Suna Akyıldız Akın nereye koşuyor?
HABERİ PAYLAŞ

Akın nereye koşuyor?

Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı ‘Hercai’ dizisinin reytingleri arttıkça iki oyuncunun da yıldızı yükseldi, şöhreti büyüdü. Ebru Şahin tevazuundan hiçbir şey kaybetmedi, eski dostları ile görüşmeye devam etti. Akın Akınözü ise dostlarına “Ben artık sizinle aynı kulvarda değilim. Yollarımız ayrılıyor. Sizi takipten çıkarmak zorundayım” diye mesajlar atıp Instagram sayfasını kendince temizlemişti.

Bunu ilk duyduğumda inanamamış, hatta haberini bile yapmıştım. İkimizin ortak bir arkadaşı kulağıma fısıldayıp çok üzüldüğünü söylemişti o dönem. Şöhret zehirlenmesine ta o zaman başlamıştı. Sonrasında setten gelen haberlerin ardı arkası kesilmedi. Ekibe kötü davrandığı, agresif tavırlarıyla herkesi bıktırdığı sık sık kulağımıza gelenler arasındaydı.

Haberin Devamı

Fakat kendisine hep tolerans gösterildi. Ta ki sete alkollü gelip çevresindekilere küfürler savurana kadar. Mia Yapım Genel Koordinatörü Suat Erdoğmuş olayı yargıya taşıdı. Şöhreti başından beri kaldıramayan, önce yakın dostlarını hayatından çıkaran Akın Akınözü tercihi yaptı ama yanlış yaptı. Bunca zaman bir yol göstericisi var mıydı bilmiyorum.

Ama eğer varsa hemen o kişileri hayatından çıkarmalı, elediği dostlarını yeniden kucaklamalı. Daha yolun başında yaşadığı ve yaşattığı şu çirkin olayların, bundan sonra da önüne çıkacağı kesin. Bunun yapımcısı, senaristi, oyuncusu, set çalışanı, yolda hep karşılaşacağı insanlar var. Yapımcılar tercihlerini problemli insanlardan yana kullanmak istemezler.

Akın nereye koşuyor

HADİSE’NİN KOLTUĞUNDA KİMİN GÖZÜ VAR?

Günlerdir Hadise’nin ‘O Ses Türkiye’deki koltuğuna Aleyna Tilki’nin oturacağı söyleniyor. Hani delinin biri kuyuya taş atar, bin akıllı çıkaramaz ya aynen öyle. ‘O Ses Türkiye’ başladığından beri pek çok isim gelip geçti. Değişmeyen tek kişi Hadise’ydi.

Her yarışma öncesi bu tarz kulisler olur. Kim koltuğa oturmak istiyorsa Acun Ilıcalı’nın kulağına gitmesi için fısıltı gazetesine başvurur. Hadise’nin şu sıralar gündemde olması, koltukta gözü olanları da harekete geçirmişe benziyor. Şimdi Aleyna Tilki dedikodusu, yarın başkası. Yarışma başlayana kadar daha çok isim duyarız diye düşünüyorum. Ama Hadise’nin kalacağı kesin.

Haberin Devamı

JENNIFER ÜZÜLDÜ!

Ziynet Sali, Jennifer Lopez’e benzemekten, ‘taklit ediyor’ haberlerinden bunalmış. Hatta “Taklit edecek olsam daha güzel kadınlar var. Ayrıca ben ondan daha güzelim” diye de iddialı da bir açıklama yapmış. Ziynet Sali’nin özgüvenine hayran kaldım.

Fakat dünyaca ünlü bir isme benzemenin nesi kötü anlamadım. Yaptığı makyaj bile aynı. İnternetten Ziynet Sali röportajlarına baktım. Jennifer Lopez’siz röportajı yok. Hem bu kadar rahatsız olacaksın, hem de hayatının her alanında ondan konuşacaksın. İlginç.

SIRAYA GİRMİŞLER

Son dönemde sponsorlu tatiller moda. Birçok ünlü reklam amaçlı davet edildikleri otellere gidip gönüllerince tatil yapıyorlar. Bugünlerde Maldivler revaçta. Serenay Sarıkaya, Demet Akalın gibi isimlerden sonra şimdi de Hande Erçel ile Kerem Bürsin adada. Kaldıkları oteli her fırsatta etiketliyorlar... Duyduğuma göre birçok ünlü, Maldivler’de bir Türk’e ait otelde kalmak için sıraya girmiş. Yardımcıları aracılığıyla e-mail atmaya başlamışlar. Takipçi sayılarına göre tatil sponsorluğu veren otelin yeni konukları kim olarak merak ediyorum.

Haberin Devamı

CANIMIZI ZOR KURTARDIK

Geçenlerde arkadaşımla şehir turu yapalım dedik. Uzun zamandır gitmediğimizi fark edip rotamızı Balat’a çevirdik. ‘Çukur’ dizisinin çekildiği yeri de çok görmek istedik ve soluğu çekim mekanında aldık. Ama gitmez olaydık. Tüm mahalle sete dönüşmüş. Semte girmek mümkün değil. Gezmek istiyorsanız, peşinize takılıp size rehberlik etmek isteyen kişiye para vermeniz gerekiyor.

Etrafta tezgahlar açılmış, ‘Çukur’ dizisinin tişörtleri, bayrakları, kullanılan aksesuarları satılıyor. Küçücük çocuklar racon kesiyor, lastik yakıyor, ellerinde kocaman sopaları direklere vuruyorlar. Daha yolun başında bunları görünce dönmek istedik ama çıkamadık da. Canımızı zor kurtardık desem yeridir. Acilen buna bir önlem alınmazsa, dizi bittiğinde de o güzelim mahalle tam bir çukur olarak hayatına devam edecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder