Serhan Sokulgan Demet Akalın'a yapılan çirkin yorumlar
HABERİ PAYLAŞ

Demet Akalın'a yapılan çirkin yorumlar

Demet'in eşi Okan Kurt ile yaşadıklarını herkes gibi ben de görüyorum ve üzülüyorum. Konu ile ilgili haberlerin ve Demet'in sosyal medya hesaplarının altına yapılan çirkin yorumları okuyunca gerçekten kanım donuyor. Ne ara bu kadar kötü bir toplum olduk? Ne ara bu kadar fenalaştık? Hâlâ inanmak istemiyorum. Hayranlığın altında yatan ego ile karışık kıskançlık ve hasetlik harmanı bu kötü insanları öyle bir sarmış ki durum gerçekten vahim.

Demet Akalına yapılan çirkin yorumlar

Her şeyden önce çocuğunun babası için Demet sözlerinde her zaman daha dikkatli ve özenli. Ailede yaşanan ne varsa bu krizi yönetmek göz önünde olduğu için yine Demet'e düşüyor. Eğer Demet bu suskunluğunu sabırla devam ettirirse bu kötü hadiseden alnının akıyla çıkacaktır.

Haberin Devamı


YILDIZ TİLBE-SEZEN AKSU DÜETİ GELİYOR

Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe geçen aylarda Sezen'in stüdyosunda buluşarak yılların buzunu eritmişti. Yıldız Tilbe yıllar sonra onu İzmir'den İstanbul'a getiren Sezen Aksu 'yu arayarak ve yanına giderek de bu küslüğü 26 sene sonra bitirmişti. Hemen ardından Yıldız Tilbe'ye "Bir Seni Tanırım" ve "Hele Bir Dokun Bir Yan" şarkılarını da hediye eden Sezen Aksu, Yıldız Tilbe'ye geçen kış stüdyosunu da açmıştı.

Demet Akalına yapılan çirkin yorumlar

Geçen günlerde Yıldız Tilbe Twitter üzerinden Sezen Aksu'ya "Sezen benimle ne olur düet yap" diye tweet attı. Sosyal medya kullanmayan Sezen Aksu'ya başkaları tarafından bu mesaj okundu. Bu durum karşısında Yıldız Tilbe'nin cep telefonuna mesaj atan Sezen Aksu "Sen benim canımsın, ben seninle düet yapmam mı" diye cevap verdi. Hemen sonrasında Yıldız Tilbe de bu mesajı olduğu gibi Twitter hesabından yayınladı. Bu mesajla beraber Sezen Aksun'un stüdyosunda tekrar buluşan ikili beraber okuyacakları düet şarkıyı ortak yapmaya karar verdiler.


BAZI YABANCI UYRUKLU KADINLARIN YENİ TAKTİĞİ

Özellikle birkaç senedir Ukrayna, Bulgaristan gibi bazı ülkelerden bazı kişiler rastgele Türk hatlı cep telefonlarına çağrı yapıyorlar. O çağrıya merak edip geri dönenler eğer erkekse çağrı yapan karşıdaki kadın bozuk Türkçesi ile muhabbet kurmaya çalışıyor. Türkiye'ye gelmek istediğini, uçak bileti istediğini söyleyen bu dolandırıcı kadınlar çoğu Türk erkeğini ağlarına düşürmeyi başarıyormuş.

Haberin Devamı

Demet Akalına yapılan çirkin yorumlar

Geçen gün cep telefonumu bu sefer de Türk hatlı bir numara üzerinden arayarak bozuk Türkçesi ile konuşan bir kadın, ona SMS attığımı söyleyip "Benimle tanışmak istiyormuşsunuz" dedi. Kendisine öyle bir mesaj atmadığımı kibarca atmaya çalışsam da ısrarla beni telefonda tutmaya çalıştı. En sonunda "İsterseniz tanışabiliriz" gibi bir cümle kuran bu kadına biraz sert konuşarak telefonu kapattım.


WHATSAPP GRUPLARINDA UYULMASI GEREKEN NEZAKET KURALLARI

Zamanla mesajlaşmanın pabucunu dama adan Whatsapp uygulaması herkesin gün içinde hızlıca haberleştiği bir numaralı iletişim uygulaması oldu. Kimileri zaman zaman çok sıkılsa da iş toplantıları yazışmaları bile bazen Whatsapp üzerinden yapılıyor. Çok az bir kitle Whatsapp kullanmazken birçok kullanıcı da özellikle son görülmeyi kapatarak Whatsapp'ı büyük bir iştahla kullanmaya devam ediyor. Ansızın telefonunuza gelen bir mesajla arkadaşınızın sizi açtığı gruba eklemesi sinir bozucu olduğu gibi eğlenceli de olabiliyor. Ama ne olursa olsun çok yakın arkadaşlar dışında vakıf olmadığınız bir konuyla ilgili dahil edildiğiniz grup mesajlaşmasına da gıcık olmanız mümkün.

Haberin Devamı

Demet Akalına yapılan çirkin yorumlar

Grup mesajlarında birbirinde numarası olmayan kişiler birbirlerinin numarasını görebiliyor.Bu durum herkesin hoşuna gitmeyebiliyor. Daha önce arkadaş ya da sevgili olup araları açılan 2 kişi ya da kişiler bu açılan grup mesajlaşmasında ansızın karşılaşıp canı sıkılabiliyor. Bu yazışmalarla zaman zaman bir tartışmanın içine de dahil edilmek istenebiliyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder