Serhan Sokulgan Tarkan yeni şarkılarını ilk kez Formula 1'de söyleyecek
HABERİ PAYLAŞ

Tarkan yeni şarkılarını ilk kez Formula 1'de söyleyecek

Haberin Devamı

Tarkan'ın bir yıldır üzerinde konuşulduğu albümü, duyumlarıma göre 25 Haziran yani bayramın birinci günü nihayet çıkıyor. Albümün ilk çıkışı bilinenin aksine dijital platformlarda olmayacak. Önce müzik marketlerde raflarda yer alacak olan albüm, birkaç gün sonra dijital platformlarda yayınlanacak.

Tarkan yeni şarkılarını ilk kez Formula 1de söyleyecek

TARKAN'IN YENİ ŞARKILARI İLK KEZ FORMULA 1'DE

Tarkan aylar evvel yaptığı anlaşma ile 23 Haziran'da Bakü'de gerçekleşecek Formula 1'in açılışını yapacak.

Tarkan dünyada ses getiren Formula 1 yarışlarındaki konseri için özel şovlar da hazırlıyor.

Konserden 500 bin dolar alan Tarkan, ayrıca yeni albümün şarkılarını ilk kez bu konserde söyleyecek.

SUADA'NIN ARDINDAN

Yıllardır birçok çalışana ekmek kapısı olmuş ve birçok davetin en özel mekanlarından biriydi Galatasaray Adası; diğer adıyla Suada. Dünyada eşi benzeri olmayan yapılardan biriydi. Her gelen turist arkadaşımın "Burası bir cennet" dediği yer. Reina'nın yıkımından sonra geçen hafta kepçeler buraya da taşındı. Eski Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın açıklaması ise şöyleydi: "Matem Havası yok. Mahkeme sonucudur ve mahkeme kararı, işletmeci Koçarslan'ın kanunsuz işleri neticesinde verilmiş bir hükümdür."

Tarkan yeni şarkılarını ilk kez Formula 1de söyleyecek

Peki bunca kanunsuzluk vardı da bunca yıl Mehmet Koçarslan'ın elinde bu ada nasıl kaldı? Bir küçücük büfe ve bakkal dahi ruhsatta bir imza sorunu yaşarken bunca yıl bu işletme nasıl yürüdü? Yoksa birileri ters düşünce ya da öküz ölünce ortaklıklar son mu buldu? Esas düşündüğüm Galatasaray Adası yeniden nasıl karşımıza çıkacak? O ihtişamını yaşatacak mı? Yoksa sıradan, silik bir kulüp işletmesi olarak mı kalacak?

LES OTTOMAN'IN PARK ŞAMDANI

Reina ve Suada'nın yıkılmasının ardından müdavimlerin Boğaz hattında Sortie'den sonra gideceği yazlık mekan çok kalmadı. Ancak Les Ottoman'ın içinde yer alan Emre Ergani'nin işlettiği The Bar Park Şamdan bu boşluğu dolduracak gibi görünüyor. Geçen akşam gün batımında gittiğim The Bar Park Şamdan tıka basa doluydu.

Tarkan yeni şarkılarını ilk kez Formula 1de söyleyecek

Cemiyet hayatından birçok yüzü gördüğüm mekanda herkes sohbetteydi. Bir ara Derin Mermerci'nin cep telefonu denize yakın bir kayalığa düştü. Mekan çalışanları telefonu almaya çalışırken gelen bir dalgayla telefon denizin dibini boyladı.

MAÇKA PARKI GENÇLİĞİ

Gerçekten son 3 yıldır 'Maçka Parkı Gençliği' diye bir deyim var. Zaman zaman benim de gidip çimlere yayıldığım ve huzurlu hissettiğim, insanların kendini en özgür hissettiği tek park diyebilirim. Erken saatlerde yürüyüş yapanların, çoğu insanın kitap okumak için tek seçtiği, hafta sonları arkadaş gruplarının çimlere yayılıp piknik yapıp sohbet ettiği hatta şarkılar söylediği yer Maçka Parkı. Kimsenin kimseyi rahatsız etmediği, insanların rahatça köpeklerini gezdirdiği ve metropol bezginliğinde çalışan kesimin home ofis gibi kullandıkları alan.

Buradan yol geçeceği söylentileri çok uzun zamandır maalesef var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi bir açıklama yapmasa da burası şehrin dibinde İstanbullunun tek nefes aldığı yer.

UBER'İN BODRUM ÇEŞME ÇIKARMASI

Uber hizmeti uzun zamandır İstanbul'da yaşayanların taksi sıkıntısına ve sorunlarına karşı gerçekten biçilmiş bir kaftan. Son zamanlarda vergi sorunları sebebiyle taksicilerle ters düşseler de işlerini tıkır tıkır yapıyorlar. Gecenin en geç saatinde bile en olmadık yerden sizi istediğiniz yere ulaştıran Uber, özellikle kadınların vazgeçilmezi oldu.

Tarkan yeni şarkılarını ilk kez Formula 1de söyleyecek

İstanbul'dan sonra bu yaz Bodrum ve Çeşme'ye de hizmeti taşıyan Uber oldukça ilgi görecek gibi. Bodrum ve Çeşme de birçok yerin birbirine uzak olması ve araç bulamama sorunu kendimi bildim bileli hep vardır. Özellikle kalabalık aileler ya da arkadaş grupları, 2 taksi çağırmadan ya da araçlarını kullanmadan 7 kişiye kadar bindikleri Uber Vito aracıyla istedikleri plaja konabilecek.

BU YAZ BUNLARI YAPACAĞIM

- Keşfettiğimi sandığım ama çok gidemediğim Prens adaların altını üstüne getireceğim.

- Annem ile daha çok vakit geçirip onun istediği şeyleri daha çok yapacağım.

- Okumak isteyip okuyamadığım kitapları tek nefeste okuyacağım.

- En son 20'li yaşlarda vedalaştığım bisiklet turlarına yeniden başlayacağım.

- Yaz konserlerinin eski tadı olmasa da yakaladığım en şahane konseri izleyeceğim.

- Ömrü hayatımda özenip ama yapamadığım Boğaz hattında bir kez yüzeceğim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder