Suna Akyıldız Aşkın gücü
HABERİ PAYLAŞ

Aşkın gücü

Bir süredir kanser tedavisi gören Billur Kalkavan, hastalığı ortaya çıkınca tüm dostları tarafından adeta sarıp sarmalandı. İnsan yazılanları okuyunca ‘Meğer ne çok seveni varmış’ demeden edemiyor. Keşke sevgimizi göstermek için üzücü olaylara gerek kalmasa.

Billur Kalkavan, geçenlerde yaptığı bir açıklamada 12 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Buğra Bahadırlı için de hastalık sürecinde yanından bir an olsun ayrılmadığını, kendisini bırakıp gitmediğini, hastalıkla mücadelesinde kendisine çok yardımcı olduğunu söylemiş. Billur’un bu sözleri bana yıllar önce bir arkadaşımın kanseri atlatma hikayesini hatırlattı. O süreçte arkadaşım çok sevdiği eşinden kısa bir süre önce boşanmıştı. Ve hala eşine aşıktı. Yaşadıkları hastalık onları birbirlerine daha fazla bağladı. Aşkın mucizevi iyileştirici gücünü onlarda çok net gördüm.

Haberin Devamı

Eşi, arkadaşıma hasta gibi değil yeni flört etmeye başladığı sevgilisi gibi davrandı. Karşımda yıllarca evli kalmış bir çift değil de, iki aşık gibi hayatlarına devam ettiler. İşte mucize de böyle gerçekleşti. Eğer bir güç varsa hayatta o da sevginin ve aşkın gücü. Canım Billur, gördüğün sevgi ve yaşadığın aşkla eminim kanseri de geldiği yere aynı hızla geri göndereceksin.

MELEK MOSSO’YA TEKLİF YAĞIYOR

Melek Mosso’nun sahneye çıkacağı Isparta’daki Gül Festivali’nde bazı vakıflar ‘ahlaksızlığa özendiriyor’ diye tepki gösterince konseri iptal olmuştu. Yerine Seda Sayan gelmişti. Günlerdir aynı festivalde sahneye çıkacak olan Funda Arar ve Derya Uluğ’un üzerinde sahneye çıkmamaları için inanılmaz bir sosyal medya baskısı vardı.

Bu baskıya daha fazla dayanamayan Funda Arar ve Derya Uluğ da konsere çıkmayacaklarını açıkladılar. Melek Mosso’nun belki Isparta konseri iptal oldu ama duyduğuma göre bu olaydan sonra birçok şehirden konser vermesi için teklif yağmaya başlamış. Umarım yapılan haksızlığa karşı Melek Mosso’nun yanında durup konserlerini iptal eden Funda Arar ve Derya Uluğ da aynı ilgiyi görür.

İLK OĞLUNU YOK SAYIYOR

Oyuncu Tolga Karel yıllar önce her şeyi bırakıp Amerika’ya yerleşmiş, yeni bir hayat kurmuştu. TIR şoförlüğü yapan oyuncu Amerikalı eşi ve çocuklarıyla oldukça mutlu. Tolga Karel geçtiğimiz hafta 4’üncü kez baba oldu. Bu arada ilk evliliğini manken Günay Museyeva ile yapan Karel’in ondan da Cihangir adında 10 yaşında bir oğlu var. Yıllardır oğlunu görmüyor. Bırakın görmeyi ne arıyor ne de soruyor. Maddi destek deseniz nafaka bile ödemiyor. Tüm yük Günay’ın omuzlarında. Cihangir’in doğumundan beri devam eden sağlık sorunları var.

Haberin Devamı

Özel bakıma ihtiyacı olan bir çocuk. Tek kişinin bakması ise neredeyse imkansız. Geçenlerde Günay’ın çok yakın bir arkadaşıyla tesadüfen karşılaştık. Söz döndü dolaştı Günay’a geldi. Anlattıklarına çok üzüldüm. Cihangir’in masrafları gün geçtikçe artıyormuş. Oğlunun tüm masraflarını tek başına karşılamaya çalışan Günay’ın zorlandığı zamanlar oluyormuş. Oğluna tek kuruş yardımda bulunmayan Tolga Karel’in bu durum umurunda bile değilmiş. Kadın olarak tek başına ayakta durmak bu kadar zorken, bir de evladının tüm sorumluluğunu üstlenmek...

Haberin Devamı

Söyleyecek söz bulamadım. Tam bunları yazarken Tolga Karel’in 1 ay önce kaybettiği babasıyla ilgili duygu dolu sözleri düştü internete. Keşke babasına bu kadar düşkün bir imaj çizen Tolga Karel, aynı hassasiyeti oğlu Cihangir’e de gösterebilse. Tüm yükü Günay’ın omuzlarına yükleyip, sosyal medyaya delikanlılıktan bahsedip racon keseceğine oğluna sahip çıkabilse.

6.5 KİLO BÖREK YEDİ

Her geçen gün yeni bir festival adı duymaya başladım. Vegan festivali, gül festivali, karpuz festivali derken önceki gün börek festivaline denk geldim. Bursa’da meğer her sene düzenleniyormuş. En fazla börek yiyene 3 bin TL para ödülü veriliyormuş. Görüntüleri izleyince adeta şoka girdim. Birinci olan 10 dakikada 6,5 kilo börek yedi. Yanlış duymadınız tamı tamına 6,5 kilo börek yedi.

Bir mideye ancak bu kadar kötülük yapılabilir. Yarışmanın birincisi yarışmaya günlerdir hiçbir şey yemeden hazırlanmış. Görüntüleri izlemesem zaytung haberi zannederim. Vaktiniz olursa internetten girip izleyin derim. Oldukça eğlenceli fakat mide için de bir o kadar tehlikeli. Eğer amaç dikkat çekmekse, internette şu an en çok izlenenler arasında.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder