Sercan Yaşar Kardeş savaşları
HABERİ PAYLAŞ

Kardeş savaşları

Son zamanlarda kiminle konuşsam, kiminle otursam konu dönüp dolaşıp iki erkek kardeşe geliyor.

Ünlüsü, ünsüzü, influencer'ı, sosyetiği herkes bu aşırı yakışıklı klip yıldızı erkek kardeşleri konuşuyor.

Kardeş savaşları

Biri yıllarca ünlü bir oyuncu kızımızın aldatarak ayrıldığı eski sevgilisi olmasına rağmen, şimdiye kadar böylesine popüler ve takip edilen bir isim olmadı.

İkisi de çok ünlü kadınların kliplerinde oynadı. Biri Hadise, diğeri ise İrem Derici’nin klip partneri oldu. Ve bom! Bir o partide bir bu partide, bir o ünlünün bir bu ünlünün story'sinde, bir YouTuber’ın videosunda boy göstermeye, takipçi arttırmaya ve fazla yakın ilişkiler kurarak ertesi sabah dedikodu gruplarında yorumları yapılan kişilere dönüştüler.

Haberin Devamı

Kardeş savaşları

Şu an popülerite sarhoşluğu mu desem, yılların acısı mı desem; bir refah içinde takılıyorlar.

Kardeş savaşları

Bu iki erkek kardeşin akıbetini bayağı merak ediyorum.

Hafta sonu arkadaşı

Geçtiğimiz hafta sonu Alaçatı’da kendi karantinalarını kuran 3 arkadaşımın yanına kaçtım. Hani zaten sokağa çıkmak yasak, bari bir bahçeye kapıya çıkarım, bir spor yaparım, en kötü yeşile bakarım, doğayı severim diye gaza geldim, gittim.

Hepsinin yanında daha önce görmediğim kişiler vardı. Sevgili deseniz değil, arkadaş deseniz o hiç uymuyor. Çıkıntılık yapmamak için biraz gözlemleyip ortamın rahatlamasını, herkesin içini dökmesini bekledim.

Böyle küçük ve kaçacak alan olmayan programlarda tanımadığım insanı da hiç sevmem.

Ertesi sabah oldu, hafif şifreli bir dil dönüyor sürekli. Aynı masada mesajlaşmalar falan derken, en sonunda bizimkiler, o sonradan eklenen kişilerin tatil arkadaşları olduğunu belirttiler. Tam 'Netflix Holidate' kafası. Senaryonun gerçekten alınması çok denendi fakat bu kadar net gerçeklikte uygulamak iddialı!

Sosyal medya veya ortak birileri aracılığıyla tanışan kişiler hafta sonu karantinalarını kendilerine en iyi gelecek şekilde olan ev, ortam, kişi ve şehirde geçiriyorlar. Bu sürecin devamında hiçbir plan veya beklenti tutmuyor. Artık Allah ne verdiyse...

Yeni nesil bakım günü

Eskiden bakım dediğimizde herkesin aklına kuaförler, güzellik salonları gelirdi. İnsanlar 'bakım günü' yaptığında tüm günleri kuaförlerde, cilt maskeleriyle geçiyordu.

Haberin Devamı

Malum her şey gelişiyor, değişiyor. Dün sabah bir arkaşım 'bakım günü' diye beni evden alıp Armani Residence’ın içinde açılan Vitalica Wellness Center’a götürdü. Özellikle bu pandemi sürecinde vücudu ek takviye ve tedavilerle desteklemek, güçlendirmek çok önemli.

Kardeş savaşları

Size vücudunuzun ihtiyaçlarına göre bir program hazırlıyorlar. Covid önlemleri inanılmaz üst koşullarda. Tamamen size ayrılan bölümde geçiriyorsunuz bakım sürecinizi. Biz ozon tedavisi, glutadyon yüklemesi ve B12 takviyesi aldık. Yani yeni nesil bakım günü, kişinin bedenine, sağlığına, geleceğine yönelik oluyor.

Tabii bir şey istediği kadar yararlı olsun, istediği kadar güzel sonuç versin, aklımızda yer etmesi için konunun içinde ünlüler, küçük fısıltılar olması gerek. Merak etmeyin Vitalica’ya girdim, kayıtlarımı yaptırıp bakım odasına geçene kadar iki farklı cemiyet dergisine, 3 ayrı diziye yetecek kadar ünlü isim gördüm!

Haberin Devamı

Bir başka parti krizi

Partiler durdurulsun, yasaklar arttırılsın, sosyal mesafe düzenlensin gibi konuları konuşuyorken, her gün başka bir parti çıkışı isimleri duyuyorken, konu tamamen değişti.

Birkaç WhatsApp grubundan teyit ederek onayladığım bir bilgiyi aktarmak boynumun borcu: Artık partilerin yapılıp yapılmaması kimin gidip kimin alınmadığı önemsiz hale gelmiş ve milyon liralık evlerde yapılan partilerde binlerce lira değerindeki çalınan parfümler, saatler, takılar konuşulur olmuş! İlk olarak sosyetik bir yakışıklının evinde eksilen eşyalarla sert bir kuşku başlamış, sonra oradan Etiler’de bir residence partisine sıçramış. Kaybolan 33 bin dolarlık bir saat! Bu sefer konu büyümüş, isimler konuşulmuş, şüpheliler belirlenmiş. Anlayacağınız işler büyük karıştı. Daha da parti-davet kimse yapamaz...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder