Serhan Sokulgan Seda Sayan'ı kahreden yanlış
HABERİ PAYLAŞ

Seda Sayan'ı kahreden yanlış

Haberin Devamı

Seda Sayan geçtiğimiz günlerde 20 yıllık televizyon hayatında hiç tahmin bile edemeyeceği bir durum yaşadı. Çok sevdiği Demet Akalın' ı programına eşi Okan Kurt' la beraber davet etti. Akalın'ın biyografi VTR'si yayına girdiğinde olanlar da oldu. Görüntülerin ardından Demet yıllar evvel klibinde oynattığı eski sevgilisi İbrahim Kutluay'ı görününce kendisiyle beraber herkes bir anda buz gibi soğudu. Bu durumun ilk başta reyting için bilinçli yapıldığı düşüncesi konuşulup durdu. Demet o an yayını terk etmese de yayın sonrası apar topar kanaldan ayrılmış.

Seda Sayanı kahreden yanlış

Seda Sayan'ı sosyal medya hesaplarından takipten çıkarması da tüm hafta konuşuldu. Seda Sayan' ın ekibinin yaptığı bu hata, uykusuz bir gecesine mal oldu. Bu VTR'den haberi olmadığını belirten Seda Sayan, Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'a elinden geleni yaparak kendini bir şekilde de affettirdi.

Son iki gündür kulislerde bu nahoş durumu Seda Sayan'ın haberi olmadan yapım şirketinin bilinçli yaptığı iddiası konuşuluyor. Artık yayın öncesi her şeyi daha da titizlikle incelemeye başlayan Seda Sayan şimdi kılı kırk yarıyormuş.

KÜSERSEM TAKİPTEN ÇIKARIRIM

Magazin dünyasında ünlülerin küslüğünü en son belli etme şekli birbirlerini takipten çıkarmak oldu. Bazen bu küslükten haberi olmayan diğer kişi takipten çıkarıldığını bile basından öğreniyor.

Seda Sayanı kahreden yanlış
Birbirini engellemeye kadar giden bu sosyal medya dargınlığına birkaç gün sonra barışarak son veriliyor.

ÜNLÜDEN ÜNLÜYE DOST OLUR MU?

Şöhretli bazı insanların birbirine dost olabileceklerine istisnalar hariç hâlâ inananlardanım. Yıllarca süren "Şöhretliden şöhretliye dost olmaz" sloganını geçen gün Hülya Avşar yeniden dillendirdi.

Seda Sayanı kahreden yanlış

"Ünlü dost istemiyorum" diyen Hülya Avşar, "Şöhretlerin arkadaşlığı gerçek değil" diyerek magazin dünyasındaki birçok kadın arkadaşına gönderme yaptı.

FERZAN ÖZPETEK'Lİ SERRA YILMAZ'IN YENİ FİLMİ

Ferzan Özpetek filmleri hayatımda ve birçok insanın hafızasında yer etmiştir. Her yeni çalışmasını dört gözle beklediğim Ferzan Özpetek, hikayelerinde insanı bambaşka bir serüvene sürüklüyor. Ferzan Özpetek'in neredeyse bütün filmlerinde oyuncu olarak yer alan Serra Yılmaz, şimdi Ferzan Özpetek'in desteği ile yönetmen koltuğunda oturarak ilk filmi "Cebimdeki Yabancı"yı görücüye çıkarıyor.

Seda Sayanı kahreden yanlış

BKM ve Ferzan Özpetek'in yapımcı olarak yer aldığı "Cebimdeki Yabancı"nın müzikleri de Sezen Aksu'ya ait. Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştıkları filmde, bir akşam yemeğinde bir araya gelen yedi dostun maskelerinin ardındaki hayatlarını ve cep telefonlarını ortaya koymaları sonucu yaşananları gözler önüne seriyor. Koşarak ilk izleyenlerden biri de benim olacağım kesin.

BARINAKLAR KONUSUNDA BİRAZ HASSASiYET

Sosyal medyadan ve basından yapılan yüzlerce çağrıya rağmen hâlâ çoğu insan sahiplenmek istediği hayvanı internet aracılığı ile hatrı sayılır paralara satın alıyor. Bir eşya gibi aylar öncesinden sipariş verilen bu canlı dostlarımız binbir zorluktan geçerek şanslı olurlarsa evlerini buluyorlar. Ancak pek çoğu da bakımsızlıktan ve hastalıktan ölmeye mahkum kalıyorlar.

Seda Sayanı kahreden yanlış

Gerçek hayvan sevgisi olan tüm hayvanseverler, barınaklardan edinmek istediği hayvanı sahiplenerek her yerde bunu duyuruyor ve buradan sahiplenmeleri konusunda teşvik ediyor. Gönüllüler de bu barınaklara her ay düzenli yardım yaparak sürekli ziyaret ediyor. Ancak geçmiş yıllara göre bu barınaklara hassas yaklaşılsa da istenilen ilgi ve hassasiyet maalesef gerçekleşemiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder