerine açık ara fark atarak ipi göğüslüyor. Zaten dizi final yapmadan bir başka işin lider olabilmesi pek mümkün gözükmüyor. Kara Sevda ise sahip olduğu seyircisi ile 6’nın üzerinde reyting alarak ikinci sırayı kimseye bırakmıyor. No:309 ve Evlat Kokusu ise ekranda kalmaya yetecek kadar izlenme oranları alarak hikayelerini anlatmaya devam ediyorlar.

Ancak Evlat Kokusu biraz riskli oranlarda dolaşıyor. Eğer hikayenin seyircide oluşturduğu ‘merak’ duygusu artmazsa izlenme oranlarının düşmesi kaçınılmaz. Bir dizinin ekrandaki kalıcılığı için totalde en az 5’li oranlar gerekiyor malum.

Perşembe, Cuma ve Cumartesi akşamlarının taze işleri Çoban Yıldızı , İstanbullu Gelin ve Yeni Gelin listeye başarılı giriş yapan işler oldu. Özellikle Çoban Yıldızı (Perşembe) ve Yeni Gelin (Cumartesi) birinci sıraya yerleşmeyi başardı ki bu iki iş için de beklediğimiz bir durumdu.

Cuma akşamki liderliğini başarıyla sürdüren dizi ise başrollerinde Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Emrah ve Burcu Kıratlı’nın olduğu Aşk ve Mavi. Hemen arkasından ise Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar geliyor. Aynı akşama ortak olan Star Tv’nin İstanbullu Gelin’i ise 5’in üzerinde izlenme oranı alarak yerini sağlamlaştırmış görünüyor.

Pazar ekranda doldurulmayı bekleyen büyük bir boşluk görünüyor. FoxTv iddialı dizisi Savaşçı için Pazar akşamını seçer mi bunu ise bekleyip göreceğiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder