Serhan Sokulgan Sıla'nın saçlarından sen suçlusun
HABERİ PAYLAŞ

Sıla'nın saçlarından sen suçlusun

Haberin Devamı

Tüm hafta boyunca Sıla'nın Ahmet Kural'la olan ayrılığı ve saçları konuşuldu. Kadın cumhuriyetinin mutsuzluğu hemen saçlara bağlayan bir kesmi, "Zaten saçlarını sürekli değiştirmesinden belliydi" deyip durdu. Hep derim ki üreten yazan kadınların ruh halleri de şarkıları gibidir; bir kişiye ya da kişilere bağlanmaz, bağlanamaz.

Sılanın saçlarından sen suçlusun

Çok büyük bir aşk yaşadığı mutlu dönemlerinde bile saç stilini değiştirenleri, kazıtanları da gördüm. Sıla'nın saç sorunsalı zaten çok öncelerine dayanır. Öyle Ahmet Kural'a falan bağlanamaz. Öyle bir saçla bir sene de geçirmez. Dalgalar vardır şarkılarında ve ruhunda çünkü o bir tam ikizler kadınıdır.

YILDIZ TİLBE'NİN PROJE ALBÜMÜ YOLDA

Yıldız Tilbe'nin 1 yıldır üzerinde çalıştığı proje albümü tamamlanıyor. Albümde 40 ayrı sanatçı yer alacak. Selim Çaldıran yönetmenliğinde yapılan Yıldız Tilbe proje albümünde birçok Sanatçı Tilbe'nin bugüne kadar okuduğu hit şarkıları ayrı ayrı seslendirecek. Televizyon programından fırsat buldukça çalışmaların başında olan Yıldız, bu çalışması için çok heyecanlı.

Sılanın saçlarından sen suçlusun

Projede yer alan şarkıcıların Yıldız Tilbe cover'ı okuyacağı albümde sadece Tarkan yeni ve hiç duyulmamış bir Yıldız Tilbe şarkısı okumak istemiş. Yıldız da Tarkan'ın isteğini kırmayıp şimdiler de ona yeni bir şarkı hazırlığına girmiş. Albümde kimlerin olduğu ve okuyacağı şarkılar da şöyle:

Sibel Can-Emi
Ferhat Göçer-Çabuk Olalım Aşkım
Demet Akalın-Ama Evlisin
Gülşen-Delikanlım
İrem Derici-Bin Dereden Su Getirsen
Mustafa Ceceli-Sana değer
Aleyna Tilki-Yalnız Çiçek
Hadise-Kandıramazsın Beni
Ajda Pekkan
Hande Yener
Niran Ünsal
Tarkan
Deniz Seki
Zerrin Özer
Hakan Altun
Serdar Ortaç
Işın Karaca
Rober Hatemo
Kutsi
Oğuzhan Koç
Manga
Murat Dalkılıç
Mabel Matiz
İntizar
Elif Kaya-
Yar
Zara
Berkay
Serkan Kaya
Derya Uluğ
Edis
Koray Avcı
Emre Kaya
Merve Özbey
Röya

PAYLAŞILAMAYAN YILDIZ TİLBE ŞARKISI

Yıldız Tilbe şarkı seçimleri sırasında zor anlar yaşarken "Kış Güneşi" şarkısını ilk başta Niran Ünsal'a verip yorumlatmış ve çok beğenmiş. Ardından Ajda Pekkan da aynı şarkıyı yorumlamak isteyince Yıldız Tilbe bir şey söyleyememiş. Hatta Ajda Pekkan bu şarkıyı geçen ay, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Mahmut Orhan düzenlemesiyle sahnede ilk kez söyledi.

Sılanın saçlarından sen suçlusun

Geçen hafta Hande Yener de ısrarla aynı şarkıyı okumak isteyince Yıldız kimsenin gönlü kırılsın istememiş ve sadece bu şarkıyı 3 ayrı kişinin yorumu ile proje albümüne almaya karar vermiş.

MUSTAFA SANDAL'IN KLİBİ İÇİN BEKLEDİĞİ ŞEY

Mustafa Sandal uzun zamandır üzerinde çalıştığı single'ını tamamladı. Sözleri Türkiye'nin parlayan yıldız söz yazarı Günay Çoban'a, müziği ve düzenlemesi Volga Tamöz'e olan şarkının henüz ismi belli değil.

Sılanın saçlarından sen suçlusun

"Aşk Kovulmaz" ya da "Bembeyaz" ismi verilecek şarkı şimdiden çok konuşuluyor. Kip için istanbul'da kar yağmasını bekleyen Mustafa Sandal tüm ekibi hazır asker bekletiyormuş.

ÜNLÜLERİN ESKİ FOTOĞRAFLARI İLE İMTİHANI

Murat Boz'un yıllar evvel Tarkan'la teknede çekilmiş saçsız fotoğrafı günlerdir konuşuluyor. Tarkan'a vokalistlik yaptığı dönemlerden kalan bu fotoğraf dedikodu kazanında kaynadı durdu. Nahoş söylemler dışında Murat Boz'un kelliğine kadar uzanan bu laf çöplüğü saçmasapan yerlere de çekildi.

Sılanın saçlarından sen suçlusun

Ünlü yüzlerin şöhret olmadan evvel çekilmiş bu fotoğrafları maalesef bazen arşivlerinde kalmıyor, kalamıyor. Araları bozulmuş bir hain arkadaş tarafından ya da eski sevgililerden bile sızabilen bu fotoğraflar, internet denizine anında düşebiliyor.

TÜRKİYE'NİN VİCDANINI SIZLATAN ALİ DEDE

Türkiye onu yağmur altında elinde kedisi ile gözyaşlarına boğulurken tanıdı. Bolu'da yaşayan 83 yaşındaki Ali Meşe dedenin ısınmak için sobasını yakmaya çalışırken evinin alev almasına herkes çok üzülüp kahroldu. Eşi ve iki çocuğu ile yangından kendini kurtarabilen Ali dedenin içeride kalan kedisi için haykırması ve kedisinin kurtulması ile ona sarılarak verdiği kavuşma fotoğrafı insanları bir kez daha düşündürdü.

Sılanın saçlarından sen suçlusun

Kısa sürede sosyal medyanın gücü ile Ali Dede için herkes seferber oldu. Halktan birçok kişi yardım kampanyası başlatırken devlet de devreye girerek Ali Dede için gereken yardımın yapılması talimatını verdi. Bolu Valisi Aydın Baruş da Ali Dede'nin evsiz kalmayacağı açıklamasını yaparak herkesin içine biraz olsun su serpti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder