Serhan Sokulgan Okan Bayülgen'in yüzü gülüyor
HABERİ PAYLAŞ

Okan Bayülgen'in yüzü gülüyor

Okan Bayülgen televizyonculuk hayatına ara verdikten sonra kendi konseptine uygun ve hayalinde olan mekan projesini, iki yıl önce Bodrum'da açarak gerçekleştirmişti. "Dada" ismini verdiği mekanda akustik konsept geceler düzenledi; Nükhet Duru, Yeşim Salkım dahil olmak üzere birçok sanatçı da çıktı. İstanbul'da daha geniş ve istediği bir yer bulmakta zorlanan Bayülgen sezon başında Fairmont Hotel'in içinde Dada Salon Kabaret'i hayata geçirdi. Geçen akşam gittiğim Dada'nın ruhu tam bir tiyatro ve müzikal tadında. Okan'ın her şeyi ile kendi ilgilendiği mekanda kendi yönetip oynadığı "Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası" da sahneleniyor.

Haberin Devamı

Ayrıca Dada Kabaret'te Candan Erçetin, Suzan Kardeş gibi isimler de konsept gecelerle geçen günlerde sahneye çıktı. Okan'ın yüzünün güldüğü ve İstanbul'a farklı bir eğlence anlayışı getirdiği Dada Salon Kabaret şu sıralar herkesin ilgisini çekiyor.

BUTİK ŞARKICILARIN DÖNEMİ

90'ların ruhunu yaşadığımız şu zamanlarda birçok mekan işletmesi geçen yazımda belirttiğim gibi o yılların şarkıcılarına ağırlık veriyor. Canlı müziğin tırmanışa geçtiği o dönemlerde birçok işletme isim yapmış kişileri mekanlarında sahneye çıkarmayı tercih ediyorlardı. Ancak yüksek bütçelerle sahneye çıkan bu şarkıcılar mekana kâr yaptırmadan zarara bile uğratabiliyorlardı. Mekan sahipleri bu yüzden bu büyük isimleri sırf etiket olsun diye tercih ettiklerinden dolayı da iflas bayrağını çekiyorlardı.

Ancak son iki yıldır canlı müzik yapan mekanlar albümü olmayan ama İstanbul gece hayatında tanınan genç isimleri sahneye çıkarmaya başladı. Hem eğlendiren hem de bütçelerinde uçmayan bu butik şarkıcılar mekanları full dolduruyorlar.

Müjde Kızılkan, Zeynep Bastık, Özay Bakır gibi isimler bunlardan sadece birkaç tanesi.

GÜNAY'IN RUHU HEP BİR BAŞKA

Bir dönem büyük sıkıntılar atlatan ama BVS gruba geçmesiyle yeniden eski ruhunu yakalayan Günay Restoran, İstanbul gece hayatında bu anlamda kült olmuş tek mekan diyebilirim. Gazino ruhunu yaşatan ve Türkiye'de büyük isimleri sahneye çıkaran Günay'ın her zaman ruhu bambaşkadır. Bülent Ersoy'dan Muazzez Abacı'ya, Selami Şahin'den Emel Sayın'a kadar Türkiye'ye damga vurmuş isimleri sahnesinde ağırlayan Günay bir anlamda yeni jenerasyona da Maksim ruhunu yaşatıyor.

Haberin Devamı

Ebru Gündeş, Linet ve ismini sığdıramağım sanatçılarla beraber günümüzü yakalayan birçok iyi isim de Günay'da sahne alıyor. Gittiğim akşam Gökhan Tepe ve Ziynet Sali vardı. Gökhan'ın sahnesine yetişemesem de Ziynet'in sahnesini yakalayabildim. Günay'ın ambiyansına göre çok yerinde bir repertuvar hazırlayan Ziynet'in kıyafeti de tam Günay'a yakışır haldeydi. Seyirci ile bir bütün olan Ziynet Sali herkesle özel ilgilendi.

Bu vesileyle uzun zamandır gitmediğim Günay Restoranı ne kadar özlediğimi fark ettim. Ekibi ile her şeyi eksiksiz yapan Günay'ın Halkla İlişkiler Müdüresi Merve Sezgi'yi de ayrıca kutluyorum.

TARKAN'IN KİLO VERME ÇABASI

Tarkan'ın sosyal medya videoları ve yeni reklam filmi çok konuşulurken bir yandan da yeni şarkılar hazırlığında olduğunu öğrendim. Evlendikten sonra aldığı kilolaları dert ettiğini yakın çevresine dert yanan Tarkan her gün 2 saate yakın yürüyüşlerini eksiksiz yapıyormuş.

Haberin Devamı

Okan Bayülgenin yüzü gülüyor

Evde yemek yemeği seven Tarkan'ın gece çalışanlarına börek açtırdığı bile oluyormuş. İşin önüne geçemeyen Tarkan kendine yeni bir spor hocası tutarak yürüyüşlerinin dışında her gün evde çalışmaya da başlamış.

GÖZLEM KULESİ

-Hande Yener'in yılbaşı gecesi Wow Otel'de gerçekleştirdiği sahnesinin 2. bölümünde gazino konsepti ile Türk müziği söylemesini ayakta alkışlıyorum.

Okan Bayülgenin yüzü gülüyor

-Gülben Ergen'in "Sadece işimle ilgileniyorum" dedikten sonra hakkında konuşulan şeylere anında dolaylı yoldan cevap vermesini itici buluyorum.

-Avukat Ayşegül Mermer'in boşanmalarla ilgili gerçek hayatlardan kesitler sunduğu "Ayrılırken Tanışalım" isimli kitabını çok beğeniyorum.

-Sabah yayınlanan magazin programlarında sunucularının birbirlerine kanaldan kanala hakaret etmesini çirkin ve tuhaf karşılıyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder