Şirin Sever Sevip, mutlu olduğunda yaşı düşünür müsün sen?!
HABERİ PAYLAŞ

Sevip, mutlu olduğunda yaşı düşünür müsün sen?!

Bizim POSTA’dan Oya Çınar yine patlatmış! Her hafta şahane işler yapıyor, dün de yönetmen Onur Ünlü ile röportaj yapmış. Bayıldım, yazmadan edemedim resmen...

Malum, sevgilisi Hazar Ergüçlü’yle arasındaki yaş farkı yüzünden eleştiriliyordu Onur Ünlü. Çocuk yaşta evlendirilen kızlara sesini çıkarmayan güruh, duyar kasmakta çağ atlamış ahlak bekçileri; iki yetişkinin bile isteye birlikte olmasına onay vermiyordu niyeyse!

Sevip, mutlu olduğunda yaşı düşünür müsün sen

Tehditler, hakaretler yağdırıyorlardı sosyal medya üzerinden. Ünlü dertliydi bu konuda, hatta şikayetçi bile olmuştu. Ama kime neyi anlatacaktı? Kim laftan anlayacaktı ki? Oya’ya anlattı diyeceklerini, hem de çok güzel anlattı...

Haberin Devamı

Özetle şunları söyledi: “Eleştirilerle ilgilenmiyorum, yaş farkını da yazdıklarında fark ettim çünkü ben Hazar’ın yaşıyla ilgilenmiyorum. Onunla otururken, konuşurken, yemek yerken, film izlerken kendinden 19 yaş küçük biriyle o şeyleri yaptığını düşünmüyorsun. Hazar’la birlikteyken buna ihtiyaç duymuyorsun. Hazar’da bunun üzerinde şeyler var. Onlara tutulup kalıyorum...”

Şahane değil mi? Ona dair kurduğu cümleler öyle güzel, öyle saygı dolu, öyle aşk dolu ki.

Bir insan için böyle güzel şeyler hissettikten sonra yaşın başın önemi kalır mı? Bir adam bu sözleri söyledikten sonra, afedersiniz ama size de halt etmek düşer! Keşke herkes böyle sevse, ilişkisine böyle sahip çıksa.. Böyle adamlar çoğalsa.

En sevilen 'kötü'!

Sevip, mutlu olduğunda yaşı düşünür müsün sen

Yıllar boyu önce çizgi romanlarda sonra sinemada fenomenleşen Batman ve azılı düşmanı Joker’i birlikte izlemeye alışmıştık ama durum değişti...

Yönetmen Todd Phillips, artık bir anti kahramana dönüşen Joker’in kendi hikayesi olması gerektiğine karar verdi ve bu ‘en sevilen kötü’nün hikayesini çekti.

Başrol oyuncusu Joaquin Phoenix öyle muhteşem bir performans sergiledi ki, yılın filmi çıktı ortaya...

Joker, gösterime girdiği 4 ülkede ilk gecede 5.4 milyon dolar hasılat yaptı. Venedik Film Festivali’nden Altın Aslan ödülünü aldı. Şimdi de Phoenix’in Oscar’ı alacağına kesin gözle bakılıyor.

Doğrusu; anlaşılmaz halleri, ikonik kahkahası, benzersiz makyajı ile solo bir filmi hak ediyordu Joker ve bu kez Batman’a karşı değil, sosyal ve psikolojik şartlara karşı savaş veriyor.

Haberin Devamı

Palyaçoluk yapıyor, iyi bir komedyen olma hayali kuruyor, horlanıyor, çıkış bulamayınca da Joker’e dönüşüyor; o meşhur kötü adama.

İzledikten sonra size de sorular kalıyor: Başarısız bir komedyenden nasıl düzeni altüst edecek bir kötü çıkabiliyor? Hepimizin içinde bu kötülükten var mı? Adaletsizlik, kötülüğü kaçınılmaz mı kılıyor?

Filmin eleştirildiği nokta da burası zaten; kötüyü ve kötülüğü meşrulaştırdığı yönünde eleştiriler var. Bu müthiş performansı izleyin; siz de düşünün. Jack Nicholson ve Heath Ledger’ın canlandırdığı ‘Joker’ mi? Yoksa Joaquin Phoenix mi? ‘En iyi Joker kim?’ yarışında ipi kim göğüsler tartışmasına da Fransız kalmazsınız hem!

Muhteşem bir annenin hikayesi

Joker’den tamamen ayrı bir kulvar ama Sumru Yavrucuk’un ‘Annem’ filmindeki muhteşem performansı da atlanmasın! Mustafa Kotan imzalı filmi zamansızlıktan ancak izleyebildim.

Cuma akşamı, gözlerimden yaşlar aka aka. Adından da belli olduğu üzere, bir anne kız hikayesi. Kızı için her şeyi göze alan, onun için en iyisini isteyen müthiş bir anne...

Haberin Devamı

Ve annesinden utanan, gitmek, ondan kurtulmak isteyen kızının hikayesi. Klasik bir konu ama 50 yılın deneyimiyle oynayan bu muazzam oyuncunun, Sumru Yavrucuk’un performansını izleyin. Gerçekten çok iyi.

Fashion Week başlıyor

Paris, Milano, New York kadar ünlü olmasa da bizim de bir moda haftamız var... Bundan 10 yıl önce hayatımıza girdi İstanbul Fashion Week; kesintilere uğradı ama büyüyerek, gelişerek devam ediyor.

Sıradan bir eğlence ya da magazin olayı olarak görmeyin bu işi; Türk moda endüstrisi adına önemli bir etkinlik. Yeni tasarımcıların keşfedildiği, dünyanın en prestijli mağaza ve butiklerinin satın alma sorumlularının geldiği, sektörün buluştuğu önemli bir organizasyon. İşin magazini basına yansıyor olabilir, hangi defileyi kim izledi başlıkları atılıyor olabilir ama gelin biz içeriğe odaklanalım...

  • Resmi adıyla Mercedes- Benz Fashion Week Istanbul, 8-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.
  • Etkinliklerin mekânı bir kez daha Zorlu Performans Sanatları Merkezi.
  • 41 tasarımcı ve marka, toplamda 28 defile ile İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonlarını sunacak.

Bu da demek oluyor ki; dünyanın en prestijli zincir mağaza ve butiklerini temsilen dünyanın farklı coğrafyalarından satın alma sorumluları olayı izleyecek.

Yabancı basın ve influencer’lar da MBFWI’yi takip edenler arasında.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder