Serhan Sokulgan Adriana Lima ve Metin Hara aşkında son durum
HABERİ PAYLAŞ

Adriana Lima ve Metin Hara aşkında son durum

Haberin Devamı

Geçen hafta başı gündem olan ve en çok konuşulan konu, Adriana Lima ve Metin Hara görüntüleriydi. Haberin yayılmasından sonra herkes bu aşkı değil de daha çok "Nasıl olur da Adriana Lima Metin Hara ile aşk yaşayabilir" sorusunu sordu. Kuantum üzerine birçok kitap yazan Metin Hara, Adriana Lima ile bir enerji seansı sonrası mesajlaştıklarını ve yakınlaştıklarını söyledi. Bu ilişkiye hiç inanmayanlar, bu durumun tamamen reklam olduğunu ve Adriana Lima'nın yüklü bir para aldığını söyleyip durdu. Birçok gazeteci bu aşk durumuna olasılık vermezken çok küçük bir kitle bu aşkı gerçek buldu. Ben de inanmayan takımdayım. Neden mi?

Adriana Lima ve Metin Hara aşkında son durum

Metin Hara'nın cinsel kimliği ile ilgili kulislerde neler neler dönüyor onlara hiç girmek bile istemiyorum. Üzgünüm, belki kötü düşünüyorum ama bu aşk oyunu reklam stratejisinin en yaldızlısından. Dün tüm gazetelerde Metin Hara'nın "Aşk kazandı, şiir kazandı" gibi Türk filmi replikleri tadında sözleri vardı. Daha da kötüsü Ayşe Arman'a verdiği röportajda "Sen hiç benim eski sevgililerimi Google’dın mı?" gibi çok çiğ bir cümle kurmasıydı.

Adriana Lima ve Metin Hara aşkında son durum

Bir kişisel gelişimci olarak herkese söylediği, tavsiyelerde bulunduğu şeyleri uygulamayarak kendisini aşağı çeken açıklamalar yapması yazar kimliğini de maalesef zedeledi. Bana göre gerçekten aşık olan bir insan, hakkında ne söylenirse söylensin bunu gazetelere çıkıp demeçler vererek ya da tüm basının Bodrum'da olduğu yerlerde kabak gibi görüntü vererek yaşamaz.

Ayrıca Metin Hara yakında TV8'de programa başlayacağı söylentilerini de emin ellerden kulağıma geldi. Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı da olan Adriana Lima ise var olan o ışığını bu haberlerin içinde yer alarak maalesef söndürdü.

KATE MOSS'UN SUÇU NE?

Kate Moss Bodrum'a her yaz muhakkak gelir. Lifeco'da bir hafta boyunca kalır ve detoksunu hiç ihmal etmez. Hatta ona çoğu seneler Naomi Campell da eşlik eder.

Geçen hafta Bodrum'a gelen Kate Moss bu kez muhabirlere gafil avlandı. Birçok erkeğin rüyasını süsleyen dünyaca ünlü modelin havuz başındaki göbekli ve bakımsız hali herkesin diline dolandı. Halbuki kadın nerden bilsin o halde uzaktan gizlice görüntülendiğini. Tatil sırasında herkes gibi gayet rahata bağlamış ve yayılmış.

Adriana Lima ve Metin Hara aşkında son durum

Evet, Kate ablamız göbek yapmış olabilir ama o kapaklarda gördüğünüz modeller çoğu zaman cirlop gibi olamıyor. Zaten kadıncağız Türk muhabirlerin bu halini görüntülendiğini gazetelerde gördükten sonra kendisini otel odasına kapatmış.

ŞARKICILARIN PLAJ SEVDASI

Kışlık kulübünü yazın beach olarak devam ettiren şarkıcı Berksan, Çilek ekibiyle bu işte gerçekten çok başarılı. 2 yıl önce Hande Yener'le bir yaz sezonu yaptıkları Çilek ve Sebastian partnerliği de gayet iyiydi. Hande Yener'in ayrılarak sonraki yıl tek başına devam ettirdiği Sebastian Beach o kadar istediği ivmeyi yakalayamadı. Hande işletme işini o kadar sevdi ki bu yıl da Çeşme'de Neo adında bir beach açtı. Geçen sene Hadise'nin ablası ile girdiği beach işi istediği gibi sonuçlanmadı. Bu yaz La Plaj'da Gülşen, Demet Akalın gibi isimleri çıkaran Hadise mülk sahibinin "İstediği cirolara ulaşamadı" açıklaması ile yaz ortası sözleşmeyi feshetti.

Adriana Lima ve Metin Hara aşkında son durum

Maalesef bir hevesle şarkıcıların çoğu ticaret yapmak ister ama sonuçlar genelde çok sevimsizdir. Para konusunda iyi yönetilemeyen bazı ünlü yüzler, zaman zaman batmanın eşiğine bile gelebiliyor. Etraflarında bulunan ve her kafadan bir ses çıkaran arkadaş gruplarının kurbanı olan bu isimler daha sonra esas kariyerlerine bile kanalize olamayabiliyor. Yatırımcıların çoğu, reklam konusunda rahat edeceklerini düşünerek ünlü şarkıcılarla anlaşmak istiyorlar ve bu akım bir kaç yıl daha sürecek. Hatta bu yaz, bazı yatırımcılar Gülşen'den Murat Boz'a kadar birçok kişiye teklif götürdü ama onlar sıcak bakmadı.

İSTANBUL'UN TEK KALAN YAZLIK MEKANI

İstanbul'un güzelliklerinden biri de şüphesiz yaz akşamları boğaza karşı vakit geçirip eğlenmektir. Uzun yıllar Reina, Anjelique, Suada bunun için biçilmişmiş kaftandı. Yılbaşı gecesi yaşanan o talihsiz olaydan sonra önce Reina sonra hemen ardından hâlâ nedenini tam anlamadığım şekilde Suada ve Anjelique kapandı. Bu mekanların arasından Boğaz hattında bir tek Sortie kaldı.

Adriana Lima ve Metin Hara aşkında son durum

Bu yaz ilk kez geçen akşam Sortie'ye gittim. Eksen grubun işletmesinde olan mekan, İstanbul'da çölde vaha gibi. Sorti kulübün dışında bu yıl restoran bölümleriyle de iddialı. Gittiğim akşam hemen üst bölümde yer alan Zerafet'te yemek yedim .Yıllardır Etiler'in müdavim kebapçısı olarak bilinen Zerafet, orada bulunan birçok restorandan daha doluydu. Mezelerden etlere kadar herş ey eksiksiz ve lezzetliydi. Hemen deniz hizasında bulunan Kalamata birkaç yazdır Sortie'nin içinde. Meze ile rakı içmek isteyenler genelde burada oluyor. Bu yıl ilk kez Sortie'ye giren Modeo yeni yeni oturtuyor. Cafe de Paris, Zargana da bu yıl Sortie'nin içinde restoran olarak hizmet veriyor.

O akşam arkadaş grubuyla sohbet ederken "İstanbul'da çok çeşitli mutfağa sahip ayrıca denize sıfır yemek yiyip gece geç saatlere kadar da eğlenebileceğimiz maalesef bir Sortie kaldı. Umarım burayı da bir dahaki yaza kadar binbir bahaneler sunup kapatmazlar" diye söylenip geceyi kapattık.

GÖZÜME KULAĞIMA TAKILANLAR

- Bu yazın sürprizlerinden Sezen'den “Biraz Pop Biraz Remixes” albümü geliyor. Uzun zamandır birçok DJ, prodüktör harıl harıl bu albüm için hazırlanıyor. Kıvanç K.’dan Armageddon Türk’e kadar Türkiye’nin en iyi DJ’leri Sezen Aksu’nun son albümü için remiksler hazırlıyor.

- Deniz Seki 5 Ağustos'taki Harbiye Açıkhava Konseri için ince eleyip sık dokuyor. Sevgilisiyle tatilde olmasına rağmen sürekli işe kanalize olan Deniz Seki, çeşitli firmalardan gelen reklam teklifleri içinde bir mobilya markasına sıcak bakıyormuş.

- Tarkan yeni albümünün konser trafiği sonrası ikinci klibi için yönetmen Murat Küçük'le tekrar bir araya gelmiş. Konserlerinde gözlem yapan Tarkan en çok istek alıp hep bir ağızdan söylenen "Beni Çok Sev" şarkısını kliplendirmeye karar vermiş.

Adriana Lima ve Metin Hara aşkında son durum

- Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy sık sık buluşup Muğla Akyaka'da dalış yapıyor. Çağatay Ulusoy en son tekne alarak deniz tutkusunu gösterdi. Tatlıtuğ ve Ulusoy önümüzdeki yaz bir dalış ve sörf sporları tesisi açmak için de harekete geçmiş.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder