Şule Özdemir Instagram hikayelerde uzun tatil paylaşımları baymadı mı?
HABERİ PAYLAŞ

Instagram hikayelerde uzun tatil paylaşımları baymadı mı?

Beni fena halde bayıyor. “Devamsız” diyorum içimden. “Devamsız doldurmuş hikayesini.” Bu devamsız 90 yaşındaki kayınvalidemin ifadesi.

Tatil sezonu bitti Allahtan. Şimdi gittiğin yerin gezen tavuklarını da, ağaç dibinde sobelediğin kaplumbağasını da, cup denize atlayan oğluşunu da, romantik poz vereceğim diye şebeğe döndürdüğün kocişini de, şezlong üzeri deniz aksesuarı okunmamış kitabını da al dinlen biraz. İçim şişti valla. Tatil dediğin dinlendiğin, günlük rutinin dışına çıktığın, çoluğunla çocuğunla vakit geçirdiğin, arada yalnız kaldığın, belki erkenden denize girdiğin, gözlerin gözlerinde çocuklarını dinlediğin yerdir. Bölünmeden o çok arzuladığın kitabı okursun, büyükşehir telaşından yarım kalan sohbetlerini yaparsın, aheste aheste yemeğini yer keyfini çıkarırsın. Yani böyle bir şeydir tatil. Ama mesaideymişçesine koştur koştur sabahın 7’sinde video atmaya başlarsan o tatil tatil olmaz.

Haberin Devamı

“Ahh kahvaltısı da muhteşem buranın, kendi bahçelerinden toplamışlar”

“Şimdi kahvaltı sonrası kendimizi Ege’nin mavi sularına bırakalım”

“Güneş bu kadar yükselmişken güzellik uykusu mu yapsam? İhtiyacım da yok ama”

“Öğle yemeğinde neler hazırlamışlar böyleee? Ayy gelsin kilolar”

Bu iş böyle uzar gider. Hatta akşamı, gecesiyle fazla mesaiye bile girer. Şehirdeyken 9-6 çalışıyordun, Insta’da fazla mesai. Insta’ya dolunay videosu yetiştireceğim diye uykusuz bile kalırsın.

Gözünü seveyim tatili tatil gibi yap. Boşver onu bunu, bırak bilmeyeverelim tatilde ne yaptığını, nereye gittiğini, kimlerle ne yediğini, ne içtiğini, nerede kaldığını, hangi arabayla gittiğini, ne giydiğini, ne okuduğunu, kimle karşılaştığını. Boşver. Sen tatilinin keyfine var. Biraz sessiz kal, Insta dediğin kuru kalabalık, karıştırma tatillinle. Bak daha dün okuduğum bir cümleyi yazayım sana. Bu cümleyle de bitireyim. Zaten bu laftan sonra fazla söze de gerek yok.

“Sadece sessizlik Tanrı’nın lisanıdır, diğer her şey ise kötü bir tercümedir.” Mevlana Celaleddin Rumi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder