Şirin Sever En iyi ses kimin
HABERİ PAYLAŞ

En iyi ses kimin

Bu yılbaşı gecesi, şarkıcı olmayan ünlülerin şarkı söylemeye çalışmasını izleyerek eğlendik. Nitekim TV8’deki ‘O Ses Türkiye’ en çok izlenen program oldu...

Gerçekten de klişe programlar bir yana; ekranın en renklisiydi, en heyecanlısıydı. Çünkü merak ettik. Kimin sesi güzel, kim iyi söyleyecek, kim rezil olacak, kim heyecanlanacak, neler olacak görmek istedik.

Bana göre, gecenin en iyi performansı ‘Islak Islak’ şarkısını söyleyen Emre Kınay’dı. Sesine hakim ve son derece profesyoneldi. Oyunculuk yapmadan önce, şarkıcı olduğunu söylediğinde çok şaşırdım, bunu bilmiyordum.

Haberin Devamı

Aras Bulut İynemli de, değme rocker’lara taş çıkaran sahne performansıyla ‘Bu Akşam’ şarkısını söyledi, iyilerden biriydi. Eski basketçi Hidayet Türkoğlu ise bir Ebru Gündeş şarkısı söyleyecekti, gülmekten yapamadı.

Fakat öyle sempatik, öyle şekerdi ki, hem jürinin hem seyircinin gönlünü fethetti. Sonuçta yılbaşı eğlencesi dediğiniz eğlendirmek, iyi vakit geçirtmekse; TV8 ve ‘O Ses Türkiye’ bunu başardı.

Üstelik, en az bir hafta daha konuşulacak malzeme yarattı. En stratejik hatayı ise atv yaptı. Yeni dizisi ‘Yeter’i yılbaşı gecesi yayınlayıp, o curcunanın içinde yok etti. Kimin aklına geldiyse, tebrikler!

Bu tarz Deniz’in...

Sık sık görmeye başladım…

Kadınlar artık ceketlerini ya da paltolarını giymek yerine, kabadayı usulü omuzlarına atıyor. Peki bu modayı başlatan kim dersiniz?

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde mafya babasının karısı rolündeki Deniz Çakır. Mafya dünyasının kadınlarında böyle bir tarz mı var bilmiyorum ama bu akım giderek yayılıyor.

Önce bir galada Fahriye Evcen’i gördüm mantosu omuzlarında…

Sonra da Yasemin Özilhan’ı. Gayet güçlü ve havalı bir görüntü, tamam. Fakat ben size söyleyeyim, yakında herkesi omuzlarında ceketleriyle racon keserken görürsek, nedeni bu dizidir!

Vasip amca!

Yurdum insanı gerçekten komik. Kar yağışı başlar başlamaz, öğrenciler İstanbul Valisi Vasip Şahin’i twitter’dan mesaj yağmuruna tuttu.

Her zaman olduğu gibi samimiyet had safhada tabii! Biz iletişim kurmayı, kime nasıl sesleneceğimizi asla öğrenemeyeceğiz sanırım.

Haberin Devamı

İşte güldüğüm o tweet’ler:

Vurur yüze kar tanesi, tatil yapsana bitanesi...

Vasip amca sen olayı biliyorsun amin.

Kar denince akla hemen onun adı gelir vasip vasip vasip.

Vasip amca seni çok seviyoruz. Ama konumuz bu değil, kar başladı. Umarım mesaj alınmıştır. Tamam, İstanbul’da kara, deniz, hava trafiği durdu… Haberlere bakıp karalar bağlamak yerine, karın tadını çıkarsak ya! Mesela…

Sahilde deniz manzaralı bir kafeye çöküp, sıcacık bir kahve içerek güne başlasak…

Vapura binip güverteye geçsek, çay simit eşliğinde martıları ve manzarayı izlesek…

Bol tarçınlı bir sahlep içerek karla kaplı sokakları seyre dalsak…

Yılbaşı konulu bir aşk filmi izlesek…

Hiçbirini yapamıyorsak, sıkı sıkı giyinip yürüsek şahane olmaz mı?

Obama komedi şovda

Beyaz Saray, 2015’in en iyi fotoğraflarını yayınladı. Beyaz Saray denilince de; aklınıza öyle herkesin kasıldığı, asık suratlı kareler gelmesin... Obama ve ailesinin gayet eğlenceli anları da bu fotoğraflara dahil.

Haberin Devamı

İnsan tabii özeniyor o renkliliğe ve sıcaklığa...

Hemen itiraz etmeyin! Bizde hangi siyasetçi, bir komedi programına konuk olur, söyleyin hadi...

Ama Obama, ünlü komedyen Jerry Seinfeld’ın programına konuk oldu işte! Seinfeld’ın Oval Ofis’in camına vurduğu görüntüler, Obama’nın 63 model Corvette’i ile kahve almaya gidecekken Saray’dan izin alamamaları derken, şahane görüntüler var.

Bizim siyasetçiler ise; muhalif tek gazetecinin dahi soru soramadığı TV stüdyolarında boy gösterir ancak! Yeni yılda biraz olsun değişiklik ümidiyle...

Ya trafiktekiler?

Artık ehliyet almak için yeni şartlar gerekiyor. Yönetmelikte yapılan değişikliğe göre, IQ düzeyi 79 ve altında olanlara yani zeka geriliği olanlara ehliyet verilmeyecek.

İyi güzel de, trafikteki mevcut kıt zekalıyı ne yapacağız? Ya da son derece zeki olan magandaları ve öküzleri? Bunlara da bir önlem düşünülüyor mu acaba?

DUVAR YAZISI

Ey esnaf; eteği ve taytı, yakışan kızlara satın!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder