Suna Akyıldız Afiş krizi
HABERİ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı. Şimdiden birçok ünlünün de bayram programları belli oldu. Özellikle Kıbrıs ve Bodrum için rezervasyonlar bile önceden yapıldı. Hülya Avşar ve Gülben Ergen bayramda Bodrum’da Azka Otel’de sahneye çıkacak ünlüler arasında. İki ünlü yıllardır yan yana gelmemek için büyük özen gösterirken aynı otelde sahne almalarına şaşırmadım dersem yalan olur. Hülya Avşar yan yana getirilmediği sürece bu tarz şeylere çok takılan bir kadın değildir. Kimsenin ekmeğine de mani olmaz. Kulağıma gelen ise otel bayram afişleri hazırlatırken bayram boyunca sahneye çıkacak olan Hülya Avşar, Özcan Deniz, Gülşen, Funda Arar, Kubat ve Gülben Ergen’i reklam için tek afişte toplamak istemiş. Fakat yine olan olmuş Hülya Avşar ve Gülben Ergen afişte bile yan yana gelmek istememiş. Bunun üzerine toplu afiş iptal olurken otel tanıtım için sanatçılarına tek tek afiş yaptırmak zorunda kalmış.

Haberin Devamı

NURGÜL HAKLI

Nurgül Yeşilçay -Cem Özer evliliği biteli neredeyse 12 yıl oldu. Fakat ne zaman bir Cem Özer açıklamasına denk gelsem konu dönüp dolaşıp Nurgül Yeşilçay’a geliyor. Cem Özer bu sefer de eski eşinin 4 yıldır birlikte olduğu yapımcı nişanlısı Necati Kocabay ile ilgili açıklama yapmış. Nurgül’e çok iyi geldiğini kendisiyle tanışmak istediğini söylemiş. Hadi oğulları Osman Nejat’ın psikolojisi için desem Nejat şu an 16 yaşında ve 2 yıldır Londra’da okuyor. Gördüğümüz kadarıyla da ikili gayet iyi anlaşıyorlar. Bu gereksiz samimi olma isteğini anlamış değilim. Gerçi bize söz kalmadan Nurgül Yeşilçay da gerekeni söylemiş ‘Durduk yere eski kocayla görüşmenin pek bir manası yok, her dakika görüşürsen eski koca olmaz” diye. Boşanan çiftlerin çocuklarının psikolojileri için konuşmaları normal fakat hayatlarındaki insanlarla tanışıp kaynaşmaya çalışmayı bir türlü çözebilmiş değilim. Nurgül’ün de dediği gibi bazı şeyler geçmişte bırakıldıysa orada da kalmalı.

HASTANEDE KUTLAMA

Doğumlarda, ölümlerde evde ziyaret edip acısını, mutluluğunu paylaşmak adetlerimizden. Şu sıralar özellikle doğum yapan ünlüler arasında yeni bir akım başladı. Tebrik ziyaretlerini aileden veya akraba değilse hastanede kabul edip bitiriyorlar. Geçtiğimiz hafta Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in bebekleri Kurt dünyaya geldi. Kaldıkları hastane ziyaretçi akınına uğradı. Çift gelmek isteyenleri geri çevirmemek için hastanede kalma süresini biraz uzatmış. Tebrik faslını hastanede bitirip evlerine gitmek istemişler. Haklılar. Hastane ziyareti ev ziyaretine benzemez kısa olur. Sosyal mesafe kuralına uyarak açtırdıkları özel odada hem gelen konukları ağırlayıp hem de tebrikeri kabul etmişler.

Haberin Devamı

ÇILDIRTAN TRANSFER

Geçenlerde yakın bir arkadaşımla buluştum. Söz döndü dolaştı modacılara geldi. İsim vermeden anlatacağım ki anlatan da zor durumda kalmasın. Rahmetli Nur Yerlitaş’ın vefatı, Yıldırım Mayruk’un artık işi bırakıp Kıbrıs’a yerleşmesi, Canan Yaka’nın artık ünlü isimlerle çalışmak istememesinden sonra genç modacılar arasında da rekabet başladı. Ama öyle en iyi elbiseyi ben yapayım rekabetinden çok en iyi ekip bende rekabeti başladı. Neyse gelelim haberimize; eskiden transfer futbolcularda olurdu, şimdilerde buna bir de nakışçılar, kasnakçılar eklendi. Moda dünyasına ünlülerle yakın arkadaşlık kurup, bedava elbise dikerek hızlı bir giriş yapan modacımız, tarzı ve yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen diğer bir modacımızın tatile gitmesini fırsat bilip ekibini iki kat maaş vererek transfer etmiş. Hatta söylenene göre transfer ettiği nakışçısının altına bir de şoförlü araç tahsis etmiş. Tatil dönüşü ekibinin transferi karşısında güzel modacımız büyük şoka girmiş. Kızılca kıyamet kopmuş ama iş işten çoktan geçmiş.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder