Şirin Sever Yılın çiftini ilan ettim!
HABERİ PAYLAŞ

Yılın çiftini ilan ettim!

Adettendir, her yıl biterken muhasebesi yapılıp uğurlanır...

Biz de yapalım hadi.

Tatsız mevzuları bir kenara bırakıp, bu yıl bizi magazinde en çok neler meşgul etmiş, hangi ilişkiler çenemizi yormuş onlara bakalım...

■ İlk sırada elbette Cem Yılmaz-Defne Samyeli çifti var.

Yılın çiftini ilan ettim

Cem Yılmaz her zamankinden farklı; son derece pozitif, mutlu. Bu ilişki ona yaramış. Her ortamda, ödül törenlerinde dahi lafı hep ilişkisine getiriyor, aşkını dilinden düşüremiyor. Yeni yılda evlilik haberi gelir mi bilmem ama onları ‘yılın çifti’ seçtim gitti.

Haberin Devamı

■ Hazar Ergüçlü- Onur Ünlü çifti, aralarındaki 19 yaş yüzünden çok tartışıldı. Hatta yönetmen Ünlü, sosyal medya üzerinden haddini aşanlar için suç duyurusunda bulundu. İyi de, mutlularsa size ne? Yeni yılda değişsin kafalar...

Yılın çiftini ilan ettim

■ Saadettin Saran-Emina Jahovic çifti de önce inkar, sonra kabul felsefesi ile ilişkilerini duyuranlardandı. Peki bu ilişki uzun soluklu olur mu?

İşte orası muamma...

BU YIL ÇOK EVLİLİK YAPTI!

Bu yıl evlilik yeniden trend oldu diyebiliriz; bütün müzmin bekarlar bir bir imza attı.

Aklıma ilk gelenler:

Alişan-Buse Varol, Burcu Esmersoy-Berk Suyabatmaz, Özcan Deniz-Feyza Aktan, Seren Serengil-Yaşar İpek, Can Bonomo-Öykü Karayel, Hayko Cepkin-Aslı Kula, Buğra Gülsoy-Nilüfer Gürbüz, Bensu Soral-Hakan Baş, Mert Fırat-İdil Fırat, Arda Turan- Aslıhan Doğan çifti.

En abartılı düğün ise Mert ve İdil Fırat’ın evliliğiydi. Tahtlı kına gecesi konsepti olay oldu, gelinin babası Önder Fırat’ın düğüne katılmaması olaya tuz biber ekti.

Yılın çiftini ilan ettim

Ha bir de, Prens Harry ve Amerikalı oyuncu Megan Markle’ın düğün töreni vardı ki, tüm dünyayla birlikte izledik, hatta bu evliliği izlemeye de devam ediyoruz. E kaç tane gerçek prens var ki dünyada, izlemeyip ne yapacağız!

MEGA BEBEK BİLE DOĞDU

Bu kadar evlilik olunca, bebek olmaz mı?

Anne babalığı ilk kez tadan o kadar çok ünlü vardı ki…

Özcan Deniz’in Kuzey’i, Tarkan’ın Liya’sı, Doğa Rutkay’ın ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim, Caner-Şükran Ovalı çiftinin Mihran Ela’sı, Yetkin Dikinciler’in Lal’i, Arda Turan’ın Hamza Arda’sı ve Azra Akın’ın oğlu ilk aklıma gelenler.

Haberin Devamı

Yılın babasını bilmem ama ben yılın annesi olarak Doğa Rutkay’ı seçiyorum. İkiz bebeklerine kendisi bakmayı tercih ediyor, sakin ve huzurlu anneliğiyle öyle şahane bir performans sergiliyor ki, seçmeyip de ne yapayım! Bu huzurda babanın rolü de olduğu muhakkak; ‘bravo’ demek lazım Kerimcan Kamal’a da.

Yılın çiftini ilan ettim

EN ÇOK ŞAŞIRDIKLARIMIZ

■ Ahmet Kural’ın Sıla’yı dövmesi ve Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı’nın boşanması. İki tane anlam vermediğimiz hikaye... Kadına şiddetin her türlüsüne alışıktık da, bu kadar ünlü bir kadın şiddete uğrayınca daha da şaşırdık. En kötüsü de insanların Sılacılar ve Kuralcılar diye bölünmesiydi.

Yılın çiftini ilan ettim

■ Dünya genelinde başlatılan ‘Me Too’ akımı…. Kadına tacize karşı çıkmak için başlatılan bu akım, bize de sıçradı. Dizi setlerimizden taciz haberleri geldi. ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde Talat Bulut’un bir çalışanı taciz ettiği iddia edildi ama görgü tanığı olmadığı için dava düştü.

■ Arda Turan’ın bir gece kulubünde Berkay’a yumruk atması.. Sebebi üzerine tartışmalar, yalanlamalar, hastane basmalar derken olay ortada kaldı. 2018 Arda’nın yılıydı bile diyebiliriz; yumruğu, hakeme kafa tutup sahalardan uzak kalması, evliliği, çocuğu derken yıla imzasını attı.

Haberin Devamı

■ Mustafa Ceceli’nin karısı Sinem Gedik’in şarkıcı İntizar’la ilişkisi… Ve bir baba olarak Ceceli’nin velayet

ORTAYA KARIŞIK YILIN ENLERİ

■ Soyunu merak edenler e-devlet sitesini çökertti..

■ Netflix patlama yaptı... İnternet portalının dizi ve belgeselleri, televizyonun tahtını sallamaya başladı.

■ Fenerbahçe yeni başkanını seçti; Ali Koç yıllar sonra Aziz Yıldırım’ı tahtından indirdi.

■ Münir Özkul, Ara Güler gibi şahane insanları kaybettik…

■ Yıl 2018’di ama Mehmet Aydın; ‘Çiftlik Bank’ sayesinde binlerce kişiyi dolandırdı!

■ Ezhel, şarkı sözleri yüzünden hapse girdi; bu sayede daha çok dinlendi. Yıla damga vuran diğer isim, Aleyna Tilki oldu. Şarkıları çok dinlendi ama ne dediğini anlamadğımız konuşmalarıyla da gündemde kaldı.

Yılın çiftini ilan ettim

■ Yılın en konuşulan filmi ‘Müslüm’dü. Filmi, 6 milyon 185 bin kişi izledi.

■ Yıl biterken, usta oyuncular Metin Akpınar ve Müjdat Gezen gözaltına alındı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder