Suna Akyıldız Acıya bile saygı kalmadı
HABERİ PAYLAŞ

Acıya bile saygı kalmadı

Önceki gün Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal’ın 21. ölüm yıldönümüydü. Zincirlikuyu’daki mezarı başında eşi Gül Sunal, oğlu Ali, kızı Ezo, gelini Nazlı Sunal ve akrabaları vardı. Sevenleri de Kemal Sunal’ı unutmamıştı. Pandemide olduğumuzu düşünürsek mezarlık oldukça kalabalıktı. Gül Sunal ve oğlu Ali Sunal maske takmayıp cep telefonlarıyla fotoğraf çektirmek isteyenleri uyardı. Bu da sosyal medyaya ‘Maske gerginliği’ olarak yansıdı. Acıya bile saygı yok maalesef. Hala ünlü cenazelerinde, anmalarında ellerde telefon fotoğraf çekme yarışında herkes. Keşke tek yarışımız insanca davranabilmek, acıya ortak olabilmek, empati kurabilmek olsa.

Haberin Devamı

CESUR YÜREKLER

Antalya'da iki çocuğun istismar haberinden sonra, sosyal medya da hareketlendi. "Utanmıyoruz, korkmuyoruz, susmuyoruz" etiketiyle itiraflar arka arkaya geldi. Ünlü oyuncular da çocukken uğradıkları tacizleri ifşa etti. Tacizin her türlüsü, her şekli insan ruhunda inanılmaz yaralar açar. Uğramayan kadın var mıdır? Sanmıyorum. Ama sözlü, ama fiziksel.

Oyuncu Seray Kaya, Melisa Döngel, Hafsanur Sancaktutan yaşadıkları tacizleri anlattı. Özellikle oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın neredeyse tüm çevresi, dedesi, kuzenleri, komşuları, iş arkadaşları tarafından tacize uğradığını açıklaması beni derinden sarstı. Hafsanur yine de hayattan vazgeçmedi ve başardı. Sevdiği mesleğine yani oyunculuğa dört elle sarıldı.

Umarım içinde bulunduğu sektör de bu kadar yürekli ve cesur kadınlara sahip çıkar. Bu açıklamaları önlerinde engel teşkil etmez. Severek yaptığı mesleklerinde çok daha güzel işlere imza atarlar. Çünkü bu ülkenin güçlü, korkusuz sesi çıkan kadınlara çok ihtiyacı var.

YENİLENDİ

Bülent Ersoy, yakında özel bir kanalda Mustafa Keser ile 'Benzemez Kimse Sana' adında bir müzik eğlence programına başlayacak. Program öncesi yenilenmeye karar veren Ersoy, bir dizi operasyon geçirmiş. Estetikçisinin kapısını çalan Diva, yüzüne dolgu ve botoks yaptırmış.

Yeni görüntüsü oldukça içine sinmiş. Yurtdışından program için de kumaş siparişleri verilmiş. Şu sıralar giyeceği 10 elbisenin dikimine başlanmış. Ne yalan söyleyeyim hem yeni görüntüsünü, hem de giyeceği elbiseleri şimdiden merak ediyorum.

Haberin Devamı

AŞKIN KARELERİ

Özellikle şiddetin arttığı şu dönemde kadınları, kırmaya, incitmeye kıyamayan adamların hayranıyım. Hande Soral ve İsmail Demirci'nin önceki gün plajda çekilen fotoğraflarına kare kare baktım. Hem eşi İsmail Demirci'nin, hem de kardeşi Bedirhan Soral'ın adeta prensesi gibiydi. Gün boyunca şezlongunda dinlendi. Kardeşi masaj yaptı, eşi elleriyle besledi. Mutluluklarının özeti gibiydi karelere yansıyan.

Aynı gün Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze'nin de benzer fotoğrafları vardı. Yıllardır suratı asık haline alıştığımız Kaan Tangöze'nin yüzünde güller açıyordu. Belki de ilk kez gülerken fotoğrafını gördüm. Aşk hem kadına, hem erkeğe ancak bu kadar yakışır. Bu iki görüntüde de aklıma Meral Okay'ın; Aşk kendinden vazgeçme halidir, kendi benliğini ezmeden 'biz' olabilme halidir' sözleri geldi.

KULAĞIMA GELENLER...

  • Türkücü Serkan Kaya, temmuz ayında Çeşme’de sahne alacakmış. Serkan Kaya’yı en önden izlemenin bedeli 5 bin TL’ymiş.
  • Yıldız Tilbe, sosyal medyada kendisinden yardım isteyen bir takipçisinin ameliyat masrafını karşılamış.
  • Rafet El Roman’ın büyük kızı Su El Nur, Almanya’da albümünü tamamlamış. Önümüzdeki günlerde Türkiye’de çıkmaya hazırlanıyormuş.
  • Yıllar sonra açılan Sortie’de bu yaz Ajda Pekkan ve Gülşen 2 ayrı gece sahneye çıkacakmış.
  • Ceylan, uzun zamandır satmak için uğraştığı Bodrum’daki evini elinden çıkarmış. Şimdi İstanbul’dan bahçeli ev bakıyormuş.
  • Türkan Şoray, yıllar sonra kendi çekeceği bir sinema filmi için yönetmen koltuğuna oturacakmış.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder