Sercan Yaşar Linkler bağış olarak kaydırılıyor
HABERİ PAYLAŞ

Linkler bağış olarak kaydırılıyor

Son zamanlarda Instagram'da karşıma çıkan bir proje çok dikkatimi çekti. Biliyorsunuz ki ünlülerin ve influencerların çok yüksek oranda fanları, o fanların da büyük bir gücü oluyor. Bunu çok güzel yönde kullananlar olmuş ve doğum günlerinde hediye yerine Kansersiz Çocuklar Derneği'ne bağış istemişler. Link kaydırarak hem hayran olduğunuz kişiye hediye almış, hem de bir çocuğunda tedavisine katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Danla Biliç de kendi doğum günü için böyle bir proje düzenleyerek şu ana kadar yapılan en büyük yardım rakamını toplamış.

Haberin Devamı

Linkler bağış olarak kaydırılıyor

Berk Atan, Burcu Kıratlı da fanlarıyla doğum günlerinde bağış yapanlar listesinde.

Herkesin sıra beklediği pijamalar

Linkler bağış olarak kaydırılıyor

Organik beslenme, doğal yaşam son yılların en popüler konularından. Kimileri için bu çok ciddi bir yaşam tarzı ve hayat felsefesi. Pandemi döneminde hepimiz bu yaşam tarzına biraz daha merak sardık; bu fikri destekleyen markaları, beslenme türlerini didik didik ettik. Bu durumu çok güçlü ve akıllıca değerlendiren bir giyim markası, açık ara farkla dünya giyim piyasasının ve tabii ki Türklerin gündemine oturan The Pangai oldu. Tamamen geri dönüşümlü ve organik ürünler üreten Pangai inanılmaz talep görüyor.

Linkler bağış olarak kaydırılıyor

Ben de markayı ülkemizin şekersiz-unsuz influencer’ı Revna Sarıgül’den gördüm. Sadece kendi online sitesi üzerinden satış yapan markayı Kourtney Kardashian, Chiara Ferragni, Jaden Smith gibi bir çok ünlü isim giymeye başladı. Markaya ulaşabilmek için sıraya girip beklemeler, gelen paketlere Instagram'da hikayeyle göstermeler... Türkiye’de de hızla ilerliyor.

Aralıklı oruç denemeleri

Sabah kahvaltısından iş toplantısına, akşam yemeğinden ev oturmasına 3 kişi bir araya gelse illa verilecek 5 kilo ve buna yüzlerce hızlı çözümlü diyet ikilisi masaya yatırılır. Sibel Can’a bacak açtıranından tahıla savaş açtırana bir sürü diyet dinledik bugüne kadar. Fakat son zamanlarda milyonlarca insan tek yürek bir cümle kuruyor: “Aralıklı oruç tutman lazım.” Bu aralıklı oruç nedir, ne ara tutulur, her tutana yarar mı diye düşünmeden, 16’ya 9’u, 13’e 8’i mütemadiyen aralıklı oruç tutmaya gidiyoruz milletçe! Bence bir-iki kişi bu aralıklı oruçta bir spor salonu köşesinde can vermeden şu konuyu iyi araştırın. Her beden, ölçü ve yaşam tarzı farklı. Dolayısıyla her insanın çözümü bu olamaz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder