Şirin Sever Tweet’le özenmek mümkün olsaydı...
HABERİ PAYLAŞ

Tweet’le özenmek mümkün olsaydı...

‘Çukur’ dizisinde iki sezon boyu silahlar susmadı, maaile çatışmaya gidildi, ölmeyen kalmadı, merdiven altı yerlerde uyuşturucu üretildi, üstelik de tek polis o mahalleye girmedi!

‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da, yine üç sezondur amca ve yeğenleri maaile öldürmedik adam bırakmadı. Uluslararası uyuşturucu kartelleri falan, neler izlemedik ki…

Gündemin merkezindeki ‘Escobar’ dizisi de hâlâ çatır çatır izlenebiliyor diye biliyorum... Millet bunlara özenmiyor ama Pucca’nın attığı tweet’ler yüzünden uyuşturucuya özeniyor, öyle mi?

Haberin Devamı

Biliyorsunuz Pucca, gerçek adıyla Selen Pınar Işık bu diziyle ilgili tweet attığı için 7 yıl hapis cezası aldı. Ceza indi ama mesele o değil...

Uyuşturucu kullananlar serbest ya da mahkemelerde cezaları erteleniyor, ekranda uyuşturucu tüccarlarının hayatını anlatan dizi serbest ama bu konuda tweet atana 5 yıl ceza!

Bu işte bir adaletsizlik yok mu sizce de? Evet, Pucca’nın tweet’inde suç unsuru olup olmadığı uzman hukukçuların işi elbette...

Evet toplum olarak, devlet olarak bu illete karşı hassas olmamız lazım, en ufak özenme olmasın diye dikkat kesilelim ama vicdanları yaralamamak, hakkaniyetli olmak da önemli değil mi?

Pucca’yı seven sevmeyen herkesin olaya tepki göstermesi, ‘Pucca’yı sevmem ama…’ diye cümleye başlayanların bile haksızlıktan bahsetmesi, ses çıkarması bu yüzden. Bu arada ufak bir not: Dizi ve filmlerin kamu spotu gibi olmaması gerektiğine inanıyorum. Meseleye özendirme olarak bakılacaksa, asla senaryo yazılamaz ki! Ayrıca izlediği şeye özenmek bu kadar kolay mı ya?

O zaman her şeyi özetleyen şu tweet’i paylaşmanın zamanı: “Pucca’nın bir tweet’iyle uyuşturucuya özendiniz, milyon tweet attık hakuka, adalete özenmediniz. Ne değişiksiniz…”

AÇIKHAVA’DA STAND UP VAR!

Açıkhava konserleri tam gaz sürüyor Harbiye’de ve BKM bu sene, resmen stand up şov yapıyor.

Denizbank Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam Doğu Demirkol sahne aldı. Performansıyla herkesi kırdı geçirdi ve ilk Açıkhava heyacanını da tatmış oldu.

Yolun başındaki bir komedyen için müthiş bir ilk, müthiş bir kariyer basamağı.

Haberin Devamı

Güldür Güldür Show ekibi, Ata Demirer’in şarkılarla süslediği stand up’ı, Yılmaz Erdoğan ve ‘Çok Güzel Hareketler’ ekibi, ‘Kaan Sekban Saçmalar’ gösterisi de Açıkhava’da görücüye çıkacak bazı gösterilerden. Bu sene Açıkhava’dan müzik kadar kahkaha sesleri de yükselecek, hazırlıklı olun.

Antalya’dan Jason Derulo geçti

Jennifer Lopez’in konser vereceği alanda Amerikalı şarkıcı Jason Derulo’yu izledim geçtiğimiz hafta...

Tweet’le özenmek mümkün olsaydı...

Ama ne sahneydi! Hem konseri, hem de gerçek manada sahneyi kast ediyorum. Antalya Belek’teki Regnum Carya Otel’in geçen yıl başlattığı konser serisinde dünyaca ünlü yıldızlar sahne alıyor.

6 Ağustos’ta Jennifer Lopez de o sahnede olacak. Bu starlar ne diye gelip bir otelde sahne alıyor derseniz.. 1.2 milyon Euro’luk bir yatırımla inşa edilmiş Türkiye’deki en büyük otel sahnesi bu. 28 locası var. Otel müşterileri konserleri bilabedel izliyor ama dışarıya bilet satışı da yapılıyor. Sadece sahne alanı 500 metrekare, sahne yüksekliği 17 metre.

Haberin Devamı

Bu yüzden tüm sanatçıların teknik istekleri karşılanabiliyor. Resmen İstanbul stad konserlerinden farksız bir hal. İşte Jason Derulo’yu da böyle görkemli bir sahnede izledim. Şarkıları tüm dünyanın dilinde ama dansçılarıyla yaptığı şovu görünce direkt fanı oluyorsunuz.

Dünyayı dans ettirdiği şarkıları ‘Swalla’, ‘Tip Toe’, ‘Mamacita’ ile Antalya’yı salladı geçti. Ayağı sakat olduğu için otelin içinde scooter’la dolaşması, otele, ikram edilen tatlılara bayıldığını söylemesi, Antalya’nın sıcağında konsere üstsüz devam etmesi, herkesi dans ettirmesi, Antalya’dan paylaşımlar yapması çok sempatikti, kalbimizi kazandı. Müthiş bir konserdi. İlgili olanlar takipte kalsın.

LOPEZ’E TEKLİF: Balayını bizde yap!

Jennifer Lopez demişken... 6 Ağustos’taki konseri için nişanlısı ve çocuklarıyla, otelin en büyük ve konforlu villasında 4 gün kalacağı konuşuluyor. Bir anlamda ön balayı... Havalimanından helikopterle değil, ciple alınmak istemiş.

Balayı için de otel davet etmiş ama kendisi henüz cevap vermemiş.

Regnum Carya’daki konseri için localar 35 bin Euro’ya satışta. Lopez’i ayakta dinlemenin bedeli ise 1000 Euro. Rus işadamı Abromovich’in de Lopez’i dinlemek için Antalya’ya geleceği dedikoduları var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder