Şirin Sever Mustafa Bey, pardon ne yapıyorsunuz acaba?
HABERİ PAYLAŞ

Mustafa Bey, pardon ne yapıyorsunuz acaba?

Mustafa Sandal bir boşandı ki, tutabilene aşk olsun! O da belli ki aşk olsun diye çabalıyor ama oluyor mu belli değil. Önce Ceren Hindistan çıktı dedi ki “Mustafa Sandal bana mesaj atıyor...” Hatta kendisine atılan mesajları gösterdi, canlı yayında ‘bana öyle dedi, böyle dedi’ diye ballandıra ballandıra anlattı her cümleyi.

Bu hevesli açıklamaların üzerinden çok geçmedi, Mustafa Sandal’ın komşusu Irmak Ünal’la olduğu yazıldı.

Ceren Hanım bozuldu tabii, “Irmak Ünal’la birlikteyken bana yazıyormuş” dedi; o bile anlamadı ne yaşadığını, yazık.

Haberin Devamı

Mustafa Bey, pardon ne yapıyorsunuz acaba

Şimdi de Londra’da, çiçeği burnunda şarkıcı Serel Yereli ile bir fotoğraf paylaşmış Sandal... Müzikal bir buluşma olmadığı belli ama nedir bilinmiyor. Yemin ederim benim başım döndü bu tempodan.

Dallas’a döndü ortalık! 10 gün içinde bu kadar söylenti nasıl çıkabilir bir insanla ilgili? Hayır, eski eş Emina Jahovic’in yeni ilişkisine nispet mi bunlar? ‘Yıkılmadım ayaktayım’ mesajı mı? Ne inkar ediyor, ne kabul ediyor; belli ki millet bulmaca çözsün istiyor.

İsteyen istediğiyle olsun, beni hiç ilgilendirmiyor da, önüme çıkan haberlerden başım döndü. Mustafa Bey neler oluyor bir anlatırsanız ve karar verebilirseniz şayet; biz de sıradaki haberlere geçmek istiyoruz. Saygılar.

O DAHA ÖNCE YAPILDI J.LO

Maşallah, bu ara tanga gündemi yoğun... Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky; Başkan Bill Clinton ile ilişkisinin, bir partide tangasının görünmesi üzerine başladığını itiraf etti mesela bir belgeselde…

Ardından Jennifer Lopez, fazla düşük bel pantolonundan özellikle görünsün istediği tangasıyla olay oldu. İddialı mı? Evet, çok. Şık ya da hoş mu? Bence son derece kitsch yani ucuz bir görüntü. Ama starın işine karışılmaz!

Mustafa Bey, pardon ne yapıyorsunuz acaba

Peki biz bu modayı bir yerden hatırlıyor muyuz? Hem de çok net! 90’lı yıllarda Cem Özer’le evlenen, o dönem çok konuşulan, dönemin en trendsetter kadınlarından Esin Maraşlıoğlu tarafından yapıldı. Üzgünüm J.Lo. Bu eski kareyi sosyal medyada görünce düşündüm: Bugün giysen kıyametler koparacak bu kıyafet, o yıllarda nasıl giyilmiş? Vay be.. Neyse, fotoğrafları ortaya koydum. İsteyenler, kime yakışmış, tartışsın. Top sizde.

Haberin Devamı

HADİ KIZLAR OKULA DEVAM

Orkid öğrencilerle ilgili araştırma yapmış. Türkiye genelindeki ortaokul ve lise öğretmenleri ile yapılan araştırmaya göre; Türkiye’de her 10 kız öğrenciden biri, maddi sıkıntılar nedeniyle hijyenik ped alamıyor, bu yüzden de regl döneminde okula gidemiyor.

Mustafa Bey, pardon ne yapıyorsunuz acaba

Okulu kaçıran öğrencilerin notlarında düşüş görülüyor. Bu sorunu çözmek için TOÇEV’le işbirliğine gidip; hem ihtiyacı olan kız öğrencilerine 4 milyon ped bağışlayacaklar, hem de Türkiye genelinde hijyen eğitimi verecekler. Şahane bir proje. Özgüvenli ve sağlıklı kızlar toplumun toparlayıcı, iyişleştirici gücüdür.

Siz de #OkulaDevam etiketi ile paylaşımlar yapıp bu projeye destek olabilirsiniz.

Huzurdan kafayı yersin

Hep hayalimdi, sonunda gittim Kaz Dağları’na! ‘Tek başına kafa dinlemem lazım’ dedim, çıktım yola... İstanbul’dan arabayla 5 saat. İstikamet Adatepe köyü; methini sürekli duyduğum Adatepe Ida Blue Otel. Gece vardığım için bir şey göremedim ama sabah kuş ve horoz sesleri içeri dolunca, koştum cama...

Haberin Devamı

Mustafa Bey, pardon ne yapıyorsunuz acaba

Cennet gibi bir bahçe çıktı karşıma; huzurdan kafayı yersin! Yeşilliklerin ve huzurun içinde kendi yaptıkları reçeller, taze otlar, pişiler, böreklerle leziz bir kahvaltıları var. Yemeklere imza atan ise bir gastronomi hocası olan Devran Karaalp. Yani sürpriz yok, dört dörtlük.

Otelin sahibi Engin Civil Adatepe köyünü gezdirirken anlattı; köyün tamamı eski Rum evlerinden oluşuyor. Ünlü iş insanlarının da evleri var; gösteriyor.

Hepsi orijinali neyse öyle yapılmış. Zaten birinci derece sit alanı. O yüzden bu kadar güzel ve bu kadar özel kalabilmiş ya... Sakinliğe, meditasyona, keyfe ihtiyacınız varsa; yolunuzu mutlaka düşürün ve bu şahane köyü görün, oksjienle dolun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder