Selin Çakar ‘Kadın’ ağlattı
HABERİ PAYLAŞ

‘Kadın’ ağlattı

Haberin Devamı

Hemen her gün bir ‘kadına şiddet’ haberi okuduğumuz bir zamanda Fox Tv’de Salı akşamı seyircisiyle buluşan ‘Kadın’ dizisi yayın hayatına iyi bir başlangıç yaptı.

Seyirci kitlesini çoğunlukla kadınların oluşturduğunu düşünürsek diziyi seyreden herkes kendinden bir şeyler bulmuştur bu hikayede. Özge Özpirinççi’nin başarıyla canlandırdığı ‘Bahar’ benzer sıkıntıları yaşayan tüm kadınlardan bir iz taşıyordu.

Çocuk oyuncuların da performanslarıyla göz doldurduğu dizi benim için fazla dramatik olsa da (sulugöz bir insan olduğum için bu tarz hikayeler beni çok ağlatıyor) sevenleri için gayet başarılı bir iş olmuş ve Bahar’ın hikayesinin diğer ayrıntılarını da çok merak ettiğim için muhtemelen kendimi izlemekten alıkoyamayacağım. Hoş ikinci bölümün daha tanıtımını izlerken gözlerim dolu dolu olduysa bölümü izlerken ne olurum bilemiyorum.

Ufak Tefek Cinayetler


Salı akşamlarının bir diğer merak uyandıran başarılı yapımı Star Tv ‘nin ‘Ufak Tefek Cinayetler’i oldu. Başrolleri kadar onların lisedeki hallerini canlandıran genç oyuncularıyla da dikkat çeken dizi kadınların istediklerini elde etmek uğruna ne kadar tehlikeli bir hale gelebileceklerini şahane anlatmış. Seyrederken hem güldüm hem gerim gerim gerildim hem de bu dört kadının bize daha neler sunacağını fazlasıyla merak ettim.

‘Kadın’ ağlattı

Selim Bayraktar’ı her dizide olduğu gibi burada da izlemek çok keyifliydi. Oya (Gökçe Bahadır) yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen Edip gibi bir dosta sahip olduğu için çok şanslı. Her ne kadar benim gönlüm Oya için Edip’ten yana olsa da; O, bu sakin ve güvenli liman yerine kendini Merve, Pelin ve Arzu ‘nun çetrefilli hayatlarının ortasına bırakacak. Üstelik en tehlikeli karakter olan Merve’nin kocası Serhan’la yaşadığı tesadüfi karşılaşmalar işlerin feci karışacağının da sinyallerini vermedi değil.

Kimle konuşsam dizi için benzer yorumlar yaptılar; standartların üzerinde olduğunu ve 60 dakikalık bölümler halinde yayınlansa mükemmel bir iş olacağını söylediler. Maalesef günümüz ekran şartlarında öyle bir bölüm süresi mümkün olmasa da Ufak Tefek Cinayetler’in çok konuşulacağı da bir gerçek. Şahsen ben yeni bölüm için büyük bir paket çekirdek hazırladım bile. :)

54.Ulusal Yarışma’da ödüller sahiplerine ulaştı


Antalya Belediyesi’nin Uluslararası Antalya Film Festivali’ndeki ulusal yarışma kategorisini iptal etmesine tepki olarak yola çıkmış bir organizasyon ‘54.Ulusal Yarışma’.

Dün akşam yapılan törenle ödüller sahiplerine dağıtılmış. Gecede ödülleri; Sevin Okyay, Cevdet Erek, Güneş Terkol, Gülsün Karamustafa, Kadir İnanır vermiş.

En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü alan Ahmet Mümtaz geceyle ilgili; “Bu gördüğüm en iyi, en eğlenceli ödül töreniydi’’ derken En İyi Film Ödülü'nü alan yönetmen Onur Saylak ise; “Bu ülkede kimlerin nerelerden döndüğünü çok iyi biliyoruz, bu festival yerine geri dönecek!” dedi. En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Hazar Ergüçlü de bu tarihi gecede ödül almanın kendisi için bir onur olduğunu dile getirmiş. Usta oyuncu Kadir İnanır, “Siz varken hiç korkmayın hiç kimse bir şey yapamaz” diyerek desteğini belirtmiş.

Ödül listesini okurken bir ödülün çok doğru bir yere gitmiş olduğunu görmek beni çok mutlu etti. ‘Emek Ödülü’nü alan Fatoş Kurtuluş‘un bunu sonuna kadar hakettiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Yıllardır Beyoğlu Sineması’nda nasıl bir özveriyle çalıştığını birebir biliyorum ve kendisini yürekten tebrik ediyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder