Serhan Sokulgan Ajda Kebapçı teklifini kabul etti mi?
HABERİ PAYLAŞ

Ajda Kebapçı teklifini kabul etti mi?

Haberin Devamı

2 hafta önce sosyal medyadan paylaştığı mutfak fotoğrafı ile çok konuşulan Ajda Pekkan'ın sonradan yaptığı açıklama herkes gibi beni de çok şaşırtmıştı. 71 yaşında olmasına rağmen fiziğini kebap yiyerek koruduğunu söyleyen süper stara Londra'dan bir Türk kebapçısından da teklif gelmişti. Mekanlarının yüzü olması için götürülen 15 bin sterlinlik teklifi Ajda Pekkan geçen hafta kibarca geri çevirmiş.

Ajda Kebapçı teklifini kabul etti miYILDIZ KENTER'E ESKİ ÖĞRENCİLERİNDEN SÜRPRİZ

Bir süredir evinden çok çıkamayan Yıldız Kenter'i evinde dostları ve sevenleri hiç yalnız bırakmıyor. Dün Öğretmenler Günü dolayısıyla Yıldız öğretmene eski öğrencileri Bebek'teki evinin önüne giderek çiçeklerle ve balonlarla sürpriz yaptı. Berna Laçin, Yasemin Alkaya, Erkan Can gibi birçok oyuncu eski öğrencisi kapısına gidip Öğretmenler Günü'nü kutladı. Balkona çıkarak çok duygulu anlar yaşayan Yıldız Kenter onu ziyarete gelenleri geri çevirmeyerek evinde ağırladı. Berna Laçin sosyal medya hesabından "Hocaların hocası Yıldız Hoca, aç kapıyı canikoların geldi" diye bol bol fotoğraf paylaştı.

NUR YERLİTAŞ'A TEPKİLER BİTMİYOR

Televizyon ekranlarında canlı yayın sırasında gaf yapan ünlü yüzleri yıllarca izledik. Kimi uzun yıllar yaptıklarının bedelini ödedi kimisi binbir özürle yaptığı durumu halka affettirmeye çalıştı.

Nur Yerlitaş'ın sosyal medya hesabından canlı yayın sırasında söylediği sözler, şehit aileleri ve tüm Türkiye'nin tepkisini topladı. Nur Yerlitaş'ın ilk basın açıklaması kimseyi tatmin etmedi. Her ne kadar sonrasında ikinci bir açıklama yaparak şehit ailelerinden özür dilemiş olsa da hiç kimse bu özüründen tatmin olmadı.

Ajda Kebapçı teklifini kabul etti mi

Demet Akalın sosyal medya hesabından Nur Yerlitaş'ı takipten çıkarırken Serkan Kaya da yeni şarkısı için çektiği video klibin Nur Yerlitaş ile ilgili bölümlerini sildirdi. Aslında Nur Yerlitaş bugüne kadar birçok insana yardım elini uzatıp kimsesiz birçok kişiyi de okutmuştur. Yardıma muhtaç insanlara da her zaman elinden gelenin en fazlasını yapmışlığına şahitlik etmişimdir. Bu sözleri nasıl sarf etti ben de şaşırdım.

Diyeceğim o ki ünlü isimlerin bu kadar hassas konulardaki söylemlerine her zaman çok dikkat edip kılı kırk yarmaları gerektiğini bir kez daha anlamış olduk.

BLACK FRİDAY'DE ALIŞVERİŞ DELİRMESİ

Dünya çapında pek çok marka ve firmanın indirim yaptığı, müşterilerin indirimlerden faydalanabilmek için mağazalarda izdiham yarattığı gün olan Black Friday bu yıl daha da bir gözüme ilişti. Aslında bir Amerikan özentisi olan bu gelenek, keşke bizim kendi ülkemizde bayram günlerinde de mağazalar tarafında ,ürünlere fiyat bindirmek yerine indirimler yapılarak gerçekleşebilse.

Kara cuma çılgınlığı ülkemizde bu yıl dalga dalga yayılıp tüm markaları büyük bir iştahla sardı. Özellikle alışveriş sitelerinde göz kamaştıran indirimleri görünce ben de 'kara cuma'dan nasibimi aldım. Ne mi oldu? Çoğu insan gibi ben de kredi kartımı son nefesine kadar kullanarak sonrasında kara kara düşünmeye başladım.

Ajda Kebapçı teklifini kabul etti miGÜLİZ AYLA'NIN 'PARLA'SI

Güliz Ayla, alternatif müzik yapanlar içinde en beğendiğim isimler arasında gelir. 2015 yılında "En iyi çıkış yapan şarkı ve albüm" ödülü alan Güliz'in "Olmazsan olmaz" şarkısını herkes gibi ben de uzun süre dilime dolamıştım.

Güliz Ayla'nın dün "Parla" isimli yeni albümü yayımlandı ve kısa sürede iTunes'da 1 numaraya kadar yükseldi. "Parla" albümünde 8 şarkının sözü ve müziği Güliz'in kendisine ait. Düzenlemeler de İskender Paydaş, Gürsel Çelik ve Görkem Yenilmez gibi isimler var. İlk video klibi "Bilir Kişi"nin yönetmen koltuğunda şahane işler çıkaran Murad Küçük imzası var. Müzisyen duruşunu sevdiğim Güliz Ayla'nın yeni albümü "Parla "nın bende yarattığı hissiyat biraz hüzünlü, biraz serseri, biraz şımarık ve kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadını temsil ediyor.

GÖZLEM KULESİ

- 6 Aralık akşamı "Akfenli Yıllar" gecesinde Aşkın Nur Yengi, Levent Yüksel ve Sertab Erener'i aynı sahnede izleyeceğim için kendimi mutlu hissediyorum.

- İrem Derici'nin samimi olacağım diye yaptığı sosyal medya paylaşımlarının itici olduğunu düşünüyorum.

- Tarkan ve Kenan Doğulu'nun her görüntülendiğinde "Bebek ne zaman?" diye soru sorulmasını saçma buluyorum.

- Şu sıralar Kalben'in yeni albümünde yer alan tüm şarkılara bayılıyorum.

Ajda Kebapçı teklifini kabul etti mi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder