Serhan Sokulgan İlker Başbuğ'un samimiyeti
HABERİ PAYLAŞ

İlker Başbuğ'un samimiyeti

Haberin Devamı

Dün gece herkes CnnTürk'e kilitlendi. Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan İlker Başbuğ tüm içtenliğiyle, donanımı ve tecrübesiyle hissettiklerini söyledi.

Hep söyleriz bu toprakların halkı içtenlik ve samimiyet sever. Bodrum'dan canlı yayınlanan programda 15 Temmuz gecesi yaşadığımız süreci, TSK'nın yeni yapısını ve düşüncelerini gayet rahat ve olduğu gibi aktardı Başbuğ. O sırada sosyal medyada olan hemen hemen herkes İlker Başbuğ'u övgü dolu sözlerle alkışlıyordu. Neden mi? Çünkü söylediği her söz izleyici ile gerçekten bağ kurmuştu. Ne bir yapmacıklık ne de bir şüphe vardı. Hele hele program kapanırken söylediği "Kemal Atatürk'ün düşüncelerinden gidelim" cümlesi gündeme damgasını vurdu.

HALK VE SANATÇILAR HALA MEYDANLARDA

HALK VE SANATÇILAR HALA MEYDANLARDA

Demokrasi nöbeti 18.gününde. 15 Temmuz gecesinden bu yana herkes tek yürek meydanlarda, caddelerde, ellerinde Türk bayraklarını dalgalandırmaya devam ediyor. Kralpop'un yayın yönetmeni ve programcısı Gezegen Mehmet'in Türkiye'nin birçok ilinde organize ettiği konserler sayesinde halk meydanlarda sanatçılarla buluşuyor. Geçtiğimiz akşam Beşiktaş meydanındaydım. Herkes marşlar okuyor şarkılar söylüyor. "Biz buradayız diyor" hani öyle ki eve dönüş çağrısı yapılsa bile, bu halk Bağdat şarkısındaki gibi yüz sene bin sene durabilir...

MÜZİK SEKTÖRÜNDE NELER OLUYOR? KONSERLER NE DURUMDA?

MÜZİK SEKTÖRÜNDE NELER OLUYOR? KONSERLER NE DURUMDA?

Yaz başında bir çok isim albüm ve single hazırlıkları yapıyordu. OHAL sonrası ise kimle konuşsam projesini yaz sonunda çıkaracağını söylüyor. Müzik firmaları sanki daha evvel çok yatırım yapıyormuş gibi daha da temkinli yaklaşıyorlar. Öyle ki Tarkan'ın "cuppa"sı o kadar eleştiri almasına rağmen çok dikkate alınmadı. Ajda Pekkan'nın "Ayrılık ateşi" bir çok yerde çalsa da belki bu döneme denk geldiği için çok sivrilemedi.

Yaz başında çıkmasından dolayı yürüyen sadece bir şarkı vardı ki o da Derya Uluğ'un "Okyanus" şarkısı. Hande Yener'in "Mor" şarkısı da tırmanan şarkılardan. Mesela Sertab'ın da albümü göze çarpmadı ama sonbahar da öne çıkacak çok şarkı var hissiyatındayım. Konserlere gelince birçok organizasyon firması önünü göremediği için bir çok sanatçı ile yaptığı konser anlaşmalarını ileri bir tarihe attı ya da iptal etti.Firmaların düzenlediği bayi toplantısı etkinlikleri tamamen durmuş vaziyette. Hal böyle olunca bu süreç ilk olarak müzik ve eğlence sektörünü etkiliyor. Bu durumun kısa bir süreç olduğunu ve eylüle kadar her şeyin daha da iyi olacağı inancındayım.

YAZLIK BÖLGELER NASIL?

YAZLIK BÖLGELER NASIL?

Kamu izinlerinin iptal olmasıyla turizm büyük bir darbe yedi. Binlerce memur bir bir ücretlerini dahi ödeyip planladığı tatilini noktalamak durumunda kaldı. Tüm iptallere rağmen gözlemlediğim kadarıyla Bodrum'da doluluk oranı geçen seneyle hemen hemen aynı. Bodrum'un şüphesiz en kalabalık lokasyonu olan merkezde yürümek hayli zordu.

Gümüşlük'te birçok restoran dolu olurken Türkbükü de akşamları oldukça hareketli. Antalya daha çok Rus tatilcileri ağırladığı için yaz başında kan ağlıyordu. Rusya ile ilişkilerin iyiye gitmesinden dolayı oteller yavaş yavaş doluluk oranlarına yaklaşıyor. Marmaris'te durum ortalama. Daha çok karma turist ve tatilciyi ağırlayan Marmaris'in bu seneki durumu geçen seneye göre %35 daha az deniyor. Çeşme de son durum ise yaz başında çok keyifli olmasa da geçen hafta itibari ile dolan beachlerle beraber işletmelerin yüzü gülüyormuş. Özellik Alaçatı bu sene aynı popülaritesini koruyor. Çeşme merkezde esnaf ve otelciler bu seneden memnun değil.

4

Sıradaki haber yükleniyor...
holder