Serhan Sokulgan Gülben Ergen'in organ bağışı farkındalığı
HABERİ PAYLAŞ

Gülben Ergen'in organ bağışı farkındalığı

Haberin Devamı

Sosyal sorumluluk projelerinde her zaman hem kendine, hem de karşı tarafa katkılar sağlayan Gülben Ergen, özellikle çocuklar konusundaki hassasiyetini de her fırsatta vurgular. Doğru ve amacına ulaşan sosyal sorumluluk projelerinde sıklıkla gördüğümüz Gülben'in, zekasını ve kalbini bu konuda hep takdir etmişimdir.

Gülben Ergenin organ bağışı farkındalığı

Geçen ay Kartal bebeği, Almanya'da organ nakli sonrası gönüllü olarak gidip ziyaret eden Gülben Ergen, bu sefer 26 Eylül'de Zorlu PSM'de organ bağışı bekleyenler için şarkılar söyleyecek.

Memorial sağlık grubu'nun desteğiyle düzenlenen konser için, Gülben Ergen özel olarak hazırlanıyor. Sizde bu konsere gönüllü olarak,katkı sağlamak istiyorsanız biletinizi şimdiden alarak yerinizi ayırtın.

FRANKİE'DE ÜMİT SAYIN RÜZGARI


Nişantaşı Sofa Otel'in üst katında bulunan Frankie, kış sezonuna geçen hafta başladı. Yaptığı canlı performans etkinlikleri ile hep gözde olan mekan, bu kış sezonu da iddialı programlara ev sahipliği yapacak gibi gözüküyor.

Gülben Ergenin organ bağışı farkındalığı

Ambiyansı ve yemekleri ile İstanbul'un sayılı mekanlarından olan Frankie'de, çarşamba akşamları Ümit Sayın sahne alıyor. Doksanlı yıllarda birçok mekanda sahne alan Ümit Sayın, besteci ve söz yazarlığını bambaşka bir yere taşıdıktan sonra sahne çalışmalarında çıktığı yerleri seçerken hep titiz davranır.

Gülben Ergenin organ bağışı farkındalığı

Müzisyen kimliği ile o gece tam bir müzik ziyafeti sunan Ümit, "Hicran", "Gül beyaz gül" gibi klasikleşen şarkılarının yanı sıra, başka sanatçılara verdiği şarkıları da sahnede seslendirdi. Özellikle Tarkan'ın son albümünde imzasını attığı "O sevişmeler" şarkısı o gece Frankie'de hep bir ağızdan söylendi.

DENİZ BERDAN TERS KÖŞE YAPMAYI SEVİYOR


Deniz Berdan'ın geçen hafta merakla beklenen Mercedes Benz Fashion Week İstanbul defilesinde yine kendinden söz ettirmeyi başardı.
Yalan kişiliklerin maskelerini düşürmesine vurgu yapılarak “Fake is The New Black” konseptiyle Zorlu PSM'de gerçekleştirilen defile yine ilgi odağı oldu. Deniz Berdan'ın son 2 yıldır düzenlediği defileler, tasarımlarının yanı sıra podyuma konuk olarak çıkardığı isimlerle de çok konuşuluyor.

Gülben Ergenin organ bağışı farkındalığı

DB markası ile tüm defilelerini bir şova dönüştüren Deniz Berdan, geçen yıllarda da cinsiyet ayrımcılığına vurgu yaparak, Rüzgar Erkoçlar'ı podyuma çıkarmıştı. Bu defilesinde ise İdo Tatlıses yeni moda akımına bir başkaldırı olarak defilenin sürpriz ismi oldu.

Gülben Ergenin organ bağışı farkındalığı

"Love Your Identity" yani "Kişiliğini sev" sloganıyla tepkisini gösteren Berdan, bu söyleme uygun olarak, İdo Tatlıses'i podyuma çıkararak, tasarımlarının yanı sıra defilesini ön plana çıkardı.

BEYOĞLU'NU FARELER BASTI


İstiklal Caddesi'nin bitip tükenmeyen kazı çalışmaları yüzünden esnaf ve semt sakinleri bu durumdan bezmiş haldeler. Son 6 aydır travmay ve zemin çalışmaları sürerken, insanların harfiyat kamyonları ve toz toprakla imtihanı gerçekten çok zor.

Gülben Ergenin organ bağışı farkındalığı

İstiklal Caddesi'nin boydan boya inşaat süresince bu çile yetmez gibi, bir de tüm caddeyi bu kazılardan sonra fareler bastı. Esnafın ilaçlayarak yok etmeye çalıştığı bu nahoş duruma belediye her ne kadar el atmaya çalışsa da nafile gibi gözüküyor.

ZORLU'NUN ASİL VE ŞIK MEKANI


Türkiye'nin ilk viski ve sigar barı olan Le Baron Zorlu Center'ın içinde gizli giriş yeri ile oldukça gizemli duruyor. İsmini şu sıralar sıkça duyduğumdan, bir merakla nihayet geçtiğimiz akşam gidebildim. Puro müdavimleri için, purolar özel kasalarda ve ortamına uygun bir şekilde saklanıyor. Le Baron oldukça gösterişli ve şık.

Gülben Ergenin organ bağışı farkındalığı

"İyi puro, iyi viski" sloganı ile yola çıkan Le Baron'un menüsü de zengin. Genç ve başarılı şef Ali İbrahim Çetak, Swissotel'den transfer. Özellikle Japon mutfağına çok iyi şekilde hakim olan Çetak'ın, sushi müdavimleri de fazla.

Dünya mutfağına da hakim olan Le Baron'un, menüsünde karidesin starı, 'dinapit tempura' ve 'lolipop' adını verdikleri tavuk butları çok talep ediliyor. Bazı geceler canlı performansların da olduğu Le Baron'da, 20 Eylül çarşamba akşamı Kürşat Başar ve orkestrası var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder