Suna Akyıldız Ajda Pekkan belgeseli geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Ajda Pekkan belgeseli geliyor

Star olmak ve yıllarca star kalmak diye bir kitap yazılsa kesinlikle çok satacaklar arasına girecek olan Ajda Pekkan’ın hayatı olurdu. Ajda Pekkan’ın Bahçeköy’deki evinde bunca yıl star kalmayı nasıl başardığını sorduğumda “Ben Ajda Pekkan’a hizmet ediyorum” demişti. Önceki gün Ajda Pekkan’ın ve menajeri Oğuz Arınmış’ın daveti üzerine Bodrum’da aldım soluğu.

Günay’da sahne alan Ajda Pekkan, yakın zamanda ciddi bir diz ameliyatı geçirmesine rağmen 23.00’te çıktığı sahneden hiç ara vermeden gece 01.00’e doğru indi. 27 şarkı söyledi. Ne sesi yoruldu, ne sahne performansı düştü. Sahnesi bitip kulisine gittiğinde çatal, bıçak sesleriyle mekan resmen inliyordu. Artık yorulmuştur bir daha dönmez diye düşünürken Ajda kapıda bir kez daha göründü. 3 şarkı daha söyledi. Finali benim en sevdiğim şarkısı ‘Eğlen Güzelim’ ile yaptı. Bir ara yan mekanda sahne alan Rober Hatemo’yu iskelede gördüm.

Haberin Devamı

Sahnesi bitmiş, Ajda Pekkan’ı dinliyordu. Sahne sonrası kulisinde aldım soluğu. Son günlerde bir yaş polemiği var ya. Ajda Pekkan kaç yaşında diye. Sizi bilmem ama benim gördüğüm Ajda Pekkan 20 yaşındaydı. Sesi, sahnesi, performansıyla. Hadi artık yazın şu kitabı dediğimde belgesel hazırlığında olduğunu öğrendim. Bir ara kulise eski vokalisti ‘Camdaki Kız’ın ‘Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu geldi. Diziyi severek takip eden Ajda Pekkan “Asıl ‘Camdaki Kız’ benim. 1.5 yıl evden çıkmadan camın önünde şarkı söyledim” diye patlattı espriyi...

Çok şey konuştuk işte size geceden kısa kısa notlar...

Sahne öncesi mutlaka şan hocasıyla çalışıyor.

Ekibiyle 2 saat prova yapıyor. Dansçılarının giyeceği kıyafetlere o karar veriyor.

Ağustos 15’te 6 şarkılık yeni albümünü çıkarıyor.

CENAZE EVİNDE GÜRÜLTÜ YAPMAYIN

Çocukken mahallede biri öldüğünde annem evde televizyon bile açtırmazdı. İnsanların acısı varken, televizyon mu izlenir diye. Geçtiğimiz hafta sevgili Alişan canının parçasını kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybetti. Ateş düştüğü yeri deldi geçti. Daha 24 saat geçmeden Demet Akalın sahneye çıktı, Seda Sayan sahneye 40 gün ara verdi. Polemikler aldı başını gitti. Ne sahneye çıkmanız ne çıkmamanız, bağırıp çağırıp mangalda kül bırakmamanız kimseyi ilgilendirmiyor. Eğer Alişan’ı seviyor, acısına ortak olmak istiyorsanız cenaze evinde gürültü yapmayın. Bırakın insanlar acılarını yaşasınlar.

Haberin Devamı

AH BE SEZAİ

‘Bir insan aynı hatayı daha ne kadar yapabilir’in en güzel örneği şu sıralar Halil Sezai. 67 yaşındaki komşusunu darp ettikten sonra 43 gün cezaevinde yatıp çıktı. O zaman yaptığı açıklamada “Savunulacak bir tarafım yok. Çok üzgünüm. Kendisinden özür diliyorum” derken şimdi ise “Gerektiği şekilde tam dövemedim, bir dahaki sefere” açıklamasını yaptı. Hiç gerek var mıydı böyle bir açıklamaya? Sevdiklerini üzmekten başka...

HACKER TUTAN ÜNLÜ

Bu hafta kulağıma gelmeyen kalmadı. Ama inanın en ilginci buydu. O yüzden kim olduğuyla ilgili çok detay vermeden şu sıralar işiyle değil, kaptırdığı sevgilisiyle sık sık gündeme gelen bir ünlümüz deyip geçeceğim. İşte bu ünlü kişi bir hacker tutmuş. Kendisini kızdıran, kavga ettiği kim varsa sosyal medyasını patlattırıyormuş. Bu zamana dek birçok şey duydum ama böylesini ilk kez duyuyorum.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder