Şirin Sever Zerrin Özer nasıl bu kadar saf olabildi?
HABERİ PAYLAŞ

Zerrin Özer nasıl bu kadar saf olabildi?

Gündemde şimdi Zerrin Özer’e sorulan bu soru var! Cevabıysa çok basit: Biz kadınlar inanmak istediğimizde öyle şahane inanıyor, her numarayı öyle güzel yiyoruz ki, böyle beceri görülmemiştir!! Zerrin Özer’in yaşadığı da tam bu.

Sıradan bir magazin olayı olarak bakmayın meseleye, ‘beni ilgilendirmiyor’ demeyin.. Hepimize tokat gibi çarpan, ilişkilere inancımızı bir kez daha sarsan bir hikaye bu. Çok ciddi.

Özetle; iki yıllık ilişki boyunca basında yer almayı istemeyen bir adam var Özer’in hayatında; kendisinden 27 yaş küçük Murat Akıncı. Hiç şüphelenmemiş belli ki; muhtemelen de ‘şöhretimden yararlanmayı düşünmüyor’ diye sevinmiştir bile.

Haberin Devamı

Nikah fotoğrafları yayınlanır yayınlanmaz ise, aynı adamın kendilerini dolandırdığını söyleyen kadınlar çıktı ortaya. Adamın farklı isimler kullandığı, büyük bir dolandırıcı olduğu, hakkında savcılıkta şikayetler olduğuna dair onlarca şey...

Zerrin Özer, 36 saatin sonunda boşanma kararı aldı, sonunda da hastaneye kaldırıldı. Bir avukatla konuştum; bu şahıs, hakkındaki haberlerin aksini ispat etmediği sürece beş kuruş tazminatsız boşatılır. Peki ama bu kadının ruhunda ve kalbinde açılan yaralar ne olacak?

Bir kadının evlendikten 36 saat sonra yaşadığı bu ‘şey’, tüm bu olanlar bir kadını yıkar, derin yaralar açar, onu mahveder. Kolay kolay ayağa kalkmasına da izin vermez. Zerrin Özer’i seversiniz sevmezsiniz ayrı, politik olarak durduğu yeri eleştirebilirsiniz, kendisinden küçük bir adamla evlenmesine, hakkınız olmasa da itiraz edebilirsiniz ama meselemiz bu değil...

Asıl mesele bir kadının sevgi ve sevilme ihtiyacını, ilgiye şefkate açlığını küçümsemeniz, bununla dalga geçmeniz! Nasıl bu kadar hoyrat, bu kadar kötü olabiliyorsunuz ya? Karşınızdaki kişinin insan olduğunu hatırlasanız arada?!

HAYDİ BASTIRIN KIZLAR!

Tokyo 2020 Olimpiyatları’nda pek çok branştan kadın milli sporcumuz yarışacak ve ING de destek oluyor. ‘Kadının yeri tribünler değil sahadır’ diyen herkes, bu çağrıya destek veriyor.

Burcu Esmersoy, Çağla Şikel gibi isimler de buna dahil. Anlamlı ve çok güzel hareketler bunlar. Destek olmak isteyen herkes #bastırınkızlar diyerek onların yanında olduğunu gösterebilir, kadın sporculara destek verebilir. Haydi kızlar...

Haberin Devamı

Buddha Bar konsepti artık Bodrum’da

Yabancı markalar Türkiye’ye gelmeye çekiniyor, yatırımları durduruyor derken, gayet güzel gelişmeler oluyor... Mesela dünyaca ünlü Buddha Bar, Bodrum’da! Nedir Buddha Bar’ın önemi peki?

Gastronomi, konaklama, müzik, eğlence alanlarında dünya çapında referans kabul edilen bir efsane o. 96’da Paris’te; Raymond ve Tarja Visan’ın yaratıcı vizyonuyla doğuyor. İlham kaynakları da, çiftin Pasifik kıyılarındaki egzotik kültürlere yaptığı yolculuklar.

Neo Asya tasarımlar, lüks tekstiller, Fransız zarafeti ve yaşam sanatından beslenerek konsepti geliştiriyorlar. Yemekler paylaşılıyor, büyük tabaklarda servis ediliyor.

Yıllar geçtikçe imza yemekleri, imza koktyelleri ve imza müzikleri ile başlı başına bir marka halini alıyor marka; 25’ten fazla ülkeye yayılıyor.

Kiminde restoran, kiminde beach club, kiminde de otel olarak yer alıyor. Tarja Visan, otelciler arasında efsane olarak anılan eşini 2010 yılında kaybettikten sonra işlerin başına geçiyor, yeni mekan açma planlarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

İşte Caresse Bodrum’da yer alan ünlü Buddha-Bar konseptinin özeti bu. Markanın Türkiye’ye geliş hikayesi de aşağıda...

Açılış izdihamı

Fas Mazağan, Bakü, Mauritius, İsviçre Vevey, Maldivler; Mykonos, Girit ve Santorini’de beach konseptiyle yer alan Buddha-Bar; uluslararası otel zinciri Marriott’un Bodrum’daki ilk resort oteli Caresse’yi tercih etti.

Caresse Bodrum’un yatırımcıları Volkan ve Hakan Büyükhanlı; otelin açıldığı 2015’te istiyor bu işbirliğini ancak o dönem, lisans problemi yüzünden proje gerçekleşemiyor.

2019 bahar aylarında Buddha-Bar yönetimi, Büyükhanlı ailesine ilgilerinin devam edip etmediği soruyor ve 2.5 aylık mucizevi bir sürede hem anlaşma süreci hem de açılış tamamlanıyor.

Caresse Bodrum’un müthiş lokasyonu ve Buddha- Bar’ın kendine özgü dokusu birleşince ortaya müthiş bir mekan çıkıyor.

Geçen hafta sonu da dansçıları, şefleri, DJ’leri ve yönetim ekibiyle Bodrum’a resmen çıkarma yapan marka; Bodrum’da ciddi bir çekim alanı yaratacak gibi görünüyor.

Açılış gecesine katılan ünlü isimler, Bodrum’un önemli işletmecileri, cemiyet hayatının önde gelen isimleri de bunun habercisiydi zaten. Hayırlı, bereketli olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder