Selin Çakar Her yaz dizisi biraz ‘Kiralık Aşk’
HABERİ PAYLAŞ

Her yaz dizisi biraz ‘Kiralık Aşk’

Haberin Devamı

Diziler birer birer final ya da sezon finali yaparken ‘yaz’ döneminde ekranlarda olacak yeni dizilerin tanıtımları da ekranda dönmeye başladı.

Star TVTürk Malı’nın yeni versiyonuyla yaza merhaba derken, iki yeni dizisinin de tanıtımını yaptı. Bu iki dizi de seyirciye çok severek izledikleri ‘Kiralık Aşk’ı hatırlattı. Unutulmayan karakterleriyle seyircinin hafızasında derin izler bırakan dizi, finalinin üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen konuşulmaya devam ediyor ve görünen o ki yarattığı etkiyi yok etmek kolay olmayacak.

Her yaz dizisi biraz ‘Kiralık Aşk’

Yeni başlayacak iki diziden biri ‘Ateş Böceği’. Başrollerini Seçkin Özdemir ve ‘Aşk Yeniden’ dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Nilay Deniz paylaşacak. Dizinin kadrosu Derya Alabora, Durul Bazan ve Seda Güven ile güçlendirilmiş. Boşanma avukatı Barış ile taksi şoförlüğü yapan Aslı’nın hikayesi ‘aşk’ın yanında seyirciye tadında bir komedi de sunabilirse sevilmeyi başaracaktır.

Kanalın bir diğer yeni projesi Dolunay ise uzun zamandır ekranda olmayan Özge Gürel ve Can Yaman’ı seyircisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Profesyonel bir aşçı olmak için çabalayan Nazlı ile zengin ve karizmatik bir iş adamı olan Ferit’in hikayesinin ilk tanıtımı görücüye çıktığında ‘Ömer ve Defne’ye benzetilmekten kaçamadı. Ancak dizinin bizlere ne kadar farklı bir hikaye sunacağını ise ilk bölümünü izlediğimizde göreceğiz.

Show TV’nin ‘Kalp Atışı’ tanıtımlarıyla dikkat çekmeyi başardı


Açık söylemek gerekirse tanıtımları yayınlanan yaz dizileri arasında benim de en çok dikkatimi çeken ‘Kalp Atışı’ oldu. Kore yapımı ‘Doktorlar’ın uyarlaması olan dizi seyirciye daha farklı bir hikaye vadediyor.

Her yaz dizisi biraz ‘Kiralık Aşk’

Başrollerini Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’ın canlandıracağı dizinin bu ayın sonunda ilk bölümüyle ekranda olması bekleniyor.

Dizinin kesin yayın tarihi henüz açıklanmasa da gün olarak ‘Salı’ ya da ‘Çarşamba’nın tercih edileceğini düşünüyorum.
Ben Eylül ve Ali Asaf ‘ın hikayesini çok merak ediyorum. Yayınlanan ilk bölüm fragmanı iki güçlü karakter izleyeceğimizin habercisiydi. Şimdiden reytingi bol, yolu açık olsun…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder