Serhan Sokulgan Hande Ataizi'nin taciz durumu
HABERİ PAYLAŞ

Hande Ataizi'nin taciz durumu

Haberin Devamı

HANDE ATAİZİ'NİN TACİZ DURUMU

Hande Ataizinin taciz durumu

Talat Bulut hakkında dizi setinde taciz iddiası sonrası Hande Ataizi'nin de "Talat Bulut Melekler Evi'nin çekimleri sırasında beni gece odasına senaryo çalışmaya ve birlikte Van Gölü’ne girmeyi davet etti" açıklaması Talat Bulut cephesinde yaşanılan durumun rengini iyice değiştirdi. Madem o dönem böyle bir durum yaşandıysa Ataizi neden çıkıp rahatsız olduğu bu durumu ve yaşadıklarını o dönem açıklamadı? Yasak Elma dizisinde yaşanılan taciz olayı ise aylar evvel yaşandı. Ataizi o dönem çıkıp bu duruma maruz kaldığını iddia eden asistan kızı neden desteklemedi? Yıllardır magazin figürlerinden biri olan Hande Ataizi böyle bir durumu yaşadıysa zaman aşımına uğramış bu nahoş olayı gündeme yeniden getirmesi bana pek samimi gelmedi.

BİR GÜZELLİK KARMAŞASI

Miss Turkey birincisi Şevval Şahin'in estetiksiz hali birkaç gündür en çok konuşulan konular arasında. Yıllardır yapılan tüm yarışmalar da yaşanılan bu estetik düellosu birkaç yıldır sakinliğini koruyordu. Şevval Şahin'in estetik sonrası bambaşka biri olması ve yarışmadan birincilikle çıkması yarışmaya katılanlar başta olmak üzere herkesi tartışma kuyusuna attı.

Hande Ataizinin taciz durumu

Şahin'in tacının alınıp alınmayacağı hala konuşulurken, yarışmanın hem ön eleme hem ana jürisinde yer alan Cihan Nacar konu ile ilgili Şahin'in sadece burnunda estetik olduğunu ve bunu da sağlık sorunu yüzünden yaptırmış olduğunu açıkladı. Gerçekten "iki fotoğraf arasında 8 farkı bulun" düşüncesinde olduğum bu durum Miss Turkey'in saygınlığına ağır bir gölge düşürdü.

SEZEN SOKAKTA

Erkan Güleryüz'ün uzun zamandır üzerinde çalıştığı "Sezen Sokakta" projesi tamamlandı.

Hande Ataizinin taciz durumu

10 sezen Aksu Şarkısı ile beraber Türkiye’nin Mardin, Trabzon, İzmir, Eskişehir gibi değişik illerinde sokak müzisyenleri ve profesyonel müzisyenlerin de eşlik ettiği proje açık havada canlı olarak kaydedildi. Erkan Güleryüz'ün yazıp hazırladığı “İnsan” , “Beş duyu” ve “Tanıdık Olma Hali” ile ana hikaye örgüsü olan müzik belgeseli Sezen Aksu şarkılarının sokak kültüründe birleştiği özel görüntülerle besleniyor. Fizy'nin sponsorluğunda gerçekleşen projenin yönetmenliğini Bedran Güzel yaptı.

TRAFIKTE MOTORSİKLET SORUNSALI

İstanbul'un trafik kabusu her geçen gün biraz daha artarken okulların açılmasıyla bu durum daha da bir vahim hal aldı. Son beş yıldır trafikte motosikletlerin artışı ile beraber bilinçsiz kullanılması çok kötü tablolar çizebiliyor. Birçok sürücünün ehliyetsiz hatta 15/16 yaşındaki çocukların trafiğe çıkmasını gördükçe de kanım donuyor. Ters yollara girmekten korkmaksızın her yola dalan bu bilinçsiz sürücüler öyle ki kaldırımları bile mesken tutuyorlar. Geçen gün kaldırımda yürürken ezilmekten son anda kurtulduğum sürücüyü şikayet etsem de bir geri dönüş alamadım. Acil bu motosikletlerle ilgili bir düzenleme çıkmazsa durum ciddi sonuçları doğurmaya devam edecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder