Şirin Sever Ağzına biber sürmelik erkekler!
HABERİ PAYLAŞ

Ağzına biber sürmelik erkekler!

Karar verdim, ağzı gevşek erkekleri sürekli yazacağım…

Kadınlar hakkında, sevgilileri ve flörtleri hakkında dedikodu yapan, onları aşağılayan, rezil etmeye çalışan erkekleri okura buradan şikayet edeceğim.

Alın işte, onlardan biri: Oyuncu fotomodel Barış Murat Yağcı...

Adı bir süre önce şarkıcı İrem Derici ile anılmış, bu konu sorulunca, televizyon ekranından şunları söylemiş: “Bu kadar çok argo konuşan kadınla aşk yaşayamam...

Her cümlesinin sonu küfür. Hiç susmuyor çok konuşuyor. Fiziği de tarzım değil!”

Haberin Devamı

Bu ne terbiyesizliktir ya! Bir kadınla tanışma yemeğine çıkıp, beğenmediğin özelliklerini televizyonlarda sıralamak nasıl bir erkekliktir acaba? Keşke sen de argo konuşsan da böyle konuşmasan arkadaş!

Hayırsız, kararsız, şıpsevdi, ne istediğini bilmeyen erkek piyasada bol da… Böyle dedikodu yapanını, haddini aşanını hiç görmemiştim! Bence bundan sonra bu ergen arkadaşla flört eden ya da yemeğe çıkan kızlara cesaret plaketi verilsin; zira başlarına ne geleceği belli olmaz.

Ayrıca İrem Derici’nin küfürlü konuştuğunu herkes biliyordu ama bu çocuğun böyle düşük çeneli olduğunu bilmiyorduk. Akrep Nalan, POSTA’ya röportajında demiş ya, “Artık insanları eskisi gibi sevmiyorum, beni korkutuyorlar” diye…

Al benden de o kadar! Bu arada bir not: Bir kadın da aynı şeyi yapsa bu yazıyı yazardım. Şu anda malzeme veren, ayıp eden kimse onu yazdım.

Slip mayo neden kötü?

Mehmet Günsür bir giydi, slip mayo yine gündem oldu! Ki Türkiye’nin en karizmatik isimlerinden biridir Günsür. Giydiği slip mayo da herkesten çok ona yakışmıştı ama yine de olmaz! Neden olmaz?

Slip mayo demodedir, gayet antipatiktir, hiç karizmatik bir giysi değildir. Dünyanın en yakışıklısı, en karizmatik adamı da olsanız; slip mayo siler bitirir bunları. Karizmanız konuşulmaz, slibiniz konuşulur söyleyeyim.

Üstelik erkeklere ‘karizmayı çizdirmeyin giymeyin şunu’ dedikçe; erkekler kükrüyor: “Karışmayın! Biz size karışıyor muyuz?” Evet karışıyorsunuz, o yüzden müsaade edin biz de karışalım.

Ayrıca ayarınız yok, çoğu zaman neyin giyilmesi gerektiğini bilmiyorsunuz. Mesela slip mayo! 70’lerde kaldı, giymeyin. Bakın, biz vatka takıyor muyuz artık? Hayır!

Haberin Devamı

Zeytinburnu sahilinde beyaz donla denize girenden farkınız kalmıyor. Çok istiyorsanız hobi olarak giyin ama evinizde giyin!

Beyaz atlı prensin ayakkabı sorunsalı

Malum, altı delik ayakkabısıyla dünya gündemine oturdu Prens Harry... Ki ayakkabı delik değildi, bir yeri aşınmıştı ama ayakkabı mevzusu önemli konu olduğu için tartışıldı bu kadar. Niye önemli?

Çünkü pek çok toplumda zenginliğin göstergesi sayılır. İyi çorap, iyi ve moda bir ayakkabı kartvizittir. Kendine verdiğin önemin göstergesidir, hayatta nerde durduğunun belgesidir... Hrant Dink öldürüldüğünde, yerdeki görüntüsü yayınlandığında, ayakkabısının altındaki deliğe ayrı üzülmemiz ondandır…

Dünya Bankası Başkanı Paul Wolfowitz’in Türkiye ziyaretinde delik çorabıyla görüntülenmesi de az şaşırtmamıştı. Ki onun, kendine pek özenmediğine kanaaat getirmiştik. Var yani bu işin böyle bir algısı. Prens Harry’nin altı aşınmış ayakkabısı ise farklı çağrışımlar yaptı.

Haberin Devamı

Ortaya sürülen şıkları hemen yazayım sizin için: Ayakkabının manevi değeri var dediler; olsa, bakımı yapılırdı zaten... Tutumluluk mesajı olsa, eşi Megan öyle havalı giyinemezdi... Geriye, Harry'nin özensiz davranması kaldı ki, yüzde bin hikaye budur. Anlayacağınız tipik erkek özensizliği...

Kadından casus olur mu?

Hemde bal gibi olur, çok da eğlenceli olur! Sinema dünyası da bunu keşfetmiş olmalı ki, casus rollerinde artık kadınlar da var. Yeni bir film var vizyonda: ‘Beni Satan Casus’. İki deli dolu arkadaşın casusluğa soyunma hikayesi...

Arkadaşlığın güzelliğini anlatıyor, acayip gevşetiyor, güldürüyor, ‘biraz delilik iyidir’ mesajı veriyor, kadınlara ‘eğlenin, matrak olun, hayatı ti’ye alın’ diyor.

Acayip sevdim filmi, tam kadın filmi çünkü. Tom Cruise alınmasın ama vizyondaki ‘Görevimiz Tehlike- Yansımalar’ filmine on basar. Mila Kunis ve Kate McKinnon başrolde. Özellikle Kate McKinnon efsane.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder