Şirin Sever Şort takıntıları bitmedi arkadaş!
HABERİ PAYLAŞ

Şort takıntıları bitmedi arkadaş!

Şort giyen bir kadının tartaklanmasının travmasını daha üzerimizden atamamışız... Şimdi de bir haber spikeri şort giydiği için topa tutuluyor. Nazlı Çelik’in bir tatil fotoğrafının altına yapılan yorumları gördünüz mü? İnanılır gibi değil…

Şort takıntıları bitmedi arkadaş

‘Bu kadar çıplak olmanızı size yakıştıramadım’, ‘Örnek insanlar toplum içinde daha duyarlı davranmalı’, ‘Şeytana uymuşsun ya da özün böyle’ diye yazan yazana... Durup dururken, tatilde şort giydin diye gündem oluyorsun! Ne alaka arkadaş? Hangi devirde yaşıyorsunuz siz? Ya da yaşıyor musunuz? Kokuşmuşluk. Saçmalık. Diyecek kelime bulamamak. Ne düşüneceğini bilememek. Bu yobazlıktan yorgunuz artık ya. Senin inancına ters geliyorsa giyme ama giyene de karışma! Mesela biri şort giydi diye yaygara koparan ahali; 82 yaşındaki sapığın kızlara sarkıntılık yaptığı görüntülerin altına yazdı mı bir şeyler?

Haberin Devamı

Hani Nevşehir’deki, görüntüleri geçen internete düşeni diyorum. Kınadınız mı? Müslümanım diyenin önce kendini kötü duygulardan arındırması gerekmiyor mu? E ama arının artık, milleti de rahat bırakın.

Allahyar çok şanslı

Fenerbahçe’nin 2019- 2020 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı yapıldı geçen akşam. Bir Fenerli olarak ben de gecedeydim. Başkan Ali Koç sempatik ve eğlenceli bir konuşma yaptı. Sponsorları adidas’ın isteğiyle bu geceyi yaptıklarını itiraf etti.

Şort takıntıları bitmedi arkadaş

Yeni transferleri tanıtırken de “Vedat bizi çok uğraştırdı” diye takıldı, İranlı forvet Allahyar için “Eminim adı yüzünden kimse ona kötü tezahürat yapamayacak, küfür edemeyecek, çok şanslı” diyerek herkesi güldürdü. Allahyar Sayyadmanesh, The Guardian’ın ‘dünya futbolundaki en iyi 60 genç yetenek’ listesinde yer alıyor.

Çubuklu forma olmuş mu?

Her sezon forma tasarımları genelde tartışılır; normal. Bu yıl da efsane çubuklu formaya, yeni bir dizayn yapılınca sesler yükseldi yine... Ben gayet şık ve modern buldum.

Şort takıntıları bitmedi arkadaş

Ali Koç’un da deyimiyle ‘radikal bir dizayn’ olmuş. Mekandaki Fenerium tırından o modern çubuklu formayı almak istedim ama Başkan’ı orada yakalayınca ve imza isteyince olamadı. Çünkü o desenlerin üzerinde imza görünmezdi, tek sıkıntı bu bence! Sarıyı aldım, Başkan da “Biz size hediye edelim” dedi. Hem formayı, hem imzayı, hem de selfie’yi kaptım yani.

Haberin Devamı

Şort takıntıları bitmedi arkadaş

Burcu gerçeği söylemiş işte!

Burcu Esmersoy evliliğini anlatırken, “Biriyle aynı evde yaşamak zor” dediği için boşanacağı dedikoduları çıktı. Tabii tatilde yakalayıp bu sözü sormuşlar; “Sözümün arkasındayım. İnsanlar yeri geliyor anne babasıyla aynı evde kalamıyor. Bazen kafa dinlemek gerekiyor” demiş. Özetle boşanmıyor ama doğru yere parmak basıyor! Evlilik zor şey arkadaş; hele yalnız yaşamaya alışmış, kendi düzenine, kendi özgürlüğüne düşkün biri için uzun yıllar biriyle dip dibe yaşamak kolay mı sizce?

Şort takıntıları bitmedi arkadaş

Benim arkadaşlarım ne badireler atlattı bu yüzden. Seviyorsan; denemeye çabalıyorsun, direniyorsun elbette. Başarabilenlere de helal olsun ama zor işte. Oh be, sonunda biri de gerçekçi davranmış işte! Eğip bükmeden, cesurca dile getirmiş. Herkesin tozpembe dünyalar çizmesine, yalanlar savurmasına o kadar alışmışız ki, o yüzden şaşırdık tabii!

Haberin Devamı

Like'ın fotoğrafını çekebilir misin Abidin?

Instagram yeni bir uygulama başlatıyor biliyorsunuz… Artık paylaştığınız fotoğrafların kaç kişi tarafından beğenildiğini sadece siz görebileceksiniz. Şimdilik 7 ülkede böyle ama tutarsa yayılacak. İyi de bu like çılgınlığı böyle kolayca biter mi sandınız? O yedi ülkedeki kullanıcılar duruma isyan etmezse (ki kesin edecekler); bu kez de like’ların fotosu çekilip yayınlanacak! Bazılarının toplumda var olmasının sebebi sadece bu ve öyle kolay kurtulamayız! O zaman hazır mıyız ekran fotoğrafları alınmış like’ların gözümüze sokulmasına? Ben değilim, hayır!

Şahane bir özet

Yaşlandırılmış fotoğrafını paylaşanherkesçok eğlendi ama işineneğlenceli yanı fotoğraflar değil, bu işinmizahıydı bence. Enkomik tweeti paylaşıp kaçıyorum ozaman: “Otobüsteki yaşlıya belki filtredir diye yer vermedim!”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder