Serhan Sokulgan Tarkan'ın "Cuppa"sı sevildi mi?
HABERİ PAYLAŞ

Tarkan'ın "Cuppa"sı sevildi mi?

Tarkan'ın yeni şarkısını çıktığı gün dinledim. Ayılıp bayılmadım ama şarkı dinlendikçe dile dolanacak şarkılardan. Daha evvel yaptığı işlere bakıldığında insanlar hep beklentiyi yüksek tutuyor şuursuzca. Bazen kuş konduramıyor olabiliyor büyük starlar. Ancak "Daha iyisini beklerdik" cümlesi de asla bitip tükenmeyecek. Ayrıca albümün tamamını dinlemeden bu yerden yere vurmalar niye? Bazen hepimizin dili ayarsız olabiliyor. Önce bir albümün tamamını dinleyelim, sindirelim sonra konuşalım diyenlerdenim. "Cuppa" sokak jargonu ile ambalajlanmış yan sokak şarkısı. Ne mi olacak? Her yerde yine çok çalınacak, bir ay sonra herkesin diline dolanacak.

Haberin Devamı

HANDE YENER'İN HAVALI EVLİLİĞİ

Hande Yener geçtimiz hafta sonu Hakan Gence'ye verdiği röportajda çok samimi, çok güzel cevaplar vermiş. Hande gerçi her zaman sözünü esirgemez ama bu sefer Hande'yi daha da rahat buldum. "Tekrar evlenir misin?" soruna verdiği cevap, çoğu kadının sadece göstermelik evlenme çabasına yapılmış bir ithaf. "Evlenirsem sadece hava atmak için evlenirim" demiş Hande, içindekini sansürlemeden söylemiş. Gerçekten aşk evliliği yapanlara sözüm yok ama sadece güç gösterisi yapıp o anlık gelinlik giyme sevdasına evlenenler hiç yok mu sanıyorsunuz?

PLAJDA MAKYAJ SAVAŞLARI

Gittiğim spor salonlarında zaman zaman full makyaj yapıp kan ter içinde koşanları görmüşlüğüm var. Aynı şeye yıllardır gittiğim birçok plajda, havuzda da rastlıyorum. Hatta geçtiğimiz günlerde gittiğim sıradan bir plajda 40 derece sıcak altında 6 tane kadını full makyajlı görünce kanım dondu. Hani öyle hafif falan değil, bir tek simleri eksik. Denize girdiklerinde kafalarını suya sokmamak için ellerinden geleni yaptılar o sıcakta. Hatta bir tanesi hızını alamamış olacak ki küçük aynasını çıkarıp dudak rujunu bile düzeltti, pes dedim.

ORGANİK PAZARLARA KANMAYIN

"Organik" kelimesinin suyunu çıkartanlarız. Yıllar evvel "organik" kelimesinin anlamını bilmezken her yerimiz organik oldu. Ülkemizdeki sağlıksız tarımcılık, hormon aşılamaları yüzünden yediğimiz hiçbir şeyin sağlıklı olduğunu düşünemez olduk. Doğruluk payı çok yüksek olan bu kötü durumda elimizden geldiğince doğru sebzeyi,meyveyi arar olduk. İstanbul dışına çıktığım da özellikle Ege'de gerçek domates ve biber yemek bile artık bir lüks benim için. Birçok semtte organik pazar adı altında sebze meyve satılıyor. Ancak benim tercihim ve önerim, Kasımpaşa'da pazar günleri kurulan İnebolu pazarı. Sabah erkenden köylülerin gelip kurduğu pazarı gezince anlayacaksınız.

Haberin Devamı

METROLARDA GÜVENLİK ÖNLEMİ VAR MI?

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör eyleminden sonra güvenlik anlamında birçok yeri gözlemliyorum. Mesela Beyoğlu'nda oturan biri olarak İstiklal Caddesi'ne hemen hemen her gün çıkan biriyim. Tüm cadde boyunca polis noktaları var. İnsanlar arasında dolaşan sivil polisler hatta tam donanımlı askerler var. Tüm metro girişlerinde güvenlik var ama bugüne kadar bir kez çantamın arandığını görmedim. Yenikapı metro girişine özellikle ana girişe X-ray cihazları yerleştirildi. Anladım da ben geçenlerde Şişhane'den metroya binip koskocaman bavulumla aktarma yaparak havalimanı metrosuna bindim. Yine hiç aranmadım. Hatta merak edip sordum " Beni niye aramadınız?" diye. Güvenliğin cevabı "Belli eşkaller var, onları dikkatli arıyoruz" oldu. Şimdi bu ne demek? Terör eylemi yapanların belli bir çizgisi, belli bir tarzı mı var? Adamlar havalimanı girişine kadar şişme kar montuyla gelebiliyorsa ve güvenliğin dikkatini çekmiyorsa pek söylenecek bir söz yok aslında. Her metro istasyonunda ne olursa olsun X-ray cihazından geçilip çantalar aranmalı.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder