Sercan Yaşar Ya Burak Altındağ Senarist olursa?
HABERİ PAYLAŞ

Ya Burak Altındağ Senarist olursa?

Pandemi uzadıkça, evde geçirdiğimiz süreler arttıkça TV dizilerinin de değeri artıyor. Her gün yeni bir dizi projesi geldiği gibi dizi ve filmler için TV kanalları dışında platformlar da hayatımıza dahil oluyor.

Şimdi konuya böyle girdim ama korkmayın! Exxen’den veya Acun Ilıcalı’dan bahsetmiyorum konumuz, Burak Altındağ ve yeni yazdığı senaryosu ile Gain adlı bir platforma çekilen dizi.

Bizim bir makara grubumuz var sabahtan akşama konuştuğumuz işte oraya geçen hafta Burak şöyle bir mesaj attı “Senaryo yazıyorum”. Emin olmak için 3 kez okudum ve sonra aşırı sık boğazlar sonucu öğrendim ki gerçekten günlük hayat üzerine kurgulardan oluşan ve komedi türünde kısa bölümler ile ilerleyen bir dizi yazmaya başlamış ve sanırım ortalama 1 ay içinde çekimler yayınlanmalar başlayacakmış. Şöyle Avrupa Yakası kıvamında bir şey gelse keşkeeee.

Haberin Devamı

Ya Burak Altındağ Senarist olursa

Haftanın rotası Erzurum

Hafta sonları hem İstanbul’dan hem de ev karantinasından kaçmak adına bir pilot misali şehir dışına gidiyorum ki bunu hem paylaşımlarımdan hem de burada anlattıklarımdan az çok biliyorsunuz.

Bu hafta da hem değişiklik olsun hem de kayak yapalım diye Rıfat Yüzüak ile Palandöken’de Sway Otel’e geldik.

Otel aşırı samimi ,yemekleri inanılmaz başarılı hele bir kaz tandırı var ki 'öff' diyorum.

Ya Burak Altındağ Senarist olursa

Benim otelde en sevdiğim hijyen ve kapasite kuralları oldu.

Asla insan sayısında bir abartıya izin vermiyorlar ellerinde makineler her an buhar ve dezenfekteler ile sterilize yapılıyor.

Çok fazla çocuklu misafir olmaması da benim için + 1 puan yazdı ama en unutamayacağım şey gün batımları.

Her akşamüstü sıcak salep ateşler yakılıyor ve biz yan yana filtrelenmiş gibi görünen gün batımını izliyoruz..

Los Angeles Yolcusu Kalmasın

Palandöken’de Bennu Gerede ile karşılaştım.

Daha doğrusu oteldeki herkes aşırı cool ve yakışıklı olan oğlu Miro ilgilenirken ben hakkımı Bennu’dan yana kullandım ve doğru tercih olmuş.

Bennu Los Angeles’a taşınmaya karar vermiş orada psikoloji eğitimi alacakmış ve tamimiyle LGBT bireyler ile çalışmayı planlıyormuş.

2021 kış sonu en küçük oğluyla Amerika yolcusu anlayacağınız.

Haberin Devamı

Ya Burak Altındağ Senarist olursa

Bennu gerçekten çok başka bir kadın akşam hepimiz odada onun spiritüel deneyimlerini Survivor hikayelerini dinlerken bulduk kendimizi.

Bir yanım keşke gitmese diyor ama yeni hikayeler biriktirmesi lazım ki bize de merak unsurları oluşsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder