Şule Özdemir Jeff Bezos’un kız arkadaşı Leonardo DiCaprio’ya hayran hayran bakarsa Jeff Bezos ne yapar?
HABERİ PAYLAŞ

Jeff Bezos’un kız arkadaşı Leonardo DiCaprio’ya hayran hayran bakarsa Jeff Bezos ne yapar?

Bu haber gerçekten eğlenceliymiş. Amazon’un sahibi Jeff Bezos, sevgilisi Lauren Sanchez ile bir davete katılmış. Davette Leonardo DiCaprio ile karşılaşmışlar. Ayaküstü sohbet etmişler. Buraya kadar her şey güzel, ama bu sohbet esnasında Bezos’un sevgilisi Sanchez, Leonarda DiCaprio’ya öyle hayran hayran bakmış ki… Bu bakış da sosyal medyada gündem olmuş haliyle.

Jeff Bezos ne yapmış? Arkasında ormanlık bir bölge, “Tehlikeli! Ölümcül düşme riski” yazan bir tabelanın önünde çekilmiş fotoğrafını paylaşarak “Hey Leo! Buraya gelsene. Sana bir şey göstereceğim” diyerek Leonardo DiCaprio’ya mesaj göndermiş.

Haberin Devamı

Nasıl? Esprili yorumlara esprili cevap. Bütün magazin haberleri böyle gülümseten cinsten olsa keşke:)

Bu arada kız notu: Leonardo DiCaprio ile ben de karşılaşsam hayran hayran bakardım. Ayrıca adamın boyu çok uzun. Kadın konuşurken ona yetişmeye çalışmış sanki, bu durum da olayı biraz köpürtmüş.

Yargı dizisiyle tekrar dinlediğim Sezen Aksu şarkısı

Pazar günü Yargı dizisini izlerken baktım bir Sezen şarkısı.

“Başını göğsüme sakla sevgilim

Güzel saçlarında dolaşsın elim.”

‘Çocuklar Gibi’ çalıyor. İnce ince, romantik, dokunaklı. Sezen şarkılarının insana dokunuşu hiç değişmiyor. Görünmez bir el gibi hep bir yerden yakalıyor insanı. İçinde her duyguya yer vermiş bir insanın, başka bir insana damıttığı bilgeliği sanki Sezen şarkıları. Bazen sazlı sözlü, bazen davullu zurnalı.

Boris Johnson kiralık takım giymiş

Geçtiğimiz hafta katıldığı BM İklim Konferansına meğer kiralık takım elbise ile katılmış İngiltere’nin başbakanı Boris Johnson. G7 ülkesi önemli bir ülkenin başbakanısın ve kiralık takım giyiyorsun! Ve bu tercihini sürdürülebilir modayı desteklemek için yapmış Johnson.

Bence çok anlamlı. Önemli pozisyonda olan, göz önünde bulunan insanların bu konudaki duyarlılığı toplumsal kitleleri etkilemek konusunda oldukça etkili. Sürdürülebilirlik acil konuşulması gereken konudan çıktı, acil eylem gerektiren duruma geldi.

Bu arada 2.el kıyafet almak veya kiralık elbise kullanmak bizde pek tercih edilen bir kullanım değil. (en azından ben hala öyle biliyorum) Hatırlıyorum bir keresinde kızımın bebeklik kıyafetlerini bir arkadaşıma vermek istemiştim. “Sağol, ama biz kızımıza yeni kıyafetler almayı tercih ediyoruz.” diyerek kibarca red etmişti. Kendiniz için 2.el kıyafete hazır değilseniz bile, bebekler, çocuklar için bence kesinlikle düşünün. O kadar hızlı büyüyorlar ki, çoğu zaman o kıyafetleri çok az giyiyorlar. O nedenle büyüklerin lafında bereket var. “Çocuğun yediği helal, giydiği haram.”

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder