Serhan Sokulgan Katil yakalanınca içimiz rahatladı mı?
HABERİ PAYLAŞ

Katil yakalanınca içimiz rahatladı mı?

Haberin Devamı

Yılbaşı gecesi Reina'yı kana bulayan terörist Türk istihbaratı ve polisin izini sürmesiyle nihayet yakalandı. Eskiden haberler bu kadar vahşi ve kötü değilken,haberlerde sadece hırsızlarının yakalanışını falan izleyip "Oh" derdik. Zaman değiştikçe son dakika alt yazıları hepimizi yasa boğar oldu. Gün geçmeyen şehit haberleri ve en son olarak dünyada büyük yankı yaratan Reina katliamı tek bir söz bırakmadı. Bu fotoğraflar sosyal medyayı çığ gibi sardı.

Katil yakalanınca içimiz rahatladı mı

Herkes o kadar nefret bulanmıştı ki idam edilmesini bile isteyenler vardı. Bir süredir korkudan dışarı çıkamayan insanların içine bir nebze olsa da su serpilip "Oh şükürler olsun" dendi.

HAYATINA SAHİP ÇIK


Turyid'in de içinde bulunduğu sivil toplum hareketi "Hayatına sahip çık" sosyal medyada herkes tarafından destekleniyor. Bunca yaşanan olaylar sonrası, tüm toplumun bastırılmadan hayatlarına devam ediyor ve el ele olması için başlatılan "Hayatına sahip çık" projesine Demet Akbağ, Burcu Esmersoy, Hülya Koçyiğit, Fatih Terim, Ata Demirel sanatçı, sporcu, tiyatrocu hemen hemen herkes destek verdi.

[Content:{1257232}]

Halk içinden gönüllü birçok kişinin de katıldığı bu hareketlenmeye bağımsız olarak herkes sosyal medyaya videosunu yüklüyor. Mesela en son sanatçılardan Demet Akalın, "Şu an arkadaşlarımla bir alışveriş merkezindeyim ve restoranda yemek yiyorum. Sende sokağa çık korkma" mesajını verip #hayatinasahipcik etiketi ile yayınladı.

Kısa sürede iyice geniş kitlelere yayılan "Hayatına sahip çık" dayanışması şu sıralar sindirilmiş ve hayattan korkar hale gelmiş tüm halka ilaç gibi geldi.

TARKAN BABA OLMAK İSTİYOR


Bir süre önce evlenen, Tarkan'ın kulislerde baba olmak için evlendiği söylenip durdu. Yeni albüm çalışmalarını bitirerek mart ayında çıkaracak olan Tarkan, eşinin ailesinin de yaşadığı Almanya'ya şu sıralar sık sık gidip geliyor.

Katil yakalanınca içimiz rahatladı mı

"Bir bebek gelecek mi?" sorularını hep yanıtsız bırakan şarkıcının, iddialara göre eşi ile çocuk yapmak için Almanya'da tedavi gördüğü söyleniyor.

SILA'DAN ŞİİR KİTABI


Sıla'yı birçok müzik dinleyicisi gibi bende severim. Kısa zamanda basamakları hızla tırmanıp müzik kariyerinde sağlam bir yer oluşturdu. Tabii ki bu süreçte plak şirketi ve ekibinin de etkisi tartışılmaz bir gerçek. Yazdığı şarkılarla Sezen'in tahtına her ne kadar aday gösterilse de,o mertebe için daha çok yolu var.

Katil yakalanınca içimiz rahatladı mı

En son 15 temmuz darbe girişimi sonrası sanatçılarla beraber mitinge katılmayıp söylediği söylem ona zor bir süreç geçirtse de ufak bir özürle bu krizi yönetebilirdi. Sıla'nın güçlü kalemini severim ve şarkılarını da çok çalar söylerim. Albüm çalışmalarının dışında şimdi Sıla Sezen ablasının izinden giderek bir şiir kitabı çıkarmaya hazırlanıyor. Sezen Aksu'nun eksik şiir kitabı satış listelerinde hep üst sıralarda yer almıştı. Sıla'nın kaleminin sağlamlığı ile döktürdüğü şiir kitabında bakalım hangi kelimeler bizi tavlayacak

SEZEN HERKESE İYİ GELDİ


Aylardır sevenleri tarafından beklenen "Biraz Pop Biraz Sezen" ismini taşıyan Sezen Aksu albümü geçtiğimiz gün çıktı. Daha evvel albüm notlarını ilk defa bu köşede okumuştunuz.

[Content:{1257678}]

Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran albümü birçok ünlü sanatçı da paylaştı. Yeni Sezen şarkıları ITunes'a giriş yapması ile beraber birinci sıraya yerleşti.

Geçtiğimiz akşam stüdyosunda albümde çalışanlara bir parti veren Sezen Aksu için bakın ünlüler sosyal medyada neler söylemiş?

Cem Yılmaz: Sezen Aksu albümü işte bir güzel şey daha. Yalnız güzel şeyler güzeldir. Çok yaşa Sezen
Ebru Gündeş: Nasılda güzel nasılda Sezen
Fettah Can: Bu popüler çamurda yeni bir çiçek açıyor. Bravo yeni kapılar açmanın anahtarı,seviyoruz seni
Demet Akalın: Sezen albümüne kavuşmak yarine kavuşmak gibi
Göksel: Bizim Sezen'imiz... Böyle üretken bir kadın şarkı yazarının,Dünyada benzeri yok
Şehrazat: Canımın içi kıymetlim ahretliğim
Emel Müftüoğlu: Bebişim uzun zamandır kanayan ruhumuza ilaç gibi geldin
Simge Sağın: Ve Sezen hepimizi iyileştirecek yine
Linet: Nasıl ihtiyacımız vardı, nasıl güzel olmuş, ne özlemişiz... Hep en güzel hep en özel
Berksan: İlacım tazelendi nihayet

Sıradaki haber yükleniyor...
holder