Şirin Sever Reklamın iyisi kötüsü olmaz! Mı?
HABERİ PAYLAŞ

Reklamın iyisi kötüsü olmaz! Mı?

18 yaşındaki Aleyna Tilki’nin ilginç çıkışları bitmiyor, bir şekilde kendisinden bahsettirmeyi çok iyi başarıyor. Malum, geçen günlerde sevgilisi Emrah Karaduman ile kavga etti, ağlama krizlerine girdi, “Bundan sonra kendimden başkasını sevmek yok” diye açıklamalar yaptı. Bu anları da sosyal medya hesabından 2 milyon takipçisine duyurdu. Olabilir, her genç kızın başına gelebilir…

Reklamın iyisi kötüsü olmaz Mı

Benim anlamadığım şey şu: Neden kavgalarımızı, hesap sormalarımızı sosyal medya üzerinden yaptığımız? Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu şöyle diyor:

Haberin Devamı

“Böyle insanların sanal dünyadaki profilleri, onlara yeni bir kimlik kazandırıyor ve gerçek hayata verdikleri önem azalıyor. Yani gerçek hayattaki kimliğe ihtiyaç duymuyorlar. Ayrıca yeni jenerasyon sosyal medyanın içine doğdu. Her şeyi orada yaşamak onlara son derece doğal geliyor...”

Neyse, konu başka. Aleyna, olayların ertesi günü, Emrah Karaduman’dan kendisine özür çiçeği geldiğini açıklayınca; bunların Emrah Karaduman albümünde yer alan ve Aleyna’nın seslendirdiği ‘Sevmek Yok’ şarkısının reklamı olduğu ileri sürüldü. Fanlar bu iddialara itiraz etse de, o gün Aleyna Tilki’nin çiçekçisinin paylaştığı bir fotoğraf şüpheleri iyice artırdı.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz Mı

Aleyna, o gün çiçekçideydi, kıyafeti aynıydı, demek ki çiçekleri kendi kendine yollamıştı! Şahane bir reklam çalışması. Resmen 90’lı yılların Televole magazini hortladı! Şimdi… Sesi bu kadar iyiyken, halihazırda böyle bir başarı söz konusuyken Aleyna neden bunlara ihtiyaç duyuyor? Asıl önemlisi de bunları kendisi mi planlıyor yoksa bir akıl hocası mı var?

YOKSA SEN DE Mİ HADİSE?

18 yaşındaki Aleyna Tilki kavgasını, gözyaşlarını sosyal medyadan paylaşıyor da, büyükler yapmıyor mu? Hadise’nin ablasıyla sosyal medya üzerindeki kavgasına ne demeli? Bugüne kadar hep kardeşleriyle çalışan Hadise, onlarla yollarını ayırmak istediği için, aralarında tartışma var.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz Mı

Geçen gün Hülya Açıkgöz, “İntikamın tatlı bir kelime olduğunu düşünüyor musun?” diyerek kardeşine laf attı. Hadise “İntikam mı? Hayır çok tembelim, oturup karmanın işi halletmesini bekleyeceğim” dedi. Diğeri “Seyret bakalım neler yapacağım” dedi, diğeri başka tehditler savurdu. Aile kavgasıdır, olur da…. Kendi aralarında yapacakları bu ilkokul 5 düzeyindeki kavgayı sosyal medyada yapmak niye? İnsan yakıştıramadığı için, kuruyor tabii: Acaba bu tartışma da mı danışıklı dövüş? Aleyna’nınki gibi bir reklam hikayesi mi? Yeni bir şarkı falan mı geliyor yoksa? Öbür türlüsü nereden baksan tuhaf çünkü!

Haberin Devamı

AÇIK ARA EN İYİ 'O SES' JÜRİSİ

Acun Ilıcalı, ‘O Ses Türkiye’nin yeni jürisiyle önceki gece biraraya geldi, böylece dedikodulara da son noktayı koydu… Hadise ve Murat Boz yerini korudu, ekibe Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan eklendi. Özellikle Beyazıt Öztürk’e çok sevindim. Bence müthiş bir transfer, seçim olmuş. Yıllardır talk show’un tek adresi olan, konuklarını ve seyircilerini kırmadan dökmeden eğlendiren böyle bir ismin programa çok şey katacağı kesin. Seda Sayan deseniz, yılların Seda Sayan’ı…

Reklamın iyisi kötüsü olmaz Mı

Gördünüz işte, bir #fallingstars düşüşü yaptı, ortalığı salladı. Şaşırtmayı seviyor, eğlendiriyor, e bu millet kendisine güveniyor, daha ne olsun? ‘Bacım bacım’ diyerek kendini izlettireceği belli. Zaten bir eğlence programından beklenen daha fazla nedir ki? Bence açık ara en iyi ‘O Ses’ jürisi oldu. Ben bile oturur Beyaz’ın hatrına izlerim. Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun.

Haberin Devamı

HADİ SEN DE #ÇAKBİBEŞİLİK

Garanti Bankası’nın 2005 yılından bu yana ana sponsor olarak destek verdiği A Milli Kadın Basketbol Takımımız, bugün itibariyle Dünya Basketbol Şampiyonası’nda parkeye çıkıyor. İspanya’da madalyayı hedefleyen takımın herkesin desteğine ihtiyacı var.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz Mı

Hadi o zaman, #ÇakBiBeşlik etiketiyle milli takımın yanında olalım, Potanın Perileri’ne sosyal medyadan destek verelim

Sıradaki haber yükleniyor...
holder