Serhan Sokulgan Yıldız'ın iz bıraktığı şarkılar
HABERİ PAYLAŞ

Yıldız'ın iz bıraktığı şarkılar

Yıldız Tilbe'nin "YILDIZLI ŞARKILAR" albüm projesini uzun zamandır bekliyordum. Kartonetinden tasarımına sanatçıların kendi arasında yaşadıkları polemiklerin sonunda albüm dinleyecisiyle buluştu. Albümü 2 haftadır dinliyorum. İçlerinde gerçekten şarkıları hakkıyla okuyan isimler var. Ancak bir Yıldız Tilbe fanı olarak hiçbir şarkı beni Yıldız'ın yorumu kadar etkilemedi. Albümde Tarkan'ın ve Ajda'nın bu kadar sanatçının içinde olmak istemeyip son anda projeden çekilmeleri ise Yıldız'ın biraz gönlünü kırmış.

Haberin Devamı

Yıldızın iz bıraktığı şarkılar

Yıldız Tilbe'nin ilk albümünde yer alan gizli hit'i "Yalnız Çiçek"i hep bayılarak dinleyip sahnede de yıllarca söylemişimdir. Aleyna Tilki'nin yorumu ile yeni bir şarkı havası estiren "Yalnız Çiçek" albümde hemen öne çıktı. Aleyna'nın yeni yayınlanan klibini yaratıcı ve çok güzel buldum. Ancak her ne kadar klibi Aleyna'nın kendi çektiği söylense de klip büyük bir yabancı ekibin elinden çıkmış söylemleri kulağıma geliyor.


DENİZ SEKİ'NİN SOSYAL MEDYA GAZABI

Deniz Seki'nin geçen hafta Bodrum'da konuk olduğu sahnede "Detone oldu" haberleri ve videoları ortada dolaşıp durdu. Magazin programlarına malzeme aynı zamanda insanların ağzına balonlu sakız oldu. Yıllardır sahne alan biri olarak beni izlemeye gelen birçok şarkıcıyı sahneme alıp ağırlar ve şarkılar söyleriz. O an samimi sahne ortamında her şey olabiliyor. Bazen şarkıcı kendi tonunu orkestraya söylese de işler yolunda gitmeyebiliyor. O sırada sahneye gelen misafir şarkıcı arkadaşınız yorgun ya da günlerdir sahne almış olduğundan sesi de kısık olabiliyor.

Yıldızın iz bıraktığı şarkılar

Deniz'i yıllardır tanırım. Her ortamda enstrüman olmasa bile içinden geldiği gibi şarkıları gayet güzel ve şahane söyler. O son görüntüler bence bunca yılın sahne nazarı olmuş. Kötü niyetli insanların sosyal medya iştahı, bazen onlara böyle malzemeler yaratabiliyor maalesef.


BİR GARİP TACİZ VAKASI

FOX'da yayınlanan Yasak Elma'nın başrol oyuncusu Talat Bulut'un isyanını dün "Duymayan Kalmasın" programında izledim. "Sette 19 yaşında kostüm görevlisini taciz etti" iddiası Talat Bulut'u savunmaya geçirdi.

Yıldızın iz bıraktığı şarkılar

Set görevlisi kızın "Beni odaya çağırıp kıravatını düzeltirken dudağımdan öptü" demesi tüm dizi ekibini de şok etti. Yapımcı Fatih Aksoy'un duruma el atması olayı sakinleştirmeye yetmedi. 62 yaşındaki oyuncu Talat Bulut bu iddiaları yalanlayıp olayın yargıya taşındığını söylese de bu olay daha çok konuşulur.

Haberin Devamı


DEFNE SAMYELİ'NİN AZMİ

Defne Samyeli benim için 90'lı yılların efektlerinden bir tanesi. Samyeli benim hafızamda güzellik kraliçesi ve bir dönem Show TV ana haberi sunan bir yüz olarak kalmıştı. Şarkıcılığı ise tek bir albümle sınırlı kalmıştı. Uzun zamandır şarkıcılığını geliştirmek için eğitim alan Defne Samyeli geçen kış Etiler'deki La Boucherie Dinner Theatre'da ve özel davetlerde sahne aldı.

Yıldızın iz bıraktığı şarkılar

Onu sahnede izleyemesem de giden her arkadaşım çok şaşırdığını ve sahnede çok iyi olduğunu söyleyip durdu. O sıralar Cem Yılmaz'ın da mekana gidip gelmesiyle yeni bir ilişkiye de adım atan Defne Samyeli oyunculuğa da büyük bir iştahla sarıldı. Her gün deli gibi spor yapan Defne Samyeli duyumlarıma göre etrafındakilere "Bunca yılın acısını çıkarma vaktim" geldi deyip duruyormuş.

Haberin Devamı


YILDIZ PARKI'NIN YENİ DÜZENLEMESİ

İstanbul'da nefes alabileceğimiz yerler o kadar sınırlı ki insan yeşil alan gördüğünde takılıp kalıyor. Şehrin içinde Maçka Demokrasi Parkı ve Yıldız Parkı benim için onlardan sadece ikisi. 2 yıldır yeni düzenlemesi için çalışılan Yıldız Parkı geniş alanı ile gerek yürüyüş gerekse mangalsız piknik yapmak için gayet makul.

Parkın içinde yer alan Malta Köşkü ve Çadır Köşkü de halka açık. Belediyenin işlettiği bu yerlerin menü fiyatları da gayet makul. Özellikle girişte bulunan geniş gölet ve şelale insanı çok rahatlatıyor. Şehrin tam içinde vaha gibi olan Yıldız Parkı şu sıralar vazgeçilmezim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder