Serhan Sokulgan Sezen'in sürpriz demo kayıtları
HABERİ PAYLAŞ

Sezen'in sürpriz demo kayıtları

Sezen Aksu başkalarına verdiği şarkılarını ilk kez 1997'de "Düş Bahçeleri" albümünde söylemişti. "Onursuz Olmasın Aşk", "Kaçın Kurası" ,"Zalim" gibi birçok şarkı da bu albümdeydi. Yoğun ısrar ve istekler üzerine aynı konsepte "Düş Bahçeleri 2" albümünü 2009'da yayınladı. Aslında bu yayınlanan şarkıları yıllar evvel Sezen'in özel fan geceleri olan Sezeninciler'de çalmıştım. Sezen'in başka sanatçılara dinletmek için yolladığı bazı demo kayıtlar da yıllar içinde internet denizine maalesef sızıp düşmüştü.

Haberin Devamı

O demo kayıtlara bayılan ve merak eden bir kitle için Sezen Aksu resmi YouTube kanalında önümüzdeki hafta yayınlanmaya başlayacak. Her hafta yeni bir demo kaydın yükleneceği şarkılar arasında Sibel Can'a verdiği "Begonvil", Tarkan'ın okuduğu "Her Şey Fani", Cihan Okan'ın yorumladığı "Ahbap Çavuşlar", Rümeysa'nın "Yansın İstanbul" gibi şarkıları da yer alıyor.

Sezenin sürpriz demo kayıtları


İSTANBUL'UN NEFES ALMALIK YERİ

Yeni nesil meyhaneler zincirine her gün bir yenisi katılsa da aralarında kendini fark ettirenler de oluyor. Şişhane'deKİ İKSV binasının terasında yer alan Firuze geçen kış açılmasına rağmen herkesin ilgi odağı oldu. Haliç manzarası ve bulunduğu binanın tarihi dokusuyla kendinizi iyi hissettiğiniz Firuze'de mezeler de hakkını veriyor.

Ayvalı zeytinyağlı kök kereviz, sebze tarator, levrek atlantik damak çatlatanlardan. Firuze'nin üst katında akşamüstü erken saat ya da gün batımı gidebileceğiniz Monkey adlı keyifli bir barı da bulunuyor. Bir kokteyl içmelik ya da hafta sonu eğlenmeye gitmek için Monkey püfür püfür ve gizli mekanlardan.


PATİLER İÇİN ANLAMLI GECE

Hayvanlara yapılan zulüm karşısında sessiz kalmayan birçok kişi sesini daha da çıkarmaya başladı. Hayvan hakları yasasının bir an evvel çıkması için adliye önünde toplanan yoğun bir kalabalık geçen hafta durumu saatlerce protesto etti. Hayvanlara karşı yapılan sayısız zulüm ve taciz sosyal medya da her gün daha da çığ gibi büyüyor. Bunca korkunç haberin içinde onlar için güzel şeyler yapan insanlarda yok değil tabii ki. Dün Ataşehir Biber Bar'da düzenlenen gece tamamen onlar içindi. Tunç Yavuz'un işlettiği mekanda, birçok hayvanseverin katıldığı gecede gelirin bir kısmı çevre ve sokak hayvanları derneğine bağışlandı. Gecenin muhteşem müziklerini de DJ Serkan Baykal yaptı.

Haberin Devamı

Sezenin sürpriz demo kayıtları


YAZLIK MEKANLARIN SEÇİMLE İMTİHANI

Birkaç yıldır Bodrum-Çeşme hattında mekanların sezona başlamaları ramazan ayına denk geldiğinden sezonu etkilemişti. İşletmeler bu sene yaz sezonu için tam yüzleri gülecekken seçimlerin açıklanmasıyla karaları bağladılar. Yarın yapılacak seçimlerden dolayı birçok kişi yaz tatilini bu yüzden erteledi. Bayram tatilinin kısa olmasından dolayı çoğunluk İstanbul'da kaldı. Tatil için bir kesim birinci tur seçim sonrasına planlarını yaparken bir kısım da 10 temmuz sonrasına yaptı. Konuştuğum birçok işletme Alaçatı'da hareketlilik olsa da istenilen ivmenin hala yakalayamadığını söyledi. Bodrum'da da herkesin ümidi seçimler sonrasına kalmış durumda.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder