Serhan Sokulgan 14 Şubat halleri
HABERİ PAYLAŞ

14 Şubat halleri

14 Şubat telaşı ay başı itibarıyla başladı. Sevgilisi olsun olmasın bir kesim 14 Şubat Sevgililer Günü'nü çok önemli bir boyuta taşırken bir kesim de çok saçma bulup kale bile almıyor.

14 Şubat halleri

Öğretilmiş dayatılmış ve ticari bir gün olarak düşündüğüm bu güne Anneler Günü, Babalar Günü ve birçok belirlenmiş günü de ekleyebilirim. Ama insanın bilinçaltı o kadar baskın bir direnme haline giriyor ki psikolojik olarak görsel ve yazılı basın başta olmak üzere birçok reklam insanın belleğine yerleşip bugünü kutlatmak istiyor.

Haberin Devamı

NİLÜFER'İN YENİ ŞARKISI

Nilüfer uzun bir aradan sonra yepyeni bir Şehrazat şarkısıyla çıkıyor. Geçen hafta sonu Nilüfer'i yeni şarkısı "Tik Tak"ın klip montajı sonrası Nihat Odabaşı ile yemek yerken yakaladım. Nihat klibi biraz izletti. Gerçekten Nilüfer'i bu kadar zaman sonra ilk kez keyifli, kendinden emin bir Nilüfer olarak gördüm.

14 Şubat halleri

AJDA'NIN STÜDYO FOBİSİ

Ajda'ın 1 yıldan fazla üzerinde çalıştığı yeni albüm projesinin aranjelerinin hepsi tamamlanmış. Ozan Çolakoğlu'nun prodüktörlüğünde hazırlanan albümde Şehrazat, Sinan Akçıl, Serdar Ortaç, Günay Çoban, Bülent Özdemir, Murat Yeter ve Gülden Mutlu'nun şarkıları yer alıyor.

14 Şubat halleri

Ajda'nın sahnede rahat olduğu kadar stüdyo çalışmaları sırasında da çok stresli olduğunu herkes bilir. Geçen günlerde bir masada "Ajda'nın stüdyo fobisi var, bitmedi" dediler. Şarkıcıların bazılarının albüm kayıtları sırasında gerildiklerini ve stres olduklarını biliyordum. Ajda Pekkan'ın üzerinde oluşan bu stüdyo fobisinden dolayı albüm bir türlü tamamlanamıyormuş. Yakın dostu Behzat Gerçeker'in bazı okumalarına koçluk yaptığı albüm, en yakın zaman olarak bahar ayına yetiştirilmeye çalışılıyormuş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder